Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מזה

אני לקחתי את הקונפיגורציה שלי ישירות מהאוטו של פוקו

ושם יש לו אלפיין סדרה 9XXX (אני לא זוכר בדיוק את הדגם)

וכשהעברנו את המגבר שלו לרכב שלי עם סאבים חדשים והדיסק של פיוניר

כמעט מתתי , היה חלש מאד

ואת המגבר היינו צריכים להעלות לגיין מקסימלי בכדי לקבל עוצמה

ומזה הגענו לזה שצריך לזרוק את הפיוניר שלי לפח ולשים משהו טוב יותר

לכן שוב אני חושב (ואתה יודע מה , הסיבה להבדלים לא ממש חשובה לפותח הדיון )

שבין שני הדגמים שהוא מתלבט

ה JVC הוא ללא ספק HU הרבה הרבה הרבה יותר מוצלח

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפוקו יש אלפיין 7949. אני שוב אומר, כל הניסויים האלה הם לא מדד תקין כי התנאים לא זהים. אין בעיה שזוהי דעתך, יכול להיות שהוא באמת יותר טוב לא אמרתי שלא, אבל נתת סיבות לכך שהוא יותר טוב ועליהן היה הויכוח.

בכל מקרה, אם אין מה להוסיף אני מוכן שנסגור זאת בזה :)

פורסם

אפשר לפתור את זה בצורה יותר פשוטה והגיונית. אפשר לקחת סקופ, רדיודיסק של 2 וולט PREOUT וסאב שמסוגל לקבל הספק יותר חזק מההספק בגישור שהמגבר מסוגל לספק.

לחבר את הסאב למגבר בגישור, לשים את ה-GAIN עד הסוף במגבר (או אפילו כמעט עד הסוף כדי למנוע בטעות מקרה של עיוות) ואז להתחיל להעלות את הווליום ב-HU. אם לא יתקבל CLIPPING ביציאות המגבר, אבל יתקבל CLIPPING ביציאות ה-HU משמע "MAPHISTO" צודק. אם יתקבל CLIPPING ביציאות המגבר למרות שהווליום ב-HU לא הגיע עד הסוף אז EBARI ואייל צודקים.

1. על מה בעצם הוויכוח?! אם HU עם מתח PREOUT נמוך יכול לגרום למגבר להגיע ל-CLIPPING או לא!!!

2. ישמע חלש?! עניין של כיוונון וזהו :!: (אם יוכח שניתן להגיע ל-CLIPPING במגבר ב-2 וולט PREOUT, וזה שנשמע חלש זה כבר אפשר לפתור).

3. נשמע יותר טוב?! זה כבר עניין של טעם אישי.

4. התגברות על רעשים- תזכרו שגם HU שונה יכול להוציא עיוותים שונים (שיחזור האות המוקלט מהדיסק), ולא בהכרח PREOUT גבוה יותר יתן "אות נקי" יותר.

אז מה נשאר לנו באמת? למדוד ולהוכיח!

נ.ב: יש לי HU עם מתח PRE-OUT של 2 וולט ולהגיד, שאני שומע רעשים אני לא יכול.(למרות שכתבתי על היתרון של ה-S/N, ואני דיי תומך עכשיו באייל על מה שהוא אמר, שאם יש חיבור טוב ואיכותי לא ישמעו בהבדל).

פורסם

קודם כל DDDIABLO אציין שכל המדידות כבר נעשו וגם שכבר התנסתי בזה בעצמי, לצערי כנראה שלא נמציא שום דבר חדש כאן בפורום.

שנית לא על זה הויכוח, לא על CLIPPING. הסתבר לאחר מכן שאני כבר לא בטוח על מה הויכוח אבל לפחות חשבתי שהוא על הטענה שסיגנל עם מתח גבוה נשמע טוב יותר. את זה אפשר לבדוק רק במבחן עיוור (זאת אם ספקטרום אנלייזר או מכשיר מדידה אחר לא מקובל על הנבחן) תוך כדי החלפת מקורות בלי שהנבחן יודע באיזה רדיו דיסק מדובר (וכמו כן תוך כדי התאמה מדוייקת של יחס הGAIN לסיגנל בכל רדיו דיסק).

פורסם

חברים יקרים אני חייב לציין שהדיון מעניין ומרתק ואני קורא כל הודעה והודעה....

לגבי החלטתי בקניית מכשיר MP3 אז כמו שכתב כאן מישהו צריך לבדוק את שניהם וכך עשיתי, חיברתי את הJVC9750 הקשבתי ולאחר מיכן ואת הפייוניר 760 - הקשבתי לאותו שיר עם כיווני FLAT בשני המכשירים. ולהלן התוצאות - ראוי לציין שזוהי דעתי האישית בלבד:

הJVC מנגן טיפה עם יותר עוצמה בחצי מדרך הווליום במכשיר מהפיוניר אך עם פחות איכות כלומר הפיוניר נישמע יותר איכותי ונקי בעניי בכיווני הFLAT שלו ...ושלא תבינו לא נכון, לא חסר לפיוניר עוצמה בכלל נקודה (פשוט גרף התקדמות הווליום שונה ממכשיר למכשיר)!!.

היה לי קודם לכן KENWOOD ברכב עם יציאות 4V ושמעו זהה בעוצמה, וראוי לציין שלא נגעתי בכיווני המגבר מאז הKENWOOD.

לסיכום 4V או 2V ביציאה לא שינה לי בעוצמה של הסאונד, החשוב הוא שחלקי המערכת יהיו איכותיים וסיגנל של 2V מספיק בהחלט למלא את ההיכל בסאוד מדוייק ועוצמתי.

על כן אני יכול לברך על המוגמר ולבשר שאני אב גאה לפיוניר 760 פרמייר ולכל מי שיש לו ספק מ2V מסוגלים לעשות מוזמן לטעום את טעמו של צליל מדוייק ונקי ועוצמתי.

יש המון כיוונים לעשות במכשיר וזה קריטי לאיך ישמעו ברכב, קראתי חלק מהחוברת אך עדיין אני לא מכיר את השימוש של חלק ניכבד מהפונקציות !!

אשמח להפגש עם מישהו עם מכשיר כזה וללמוד (אני מהצפון).

אני בטוח אנסה גם לפתוח שירשור וללמוד קצת בהתכתבות.

ביי בנתיים

שמעון

פורסם

תתחדש ומזל טוב על הקנייה. אני גם אב גאה לפיוניר 760 וגם אני מהצפון, כמו שרשמתי מקודם אני גם כן מרוצה מאיכות המכשיר.

במידה ותרצה עזרה עם הכיוונונים אתה מוזמן להגיע למפגש בצפון של חבריי הפורום ואנחנו כבר "נכוון" ונלמד אותך.

פורסם

אני פשוט עדיין המום מהמכשיר ומכמות התפריטים שלו וכל סוגי החיתוכים לכל הכיוונים............ וואוו........ :crazyeye:

שמעון

• תוכן חדש...