Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם שואלים בטח, WTF?!

אז ככה, חבר שלי מעוניין לקנות מגבר בסכום של 1000 ש"ח (אפשר אפילו יותר). מכר שלו נוסע לסין ואינו מבין במגברים ובחברות למיניהן.

רציתי לדעת מכל אלה שמדגישים "זבל סיני" איזה מגברים נמכרים בסין :lol: ?

ההדגשה היא על מגבר איכותי ולא "זבל", משהו SQ ושיתן גם SPL נחמד.

כמו שידוע הרבה מציוד האודיו האיכותי מיוצר בארה"ב ובאירופה. איזה חברות איכותיות מייצרות את מוצריהן בסין, ככה שיצא שהמגברים שלהם זולים לציבור הסיני.

לאור הידע הדל, תנו אפילו ניחושים וידע כללי.

פורסם

אתה לא תמצא את כל החברות שציינת מכיוון שמה שקורה בסין הוא שיש כמה מפעלים לייצור מגברים. יבואן יכול להגיד למפעל אני רוצה את מגבר X ותכתבו עליו שם Y. יש מאות מותגים כאלה ככה שקשה לדעת מה תוכל למצוא בשוק הסיני.

פורסם

סין ותיאלנד וכל המדינות האלה זה רק זיופים קשה למי שלא מכיר(וגן למי שכן) להבדיל

דוד שלי היה שם קנה דברים ומתברר שהכל זיופים אומנם טובים אבל עדיין ומהחירים שם גרושים...

מתי בפעם האחרונה ליטפת לעצמך את הכרס ואמרת: "עוד בירה מתוקה שלי"?

פורסם

רק שתדעו לכם שהכל היום מיוצר בסין, גם מורל, וגם פיוניר וגם קמווד וגם JBL

בקיצור מעטות בחרות שלא מייצרות שמה או מייצרות שמה את החלקים ורק מרכיבות במקום אחר.

הבעיה היא בזיופים.

ורוב הסיכויים שמה שדוד שלך יקנה הוא זיוף מצויין ל...

פורסם
רק שתדעו לכם שהכל היום מיוצר בסין, גם מורל, וגם פיוניר וגם קמווד וגם JBL

בקיצור מעטות בחרות שלא מייצרות שמה או מייצרות שמה את החלקים ורק מרכיבות במקום אחר.

הבעיה היא בזיופים.

ורוב הסיכויים שמה שדוד שלך יקנה הוא זיוף מצויין ל...

ערב טוב,

ממה שידוע לי , קנווד מייצרת את הרמקולים שלה באינדונזיה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא הכל מיוצר בסין אבל אכן רוב אם לא כל החברות הגדולות מייצרות במזרח .

מורל דווקא מייצרת בנס ציונה חוץ מאת הPULSE.

נס ציונה? אנחנו על המפה :p:wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא הכל מיוצר בסין אבל אכן רוב אם לא כל החברות הגדולות מייצרות במזרח .

מורל דווקא מייצרת בנס ציונה חוץ מאת הPULSE.

נס ציונה? אנחנו על המפה :p:wink:

זה לא בדיוק נכון

תראה מורל זאת חברה ישראלית אבל היא לא הכי מוכרת בעולם מה הסיבה לכך ?

פורסם

מה??

מורל חברה מ-א-ו-ד מוכרת בעולם לא רק בתחום האודיו לרכב אלא ובעיקר בתחום הביתי. היא מייצרת דרייברים לחברות רמקולים ביתיות אשר מרכיבות אותם לתוך תיבות (רוב חברות הרמקולים לא מייצרות בעצמם את הדרייברים אלא קונות מיצרן דרייבים שכאלה אין הרבה יחסית).

פורסם

טוב אז כנראה טעיתי אני ופורומים בעולם זה ממש לא הולך ביחד

אייל אז איך זה שאני כמעט ולא רואה מורל בשום אתר קניות בחול ?

סתם לכללי כמה עולה בערך סט של הדוטק6.5 MKll

וסליחה על הטעות :roll:

פורסם

קודם כל נבהיר שמורל מתבססים יותר על מכירת דרייברים לחברות רמקולים. זה אומר שלא תראה את השם שלהם אבל אתה יכול לקנות רמקול של חברה מפורסמת ושבתוכו יהיה מורל.

ברכב למשל הם מייצרים את הסט הכי יקר של חברת פניקס גולד.

שנית, מורל לא מוכרת באינטרנט. מהסיבה הזו לא תמצא מוצרים שלהם בחנויות אינטרנט (חוץ מאת הדרייברים שאותם הם כן מוכרים ככה).

אין פורום שתכתוב בו בחיפוש morel ולא יהיו לך תוצאות. נסה חלק מהרשימה שבת'רד הדביק. אני לפני משהו כמו 4 שנים נוכחתי לדעת על האיכות של מורל דווקא דרך הפורומים בחו"ל ככה שמידע על טיב החברה, בטוח יש שם.

• תוכן חדש...