Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת פאנל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ומישהוא גונב רדיו דיסק בלי פאנל !השאלה שלי האם בישראל הוא יוכל לקנות פאנל בלי תעודת קנייה? כי אני יודע כשקניתי את הקנווד הייתה מצורפת אליו תעודה מיוחדת שבלעדיה אי אפשר לקנות את הפאנל!

עוד שאלה איפה אפשר לקנות פאנל של מכשיר מיובא מארה"ב במקרה של גנבה?

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה יכול לקנות פאנלים של PIONEER בניפרד, והמחיר שלהם הוא 80% מערך המכשיר !

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

והרבה פעמים הם נכנסים לרכב, תולשים ת'רדיו דיסק ומתחילים לחפש ת'פאנל...

נניח לא מצאו, מה אתה חושב? הם יחברו לך חזרה ת'מכשיר?

הם ייקחו אותו -> מה יש להם להפסיד? במקרה הכי גרוע (מבחינתם) הם יזרקו אותו לפח זבל הקרוב, במקרה הטוב הוא ימכר במחיר של מנה (50 ש"ח).

:evil:

פורסם

שינסו להוציא כאשר מורכב עליו בורג בטחון ובתוך תא נוסעים יש סירנה!

וזה עוזר אם יש לך אזעקת ביפר!

פורסם

איזה רכב יש לך?

יש רכבים שיש בהם מן אוזן כזאת מאחורי הפאנל שבו אתה אמור להתקין את הרדיו דיסק!אם אין אז חבר את הבורג לרדיו דיסק בד"כ החור שאליו מבריגים נמצא על פלטת קירור של המגבר הפנימי. כך חתיכת פח כזאת שאי אפשר לכופף אותה(ובמידות מתאימות) תתקין את הרדיו דיסק במקום ותחבר את הפח בצורה כזאת שאי אפשר להוציא את הרדיו דיסק מהמקום שלו !מבלי לפרק את פלטת הפח !זהו זה!

פורסם
ואתה חושב שזה יעזור?

יתלשו לך את כל הדש בורד.

:mm_yeah:

מניסיון.

אני עם ניסיון לא מתווכח :lol:

תסתכל בפרופיל שלי ואז תבין מה הניסיון שלי משנת 1998!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...