Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי וופר חמוד בניילון נראה כמו סרווין-ווגה(עיגול כתום) אבל לא.

בקיצור הוא 120וואט 8אוהם. המגבר שלי מוציא 500 ב4אוהם.

האם אני יכול לחבר? מה הסיכון? אם כן ואני בן-אדם שמשקיע איזו תיבה עליי לעשות לוופר? מה הגודל ומה הסיכוי שאני אשמע משהו בכלל?

אני לא מחפש באסים מרעידים רק טיפה באס באוטו.

חוץ מזה השבוע אני יעבוד קצת על האוטו נשפר טיפה במערכת.

:wink:

פורסם

כמה מוציא המגבר שלך ?!!?? :shock:

נגיד שהוא באמת מוציא 500WRMS ב4 אוהם, אז אם תחבר אותו לרמקול בעל התנגדות של 8 אוהם אתה תקבל חצי ממהספק, שזה 250WRMS שזה יותר מפי שתיים ממה שהרמקול יכול לעמוד ב... אז לא כדי 8)

פורסם

400WRMS בגישור 4 אוהם, כלומר 100WRMS לערוץ ב4 אוהם ?

שמע זה אומר שב8 אוהם תקבל 200WRMS וזה עדיין יותר ממה שצריך אבל אם אתה מאוד רוצה להשתמש ברמקול הזה אז זאת לא בעיה, תוריד את הגיין (GAIN=הגבר) ל0 ותחבר את הרמקול בגישור ותתחיל להעלות את הגיין לאט לאט, ברגע שתשמע עיוות קל תוריד בחזרה לנקודה הכי גבוהה שלא היה עיוותים ותשאיר ככה. במצב כזה אתה נותן לרמקול פחות או יותר 120WRMS.

אבל זהירות עם הGAIN, לאט לאט 8)

פורסם

אני יחסית חדש בפורום, אבל אי-אפשר לגשר רק שני ערוצים ב-200 WRMS ב-4 אוהם או 100 WRMS ב-8 אוהם וכך לא להסתכן בשריפת הסאב?

HU: Pioneer DEH-P9650MP

Amp: Rockford&Fosgate 501X

Compnonet: Cerwin-Vega V-Mag

Sub: Rocford&fosgate 12"

פורסם

ברוך הבא.

אם אתה מגשר שתי ערוצים של 100WRMS אתה מקבל 400WRMS.

אם הוא יוריד את הגיין למצב שיוציא לו 120WRMS אז בעצם הוא עשה שכל ערוץ יוציא לו 30WRMS ... אני חושב שזה בזבוז אבל הוא רוצה לחבר את הרמקול שלו ... אין מה לעשות.

פורסם

אם לא כדאי אז אני לא יחבר אני סתם רוצה לבדוק.

השאלה שלי בקשר לתיבה איך? מה? מי? כמה? אפשר הצעות בקשה.

צירפתי תמונות של הוופר בגללכמה שאלות של אנשים שהיו לי בה"פ

DSC01012.JPG

DSC01011.JPG

פורסם

נראה לי שסתם תבזבז את הזמן שלך לתכנן לו תיבה (עד כמה שניתן)

ובסוף תשרוף אותו.

בכל אופן, מכיוון שזה דרייבר (רמקול) ללא מותג מסוים, לא אוכל לומר לך

איזו תיבה לעשות לו.

הכי הגיוני זה תיבה אטומה, בגודל של כ- 30 ליטר.

תחווט אותו למגבר שיכול לתת איקס וואטים ב- 4 אוהם, ואז תחלק ב 2 ותקבל

את הכמות שהרמקול הזה יקבל...

תזהר לא לשרוף אותו, למרות שזה מאוד מתבקש... סיבה:

לצליל של באס מתרגלים מהר מאוד ותמיד מורגש הצורך להרים עוד את הווליום...

בכל אופן - תהנה ידידי :)

פורסם
נראה לי שסתם תבזבז את הזמן שלך לתכנן לו תיבה (עד כמה שניתן)

ובסוף תשרוף אותו.

בכל אופן, מכיוון שזה דרייבר (רמקול) ללא מותג מסוים, לא אוכל לומר לך

איזו תיבה לעשות לו.

הכי הגיוני זה תיבה אטומה, בגודל של כ- 30 ליטר.

תחווט אותו למגבר שיכול לתת איקס וואטים ב- 4 אוהם, ואז תחלק ב 2 ותקבל

את הכמות שהרמקול הזה יקבל...

תזהר לא לשרוף אותו, למרות שזה מאוד מתבקש... סיבה:

לצליל של באס מתרגלים מהר מאוד ותמיד מורגש הצורך להרים עוד את הווליום...

בכל אופן - תהנה ידידי :)

מעל 60W RMS ב8 אום אתה תפרק את הרמקול הזה.

120W RMS ב8 אום אל תחשוב בכלל לחבר לו כזה הספק.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

הוופר שהצגת הוא לא בנוי לתדרים הנמוכים, זה וופר סטנדרטי ביתי, שנותן פול-ריינג', והוא לא יפיק לך באסים.

חבל על הניסיון אפילו.

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

יש הרבה אנשים רציניים ששמים דרייברים ביתיים יקרים ברכב, יש שם מבחר הרבה יותר גדול. בעניין ההתנגדות פשוט יש להם מגברים מאוד חזקים לכן היא פחות משנה. אני למשל בעבר חשבתי לשים מיד של חברה בשם AUDAX שיש לו נצילות של 100DB. העובדה שהוא 8 אוהם בטח שלא הייתה מפריעה :)

אמרתי זאת רק כדי להבהיר שיש מקום לשימוש בדרייברים ביתיים לרכב, אבל מי שעושה את זה הוא בדרך כלל מי שלא מצא את מבוקשו בדרייברים לרכב (לפעמים זה גם עניין של מחיר) ולא מי שפשוט היה לו משהו זרוק בבית והוא החליט לשים אותו ברכב, למרות שגם זה לפעמים יכול לצאת בסדר (אבל לרוב לא שווה את ההתאמצות).

פורסם

אני אנסה בכל אופן. :|

מה שיקרה יקרה, אני אחבר למגבר בינתיים בלי תיבה(כנראה מחר) יוריד את הGAIN עד הסוף ויבדוק מה קורה כאשר אני מעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...