Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים כנראה שאני יגיע,פעם ראשונה שלי.

מקווה לראות אתכם..

עכשיו יש לי שאלה?

כמה זמן המפגש נמשך?

כי כנראה שאני יוכל להגיע רק ב-6..יש טעם לבוא? אני מאד רוצה...

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה המצב חברה?

היה אחלה מפגש היום ממש נהנתי. תמיר אני רוצה להודות לך על העזרה עם הסאב, זה שהפכנו אותו וסתמנו שני פורטים שיפר בצורה די משמעותית את האיכות וגם את העוצמה(תמונות של התהליך יפורסמו בקרוב על ידי אבי).

אני מקווה שיהיה עוד מפגש בקרוב ושיגיעו עוד אנשים.

חיברנו את המגבר של תמיר(הפירמיד) לסאב שלי רק כדי לשמוע הבדלים, ואכן ההבדל היה די גדול.......(יצא ריח של שרוף מהסאב שלי)

:p:p

עד המפגש הבא.

ג'ניה.

:king:

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת ועל העלאת התמונות רק עכשיו :roll: .

היה מפגש בהחלט טוב! הגיעו הרבה אנשים ופתרנו לכמה אנשים את הבעיות עם האודיו ברכב.

נקודה לציון המפגש היא שגילינו אצל גל עיוות האות במערכת (עם סקופ), כנראה מאחד הרכיבים HU/אקווליזר/מגבר, כיוון שגל היה צריך לנסוע מוקדם לא פתרנו את הבעיה ואני מקווה שבפעם הבאה נכוון את גל לתחרויות ה-SPL העתידיות בארץ :) .

חבל רק שכמה אנשים שהגיעו להתרשם נסעו מוקדם.

חלק ממה שראינו היא המערכת של NEMESIS, בנייה יפה ומושקעת קבל ח"ח!

הנה התמונות, רק שבקשר לזה נא לבוא לאדי בטענות (הוא צילם את הרוב) כי כמעט בכל התמונות מופיעים 4 אנשים. מה קורה אדי? אתה מזניח את השאר?

http://pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=74CF8901338E40B188D2B1F9AC142873&alid=92205

פורסם

בכל מערכת שמכוונים לפי האוזן יהיה CLIPPING. הסיבה היא פשוטה, קליפינג נשמע רק מיחס מסויים וכשאנחנו מכוונים את רגישות הכניסה של המגבר גבוה מיחס של 1:1 אנחנו בעצם מגבירים יותר את הסיגנל.

ברמקולים יחס של עד 1:3 בדרך כלל לא נשמע בסאבים 1:4, במיוחד כשמדובר במערכת SPL הדבר לא צריך להטריד אותו. (כתוב על זה הרבה בפורום, אולי גם בFAQ :wink: ).

פורסם

זה לא הדיסק.

בווליום נמוך הסינוס נקי, ועם הגברת הווליום הסינוס נכנס לעיוות.

כנראה זה ה-HU שמזייף בעוצמות גבוהות, והדבר ניתן לפתרון עם כיוונון נכון ויסודי.

פורסם

חחח לא אבי פשוט כולם היו עסוקים .....ומתי שלקחתי את המצלמה מימך לצלם כמה תמונות הרבה אנשים זזו...

אבל צילמתי לא רעה חח :lol:

פורסם

כן, בגלל שהמערכת ברכב היא ל spl, אנחנו לא נתחיל לכוון ל sq.

אני רק רוצה להגיע למצב שבו נדע מהיכן מתחיל העיוות, ושם נעצור את זה.

גם כעת המצבר שלי מתחיל לזייף... ואצטרך להחליף אותו... הוא בן 4 שנים,

ועבר אצלי התעללות שנתיים... :lol:

תמיר, טוב שבאת וחבל שלא נשארתי יותר, אבל פעם הבאה אני לא יאכזב.

:oops:

פורסם

היה מפגש בהחלט טוב! הגיעו הרבה אנשים ופתרנו לכמה אנשים את הבעיות עם האודיו ברכב.

נקודה לציון המפגש היא שגילינו אצל גל עיוות האות במערכת (עם סקופ), כנראה מאחד הרכיבים HU/אקווליזר/מגבר, כיוון שגל היה צריך לנסוע מוקדם לא פתרנו את הבעיה ואני מקווה שבפעם הבאה נכוון את גל לתחרויות ה-SPL העתידיות בארץ :) .

הנה התמונות, רק שבקשר לזה נא לבוא לאדי בטענות (הוא צילם את הרוב) כי כמעט בכל התמונות מופיעים 4 אנשים. מה קורה אדי? אתה מזניח את השאר?

פשש איזה מפגש תותח!

לפעמים בא לי לנסוע לחיפה! :lol:

8)
פורסם

פשש איזה מפגש תותח!

לפעמים בא לי לנסוע לחיפה! :lol:

אז תבוא! 8):p

• תוכן חדש...