Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צפון 11.06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם הצטמצמנו טיפה, אבל כמו שאומרים לא העיקר הכמות אלא האיכות.

כנראה זה בעייתי לכמה אנשים להגיע כל פעם מרחוק למפגש, אז כל מי שגר רחוק לא הגיע. בגלל זה החלטנו לעשות את המפגש פעם ל-3 שבועות.

למרות שהיו פחות אנשים, היה אפילו טוב יותר מהפעם הקודמת. כל אחד שהגיע למפגש בדק את האקוסטיקה באוטו של מישהו אחר, מה שלא התאפשר בפעם הראשונה בגלל מספר האנשים הרב ומהפגישה האשונה של אחד עם השני.

הרצנו קצת "טרקים של מוזיקה" להתרשמות מהמערכת בכל אחד מהרכבים.

טוב הנה קצת תמונות, שכחתי לצלם מהתחלה בגלל כיוון המערכת אז הנה כמה:

http://pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=74CF8901338E40B188D2B1F9AC142873&alid=79301

norm_C03F92805C88474488BA04E67B0B896A.JPGמימין לשמאל: אדי (EDDY), נועם (SOUNDWAVE), אריק (ARIKHOUSE), ארתור (חבר לא שייך לפורום), חבר (גם לא שייך לפורום), אני (אבי-DDDIABLO), מישהו מהפורום ששכחתי לשאול את שמו (מקווה שתזכיר מי אתה), ניקי (חבר שלי זה עם הפרוב) ורומן (חבר לא שייך לפורום).

norm_E6D963287F9F45D69D6546B804B8EAC2.JPG

בפוזה אחרת משמאל לימין: אדי (EDDY), נועם (SOUNDWAVE), אריק (ARIKHOUSE), ארתור (חבר), חבר (גם לא שייך לפורום), גל (BLACKMAZDAF), ניקי (חבר שלי זה עם הפרוב), רומן (חבר לא שייך לפורום) והחייל שאני לא יודע את שמו :oops::oops::oops: .

פורסם

היה ממש כיף....

בגלל מיספר קטן של אנשים יכלנו לשבת ולדבר אחד עם שני אישית וכו'....

אני וגל יזמנו פרוייקטים ביחד.. :lol:

פורסם

EDDY תודה על העזרה בכיוון המערכת, עדיין צריך עוד לשחק באפשרויות ולבדוק מה כל דבר עושה. אין לי סאב ובגלל זה אי-אפשר לעשות כיוונונים סופיים.

התרשמתי לטובה מהסאב של אריק (ARIKHOUSE), סאב של סרווין-ווגה HED-10, 10 אינץ' בתיבה אטומה. מתחבר טוב עם המוזיקה ונוטה לכיוון SQ, לעומת סאבים של רוקפורד שנוטים לכיוון ה-SPL (פאנצ'ים בבאס). הסרווין והרוקפורד בערך באותו טווח מחירים.

אי-אפשר שלא להזכיר את הסאב של גל "המפלצת", אפילו עם הפזקר הבאגז' לא עומד בעוצמה של החיה הזאת. איזה מהלך :!: דוחף אוויר בצורה אדירה. אפשר לעשות בתוך המאזדה פאן אחרי מקלחת.

פורסם
EDDY תודה על העזרה בכיוון המערכת, עדיין צריך עוד לשחק באפשרויות ולבדוק מה כל דבר עושה. אין לי סאב ובגלל זה אי-אפשר לעשות כיוונונים סופיים.

התרשמתי לטובה מהסאב של אריק (ARIKHOUSE), סאב של סרווין-ווגה HED-10, 10 אינץ' בתיבה אטומה. מתחבר טוב עם המוזיקה ונוטה לכיוון SQ, לעומת סאבים של רוקפורד שנוטים לכיוון ה-SPL (פאנצ'ים בבאס). הסרווין והרוקפורד בערך באותו טווח מחירים.

אי-אפשר שלא להזכיר את הסאב של גל "המפלצת", אפילו עם הפזקר הבאגז' לא עומד בעוצמה של החיה הזאת. איזה מהלך :!: דוחף אוויר בצורה אדירה. אפשר לעשות בתוך המאזדה פאן אחרי מקלחת.

אין בעד מה...ניפגש עוד פעם אני ילמד אותך הכול על מערכת שלך :lol:

אני רוצה לציין שהקומפוננט של אבי איכותי פצצות לגבות רסיסים לרסים מרגמות לפיטמות..

כמובן הוא ניהיה איכותי אחרי הכיוון שלי :wink:

פורסם

היה נחמד חבל שלא היו יותר רכבים

נהפוך את המפגש לפעם בשלושה שבועות זה מספיק בכל זאת אתם הורסים לי את הכדורגל אז לפחות שיהייה פעם בשלושה שבועות

פורסם

איפה המפגש?, אח שלי גר בצפון(קריית שמונה)

ולו ולחברים שלו יש כמה מערכות נחמדות מאוד אני ישלח אותם לשם

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

היה בהחלט איכותי, וניתן מבחינתי כל 3 שבועות גם כן.

אני ואדי נעבוד על "גבות" לפנסים של הרכב שלו. (בנייה מפיבר)

אבי, מה עם הסרטון של הסאב? :)

פורסם

אני אשלח לך ואתה תפרסם. אני עדיין מדגיש שקשה לתפוס את המהלך במצלמה, למרות שהסירטון נחמד מאוד.

לגבי הפזקר, קשה להגיד איך זה השפיע. הסאב עדיין מפרק את האוטו, ולהבחין בהבדל קשה עם עוצמה כזאת. לדעתי, האוטו רועד קצת פחות. גל מה אתה אומר? יש הבדל לפני ואחרי?

פורסם

כן.

כשהדגמתי עוצמה בינונית ומטה, אין רעידות, וזה מבחינתי הכי חשוב כי

אני לא נוהג ושומע בעוצמות גבוהות גם כך.

אז הבעיה שהיתה לי נפתרה, למרות שעדיין נשאר לי עוד מספר שכבות לאיטום

טוב יותר.

כך או כך, איטום הרמטי גם לא יעזור, כי ראית בעצמך שהפח החיצוני אפילו

של האוטו מתקפל כמעט מהעוצמה, אבל שטויות... גם כך זה רק להדגמות. :)

פורסם

החייל שאתה לא מכיר, ובטח גם כל הרוב שם הוא אני.

ושוב פעם בשבילך silver.d :evil:

ואגב המפגש היה באמת ממש חמוד הפעם, אבל ממש מבאס שרובכם רוצים לקיים אותו רק פעם בשלוש שבועות. :onfire:

:king:

פורסם
החייל שאתה לא מכיר, ובטח גם כל הרוב שם הוא אני.

ושוב פעם בשבילך silver.d

שוב פעם מצטער שלא זכרתי את ה-NICKNAME שלך אז :oops: .

אין בעיה לארגן את זה כל שבועיים, העיקר שתהיה הענות של אנשים.

בפעם שעברה היו בסביבות ה-10 מכוניות ובפעם הזאת רק 4. חבל שנעשה מפגש ויבואו רק כמה אנשים. ברמת-גן יש כל שבוע, ואנחנו מתפשרים על יותר זמן כדי שאנשים יצליחו לבוא ויהיה יותר מעניין. ובסוף מה?! חבל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...