Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוצאה הסופית , לא מושפעת רק מכמה וואט מוציא המגבר.

ישנם עוד הרבה פרמטרים שמשפיעים על איכות הסאונד הסופית .

לי היה את הלנזר vibe430 , והייתי מרוצה ממנו. בשלב מסוים החלפתי אותו למגבר איכותי יותר , כאשר שניהם נותנים בערך אותו הספק , החלפתי כאמור מגבר במגבר , וההבדל עצום. רעש "מנוע" שהיה נעלם , החיתוך של הקרוס הרבה יותר טוב , הצליל פשוט יותר עמוק ומדויק , בקיצור הבדל ברור.

מה שאני אומר בעצם , לנזר הוא מגבר טוב , אבל צריך לזכור שיש הבדל ברור בינו לבין מגברים טובים יותר. לא רק הוואט משפיע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ofer_dotan יש משהו בהודעה שלך שלא ממש הבנתי

אמרת שהחלפת מגבר פחות איכותי. לאחד יותר איכותי. ורעש מנוע נעלם ?

אם המצב היה הפוך, היית מחליף למגבר יותר "איכותי" והיה נוצר לך רעש מנוע

אז הוא כבר לא היה נחשב לאיכותי ?

רעשי מנוע נובעים מטיבם של המגברים ? לפי הידע שלי חשבתי שהם נובעים מהשראה של השילדה על הכבלים.. יכול להיות שאני טועה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לעיתים רעשים יכולים לבוא למשל מספק שלא תוכנן כהלכה (או בגדול ממגבר שלא תוכנן כהלכה). כשהוא דיבר על איכותי הא לאוו דווקא דיבר על איכות הסאונד אלא על איכות הבניה של המגבר כוללת ספק כח שקט, קרוסים מדוייקים וכו'.

פורסם

אני לא דיברתי על איכות סאונד..

ובהקשר לתשובה שלך. בעצם מה שאתה אומר.. שכל מכונית שבעולם שחיברו אליה את המגבר הנל. ישנם רעשי מנוע בגלל תיכנון לקוי.

אז למה בכלל קונים את המוצר ?

(אחרי הכל אמרת שהבעיה לא בחיוט. בבניה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא אמרתי, אני לא יודע מה היה אצל עופר אני יודע רק מה שהוא אמר. יכול להיות שהמגבר הספציפי שלו עשה בעיות, יכול להיות שאולי יש משהו בחיווט או בהתקנה אבל המגבר החדש פחות רגיש לבעיות כאלו. אני יכול רק לנחש שכן לא אני זה שעשה את השינוי ולא בדקתי את העניין לעומק.

אתה מתמקד בשינוי אחד והוא ציין כמה שינויים.

• תוכן חדש...