Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שמישהו פחד או חשד ממשהו, joker2k ציפה לראות בניות פיבר, בניות מפוצצות ודברים דומים מה שלאף אחד מהמפגש אין, אם הוא היה מבקש לראות או לשמוע מערכת של מישהו הוא היה שומע וגם רואה בלי בעיה.

איציק.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן היתה הציפיה , כאשר חשבתי אולי לשאוב רעיונות וכו'.

מאחר והמערכת שלי תחת בניה, ואני עוד עומד לשפר הרבה אבל הרבה דברים... כאשר רציתי אולי לראות כל מיני סטאפים וכו'.

בכל אופן, לפחות הכרתי את עופר :) ודיי מצחיק היה לראות אותו מתווכח עם בחור אחר בשם חן (חבר שלי) על עניין ההספקים וכו'... כל אחד עומד על שלו, משעשע ביותר. אני עדיין לא החלטתי מי צודק...

פורסם

בוא נקרא לזה חילוקי דעות קלים :lol::lol::lol:

רוב האנשים שהיו במפגש מכירים אחד את השני כבר מספיק זמן ואת המערכות שיש להם ברכב, אם לא תבקש לראות ולשמוע -אף אחד לא ינחש שאתה מעוניין.

לי לא היה מה להראות ולהשמיע-נקווה שיהיה בשבוע הבא, הציוד דרש בתוקף נופש מבצעי ויצא לרגילה. :roll:

אבל יש לי רק נקודה אחת לחדד-הספקים זה לא הכל,גם אם מדובר בשאיפה ל-SPL גבוה.

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אולי במפגשים הבאים שכל אחד יפתח תא מטען וישאיר אותו פתוח בזמן שהוא במפגש?

אני יודע שזה נשמע קצת דבילי, אבל כאשר מגיעים אנשים חדשים לא מעניין אותם כל הדיבורים שהולכים שמה, אלה יותר המערכות והסאונד...

ככה גם אם מישהו רואה משהו מעניין אצל האחר יוכל לבקש לשמוע.

Scooby WRX

פורסם

אני לא בטוח שזה יעבוד

אני אישית לא הייתי רוצה שכל רכיב ברכב שלי יעבור את מבחן הנגיעה\מישוש.

אם מישהו יהיה מעוניין לראות\לשמוע אשמח לפתוח להראות ולהשמיע -תחת פיקוח מבוקר בלבד! :!:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

גם אם כולם יפתחו את הבגאז' במפגש ממוצע לא יהיה לך מה לראות. בערך ל2-3 מהאנשים שהגיעו למפגשים מאז שאני מגיע (שנה בערך למרות שלא הייתי כבר חודשיים) יש מה להראות, לשאר פשוט אין.

כל כמה זמן נוסף אולי רכב פה ושם אבל לא משהו היסטרי. למפגש באים בשביל לדבר ולהיפגש עם החבר'ה. אם יהיה מפגש גדול אז אולי יהיה בו מה לראות אבל קשה לראות משהו במפגשים "רגילים".

• תוכן חדש...