Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אונו 95 1.4] רמקולים ביתיים לרכב

ArmeniaN
שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כבר מזמן היו לי רמקולים ביתיים באוטו אבל הוצאתי אותם ושמתי אחרים במקום.....{גם ביתיים}.....הרמקולים הקודמים עבדו לי מעולה ולא עשו לי שום בעיות.........אנשים אמרו שבגלל ההתנגדות המערכת יכולה להישרפף.............כי הרמקולים 8 אוהם והרכב 4 אוהם.....רצוי לציין שאין לי מגבר ואין לי כלום........הרמקולים נמצאים רק מאחורה ובמקום כל רמקול של אוטו מחובר רמקול אחד {תוף} גדול ועוד אחד קטן שהוא בייתי......בעצם 4 רמקולים.....קראתי באחת ההודעות שאם אני מחבר 2 רמקולים זה מוריד את ההתנגדות ל4 אוהם.......עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם......האם שרוף משהו?!

רצוי לציין כי עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום תשובה בשבילי........אז הנה הודעה חדשה.......

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנה רמקולים 6X9 פשוטים יעלו לך מקסימום 300 שקל(פיוניר לדוגמא)

להתקין אותם בפיאט על הפלטה מאחורה זה הכי קל בעולם.

אני עשיתי את אותו דבר.

אם תחליט שזה מה שאתה עושה אין בעיה לתת לך הסבר קצר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעיף את הרמקולים האלה מהאוטו רכב זה לא בית :mm_mad:

(סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :lol: )

אבל בכול צחוק יש טיפת אמת :p

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הם עובדים אז ברור שלא נשרף כלום. אם אתה אוהב את הצליל שלהם אז תשאיר מהאני יגיד לך.. רדיו דיסק יכול לעבוד גם ב2 אום. כמה שההתנגדות יותר גדולה ככה יותר טוב לרדיו דיסק כי יש עליו פחות עומס. אבל העוצמה יורדת. העיקר שלא תפעיל את הרדיו דיסק בהתנגדות יותר קטנה מ2 אום כי אז הוא נשרף. רמקול של בית בנוי לתיבות קטנות ולא כמו רמקולים של רכב שמנגנים טוב גם בבגאז'. אתה לא חייב להחליף כלום אם אתה מרוצה מהצליל עכשיו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרמקולים יש צליל מעולה והם 8 אוהם......אמרו לי שאם מחברים 2 של 8 אוהם ההתגדות עולה ל4 אוהם......וזה מה שרכב צריך.........בקיצור ולעניין הרמקולים האלה הם של ג'יי וי סי......והם אחלה.............בנתיים לא נשרף כלום אבל אני מפחד לטווח הארוך יותר........

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תחבר במקביל שני רמקולים על כל יציאה של הרדיו דיסק, תתקבל על אותה יציאה התנגדות של 4 אוהם.

הרדיו דיסק בהחלט יעמוד בזה, ואף תקבל עוצמה יותר גבוהה מהעוצמה הנוכחית (תיאורטית - בטוח, מעשית - שווה לבדוק).

הבעיה היחידה בעניין - החומרים והתכנון של רמקול ביתי - רמקול כזה לא מתוכנן לעמוד בתנאי הטפרטורה וקרני השמש השוררים בתוך הרכב. החשש היחידי יהיה לרמקול, שעלול להיפגם מעצם מיקומו ברכב. כמובן יש גם הבדל מבחינת תכנון הסאונד שמפיק הרמקול (בגלל נפח החלל בו צריך להישמע הסאונד), אך אם הסאונד שלהם מספק אותך גם ברכב אז הבדל זה זניח ולא שייך לדיון.

שורה תחתונה - חבר במקביל, להזיק זה לא ממש יכול, לשפר - כנראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...