Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רציתי להגיד לכם שאת כל השיפור ואת כל העבודה עשיתי בסאונד בלסטר בפתח תקווה .

מי שמכיר אותם כבר יודע על איזה מקצועיות אמינות ואיכות המקום הזה נותן .

ולמי שלא יודע אז חוץ מללכת אליהם ולגלות עולם חדש של מוזיקה ואנשים אמינים מוזמן .

הגעתי אליהם בשעה 12 בצהריים ואז קיבלו , פנה אלי אחד בשם אורן ושאל מה אני מתכוון לעשות ולאן אני רוצה להגיע במערכת ( הוא הכיר את המערכת מלפני)

אמרתי לו שאני לא מרוצה מהשמיעה ויש מקום לשיפור , הוא נכנס אליי לאוטו והקשיב לכל מיני סוגים של מוזיקה (דאנס שחורה שקטה והביא גם כמה דיסקים שלו כדי לבדוק את המערכת והרמקולים) .

כשיצאנו מהאוטו הוא נתן לי הצעת מחיר לגביי הדברים שצריך לשפר והם :

החלפת קומפוננטים קדמיים 4 " אינטש של MB QUART בקומפוננטים X-TANT

1900 ש"ח

ביטול קומפוננטים אחוריים ובמקומם רמקולים 6X9 של מורל פרטים עליהם כאן :

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=138

(500 ש"ח)

קנית סאב וופר של cadence + תיבה מקורית

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=29&products_id=153

(1000 ש"ח)

מגבר Z4000 של cadence שיפעיל סאב וקומפוננטים קדמיים :

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=79

(2000 ש"ח )

מגבר Q3000 של cadence שיפעיל רמקולים 6X9 אחוריים (2 יציאות)

(800 ש"ח)

התקנה +עיצוב+סידור הבלאגן בחוטים שהיה + עבודה עד 12 בלילה על האוטו רצוף

(500 ש"ח)

זהו פה נגמר הסיפור אני רק רוצה להגיד לכם שיצאתי ממש ממש ממש מרוצה מהמערכת ואנשים שמבינים נותנים לי רק מחמאות על השמיעה ועל העבודה !

ויש שיפור עצום לפי איך ששמעו לפניי .

עכשיו רציתי תגובות שלכם (הריי אם לא ממכם אז ממי ? )

מה אתם אומרים ? איך נשמע לכם ?

כל שאלה או בקשה שיש לכם אני בשמחה יקבל .

נ.ב - נכון היו לי 2 מגברים של רוקפורד ? אחד - POWER 400a4

והשני punch 40.2

הוא זיכה אותי עליהם 1300 ש"ח .

בקיצור אני מחכה לתגובות חברים !!! :type:

פורסם

בוא נתחיל מזה שאני הייתי בכלל מוותר על האחוריים - אין צורך בהם, אצלי ויתרתי על האחוריים ובכלל לא הרגישו הבדל.

השאלה כמה עלה לך כל העסק הזה, קאדנס הם חברה סבבה, אבל המחיר שגובים על המוצרים שלהם דיי יקר ובמחיר הזה הייתי יכול להביא משהו אחר, לדוגמא סאב של ADIRE AUDIO - השיבה שלהם - 1000 שקל היית מביא אותו, לגבי התיבה המקורית - בולשיט, מעטות החברות שמייצרות תיבה מקורית, אני מאמין שבנו תיבה שמותאמת לנתונים של הסאב או שסתם זרקו לו תיבה 12 כמו שבדרך כלל עושים.

בכללי אני לא לאכזב אותך אבל במחיר הזה יכלת להשיג משהו יותר טוב, חבל שלא ביררת אצל סאונד FX , שמה ממש התרשמתי מהמחירים ואגב, יש להם גם ציוד HI END.

או אצל אלי מקארטון בפתח תקוה שגם לו יש מוצרי HI END וגם מחירים סבירים.

יפה על ההשקעה שלך, יש לסאונדבלסטר שם טוב בשוק.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

המחיר באמת קצת יקר, אבל ציוד ברמה טובה באמת, אני בטוח שלא תתאכזב מהציוד הזה.

תעלה תמונות נראה את צורת העבודה שלהם...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...