Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המימברנה(ככה רושמים?) של הסאב כמעט ולא נכנסת ויוצאת,זה מראה על משהו?

הסאב מורגש מאוד אבל נראה כאילו הוא בכלל לא מתאמץ..

מישהו יכול להסביר את זה?

8)
פורסם

מצטער.. לא מכיר את הרכיבים האלה טוב..

אבל אם שומעים אותו חזק אז לא צריכה להיות בעיה. אולי הוא פשוט צריך להיות ככה. זה סאב חלש לפי מה שאני יודע אז הוא לא צריך לזוז הרבה

פורסם

זה לא ממש קשור לת'רד אבל שתדע שהסאב הזה לא חלש בכלל ,הסאב שלי מגיע בתיבה מיוחדת מלבנית לא התיבות המגעילות האלה שמוכרים באינטרנט.

אני מוכן לעמוד עם כל סאב של פיוניר 600 וואט.

8)
פורסם

שייקה אח שלי מצטער לאכזב אותך יש לי בשני הרכבים שת הסאבים האלו והרוקפורד פחות חזק ופחות מדוייק מהפיוניר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שייקה גם לי יש את הסאב הזה רק שאצלי הוא מחובר לפייל 4X100 WRMS בגישור והגיין על חצי בערך ובעוצמות גבוהות הסאב מתחיל להשתגע....

נראה לי שאולי המגבר שלך לא מספק לו מספיק כוח??

פורסם

יכול להיות שהGAIN שלך גם מכוון גבוה מדי ואתה "מאכיל" את הסאב בהרבה CLIPPING, מה שיכול לגרום לו ל"השתגע כדברייך.

בכל מקרה שייקה, נראה לי שזה יהפוך מהר מאוד (וכבר הפך) לשעשועון ניחושים. בשביל לדעת באמת אם משהו בסדר או לא אתה צריך או להשוות לסאב דומה או להיפגש עם מישהו בעל ניסיון עם סאבים שונים (אפילו למתקין קרוב אלייך, אם הוא אמין כמובן).

פורסם

בקשר לדאגות שלך שייקה. הסאב שלך לא אמור לזוז בכלל הרבה. ואם הוא יזוז הרבה זה אומר שהוא מקבל יותר מידיי הספק.

והמגבר שלך יכול לשרוף לך את הסאב שאתה אוהב אם לא תעבוד איתו כמו שצריך.

המגבר שלך מוציא בברידג' בין200-250W RMS אני מכיר את המגבר.

תחדש.

תמיר

זה בטח לא?!

PB446X.jpg

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...