Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה :lol: כן המסגרת מעץ סנוויץ אבל אני עדיין לא יודע איפה למקם את המאורר חשבתי אולי למעלה לעשות חור בעץ מעל המגבר ולהשקיע את המאורר שם שיתן אוורור מלמעלה אתה יודע אולי לאן אני מחבר את המאורר בכלל אמרו לי פעם לרימוט במגבר יכול להיות?

pi 012.jpg

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם נכנסים לך מאווררים בעץ אז תעשה בעץ.. אבל אתה צריך 2 לפחות.. אחד מכניס אוויר ואחד מוציא אוויר.. אבל בגלל שזה ארגז גדול אז הייתי שם אפילו 4. ואם אתה רוצה שזה יפעל אוטומטית שאתה מפעיל את המגבר אז אתה מחבר עם הרימוט ואם אתה רוצה ידנית אז תעשה אם מתג.

פורסם

באמת יצאה יפה.. אבל כדי מאוד להביא 4 מאווררים כמו של BR אמר 2 מכניסים ו2 מוציאים..

נ.ב

איזה כיף להתקין מערכת בגולף זה ממש לא קשה איזה חלקים עגולים וכו'..איזה כיף לך!! :wink:

פורסם

שמע אחי יצא פצצה, עבודה ממש מקצועית ויפה וגם אני תומך בענין הארבעה מאווררים...

איך אתה מוציא את היחידה שבנית מתי שאתה צריך או רוצה?

פורסם

תלוי גם כמה המגבר הזה מתחמם

אפשר 1 צריך 2 ורצוי 4

למה לא 4?? זה רק יעזור זה לא יזיק בטוח. הכל ענייין של כסף אב להם לא כל כך יקרים יחסית, 50-40 שקל למאוור ממש יפה אם לדים וגם זוהר באולטרה.

מאוורר של מחשב הוא מאד מאד חלש. בקושי מעביר דרכו אוויר

פורסם

בשום אופן אל תחבר את את המאוורים ל-REMOTE ישירות, אלא רק תחבר דרך RELAY.

המאוורים יעבדו, אבל אתה יכול לשרוף את יציאת ה-REMOTE ברדיודיסק ואולי גם את הרדיודיסק עצמו.

תקנה RELAY, שעולה היום גרושים, ותחבר דרכו.

פורסם

טוב אז המגבר לא מתחמם ממש קצת שמים את היד עליו יש חום עדין עדין בקשר למאוררים אני עדיין לא סגור על זה גם כי ראיתי מלא התקנות בלי מאוררים והמגברים היו יותר חנוקים מאצלי וגם כי אני לא יודע איפה למקם אותו שיראה טוב אני רוצה לשים מאורר עם לדים. כסף לא משחק תפקיד כאן (הכוונה שאני לא חוסך על הבניה) מה גם שאני לא יודע איך מחברים את המאורר ואם צריך מאורר של מחשב או שיש מיוחד למגברים והאם המאורר צריל להיות ישירות על המגבר? ולNOSiVIC הבניה יושבת על צירים צריך רק להוריד את הכסאות קדימה והבניה נכנסת לפנים הרכב אשמח לקבל רעיונות ועצות בקשר לחיבור המאורר תודה לכולם על התגובות והעזרה :lol:

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

אם זה דרך רמוט אז רק דרך ממסר.. ובעץ לדעתי יראה הכי יפה.

זה מה שיצא ב3 בלילה

untitled.JPG

פורסם
בשום אופן אל תחבר את את המאוורים ל-REMOTE ישירות, אלא רק תחבר דרך RELAY.

המאוורים יעבדו, אבל אתה יכול לשרוף את יציאת ה-REMOTE ברדיודיסק ואולי גם את הרדיודיסק עצמו.

תקנה RELAY, שעולה היום גרושים, ותחבר דרכו.

אם זה דרך רמוט אז רק דרך ממסר.. ובעץ לדעתי יראה הכי יפה.

זה מה שיצא ב3 בלילה

אצלי יש 2 מגברים מחוברים , ומאוורר שמחובר ליציאת רמוט

אני יכול לשרוף את היציאה של הרמוט

????

מה זה relay ןהממסר הזה

איפו קונים , איך מרכיבים, ומה התפקיד שלהם???

בתודה מראש

פורסם

ריליי זה ממסר קטן כזה...שסוגר מעגל ע"י פקודה -

אתה לוקח את הרמווט מחבר בצד אחד....לנגדי שלו אתה מחבר מינוס (נדמה לי...) ואז יש לך שני חוטים נוספים שיוצאים מהריליי...ברגע שהריליי מקבל מתח מהרמוט הוא סוגר בינהם מעגל....לחוט אחד אתה מחבר מתח קבוע...ולשני מאוורר...וכך כל פעם שהרמוט יופעל, המאוורר ידלק (בו זמנית ביחד עם המגבר) ושהרמוט יכובה..המאוור יכובה גם הוא...

• תוכן חדש...