Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה אני קונה פלטת עץ mdf?

unix
שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפלטה דווקא הייתי מעדיף עץ סנדוויץ'. יותר קל לעבוד איתו.

אתה לא מוצא שהוא נשבר בצדדים אם לא עובדים איתו "עדין"?

ה mdf יכול לסבול חופשי התעללות, וגם לא חייבים הרי 19 מ"מ, אפשר

דק יותר...

כנראה אני סתם מקובע... :)

למרות שהפלטה שלי "מסונבצ'ת"... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אחי בוא נבהיר משהו אחד.....זה שMDF טוב לסאבים זה על הכיפאק, אבל זה שעשו אותו פה עץ "טוב" זה דבר אחר...הוא חרא עץ בלשון המעטה...מדובר בקרטון דחוס שרגיש להתעווטויות ורטיבות כמו שצרפתיות רגישות לנסיעה.....

לראיה : כל הרהיטים סוג ז' שמוכרים לך ב10 שקל או מטבח קומפלט ב35 שקלים ואתה מקבל סט סכו"ם מתנה.....הכל עשוי MDF רהיטים טובים ובכלל כל דבר טוב יעשה מ"פאנל" (כן יש עץ כזה) סנדוויץ' עץ מלא....אבל בחייף ריהוט איכותי ויוקרתי לא יעשה מMDF

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא עשה מMDF יותר ממה שהוא, זה העץ החביב ליצירת תיבות גם לרמקולים ביתיים דווקא בגלל שהוא לא "מתעוות" והוא נותן יחס של חוזק/משקל/מחיר טוב. מעבר לזה באמת הוא לא עץ שנוח לעבוד איתו. מטבחים ממה שראיתי עושים דווקא מסיבית ועדיין הם יכולים לעלות סכום גבוה.

ריהוט יוקרתי ברור לא יעשה מMDF אלא מעץ מלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Unix, מאיפה אתה?

אל תלך לנגריות כמו שלו תלך למסעדה לקנות שקית חלב...

גש למחסני עצים.

תאמר לי מאיפה אתה ואוכל, אולי, להפנות אותך...

יש לך ג'יגסו ושאר כלי עבודה או שאתה צריך שיחתכו לך לפי מידה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא דיבר על סנדוויץ', תכלס הוא יותר יקר (תלוי גם בעובי). איבארי צודק, במחסן עצים יותר זול אלא אם כן באמת אתה רוצה שיחתכו לך אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...