Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,אני בנאדם שאין לו זמן ללכת לעשות סיבוב לשמוע כל מיני סטים.

מצד שני לא מתאים לי כל כך לקנות סט על עיוור אז אני מבקש בקשה מאנשים ששמעו סטים ברמה של ההיבריד וייתנו לי חוות דעת לגבי כל סט ששמעו ברמה הזו ולאיזה מוזיקה הוא מתאים ככה אני יתמקד על כמה סטים מסויימים ויבחר מבניהם.

התקציב הוא בסביבות ה1800-2000 ואין לי לחרוג כל כך מהתקציב.

בינתיים התמקדתי יותר לכיוון ההייבריד כי אני קורא עליו רק דברים טבים.

אני שומע את כל סוגי המוזיקה,ממזירחית,לפסיכודלי,לעופר ניסים ועד 80'S...

תודה על העזרה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

היי!אם שמעתה פעם על XTANT?

הקומפוננת הזה עולה 1900 ש"ח....הוא מותקן אצלי ברכב ועובד יפה על HU.

זה רמקול שנישמע ממש כמו שצריך...מתעים לכל סוגיי המוזיקה.הוא מאוד דינאמי, פתוח..והטרבל שלו ממש מדוייק ולא מתחתי.בקיצור הוא מאוד מוזיקאלי..ומפורת.

קניתי אותו אצל sounblasters ב פ"ת. הגב...XTANT..הזה מיוצר אצליינו בארץ במורל.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

הקומפוננת הזה עולה 1900 ש"ח....הוא מותקן אצלי ברכב ועובד יפה על HU.

זה רמקול שנישמע ממש כמו שצריך...מתעים לכל סוגיי המוזיקה.הוא מאוד דינאמי, פתוח..והטרבל שלו ממש מדוייק ולא מתחתי.בקיצור הוא מאוד מוזיקאלי..ומפורת.

אלברט, תסביר לי איך יש'ך ציוד כ"כ טוב באוטו ואתה לא שם מגבר? לא חבל?

אתה בכלל לא מנצל את הרמקולים שלך.

באותה מידה יכולת לקנות רמקולים פשוטים שהיו נפתחים באותה צורה ואפילו בצורה עדיפה מההד-יוניט.

פורסם

אייל אולי אתה תמקד אותי לך יש ידע רב בתחום...

בינתיים אני ממוקד על ההיבריד אבל מעולם לא שמעתי אותו,אני רוצה עוד כמה סטים להתמקד עליהם ואז ולעשות סיבוב ולשמוע,כי כמו שאמרתי אין לי כל כך הרבה זמן לעשות סיבובים מיותרים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לי יש ברכב קומפוננט של היבריד ואנשים מקצועים ששמעו אותו אמרו שהוא קטלני אני מוכן שתיצור איתי קשר ואני ישמיע לך אותו

פורסם

ניאו, תכלס אין הרבה מבחר בארץ ככה שקשה לי למצוא משהו להמליץ לך עליו. נסה לשמוע אולי FNQ, ואם תמצא אז גם משהו של פוקאל וMBQ השאלה היא איזה סטים שלהם נכנסים בתקציב הזה ואני לא ממש יודע.

MBQ מביאים רדיו מילאנו ואת פוקאל שכחתי מי מביא, אולי מישהו אחר יודע.

ההייבריד הוא סט טוב מאוד, היה לי אותו ברכב אבל להגיד שאי אפשר למצוא משהו טוב יותר זה הגזמה.

בכל מקרה ובטח בשביל המחיר נראה לי שזו האופציה מספר אחת בשבילך אבל בשביל שתהיה שקט נסה פשוט לשמוע עוד אפשרות אחת שתיים בתקציב הזה על מנת שתהיה בטוח.

פורסם

הקומפוננט הזה עולה 1900 ש"ח....הוא מותקן אצלי ברכב ועובד יפה על HU.

אלברט, תסביר לי איך יש'ך ציוד כ"כ טוב באוטו ואתה לא שם מגבר? לא חבל?

אתה בכלל לא מנצל את הרמקולים שלך.

באותה מידה יכולת לקנות רמקולים פשוטים שהיו נפתחים באותה צורה ואפילו בצורה עדיפה מההד-יוניט.

כן...אני יודע,שה XTANT אצלי לא מנוצל עד הסוף,למרות שלא העמנתי...שהוא יכול להשמע כלכך טוב בלי מגבר.לקחתי דברים טובים...עם ראיה לעתיד..כאשר יהיה לי את התקציב למגבר איכותי מאוד..שאני רוצה.עדיף להשאר עם HU,ולא לרוץ וליקנות סתם מגבר זול,שלא יוסיף לי דבר,מלבד זה,שיעתום לי את הסאונד.אני לא כלכך מסקים איתך...שרמקול פשות יותר היה נישמע אתו דבר.פשות הXTANT הוא מאוד נציל...ואיכותי.שילוב מצויין :)

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

מה עם DLS? סדרת האולטימייט שלהם - ULTIMATE הסדרה הגבוהה.

יש שלושה דגמים לסדרה הזו:

PRO

REFERENCE

IRIDIUM

יש 2 אלמנטים ו 3 אלמנטים לכל דגם.

לי יש את הפרו , הרפרנס יותר טוב, אני דיי בטוח שהסט הזה יותר טוב מההייבריד ועולה בערך אותו מחיר (טיפה יותר)

האירידיום זה הסט הכי טוב שלהם אבל הוא מאוד יקר (ראיתי אותו בארה"ב יד שנייה מדובר על 400$).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

ולפי מה קבעת שהוא יותר טוב? זה סטים שונים ואין מה להשוות ביניהם צריך לשמוע את שניהם ומה שתאהב יותר תקח!

פורסם

אני אישית לא אהבתי כל כך את הUR של DLS, והייתי מעדיף הייבריד עליו. סך הכל הצליל די דומה, אבל לטעמי הUR מעט צורם. המידבאס שלו לעומת זאת היה טוב מאוד.

בסטים בטווח מחיר דומה אין מנצח ברור.

• תוכן חדש...