Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי בעוד בעייה שקיימת אצלי .. (אחת מהן)

הטוויטר הקידמי שלי הפסיק לעבוד לפני מספר חודשים

והבנתי שלקנות חדש יעלה זוג בערך 300-400 שקל (נורמאליים)

אז העדפתי לשלוח לתיקון.. הבן אדם נראה דיי מקצועי וקיבלתי המלצות טובות עליו

בכל אופן הבן אדם "תיקן" את הטוויטר. לאחר כמה זמן שמתי לב שהוא מזייף בטירוף

חזרתי אליו ונתתי לו לשמוע אותו.. הוא אמר שהטוויטר בסדר גמור

"הוא בסך הכל מקבל מידים" אז שאלתי אותו מה זאת אומרת "מקבל מידים"

הוא ענה שהתחימת תדרים שלו לא מדוייקת ולכן הרעשים.. זה תדרים שהוא לא מפיק כראוי

אז שאלתי אותו איך יכול להיווצר מצב שהיצרן לא ידע מה התדרים שהוא יכול להפיק. ויוציא איתו קרוס פאסיבי לקוי.. והוא ענה שככה זה. וכשהסברתי לו שכשאני מחליף את הטוויטר השני לקרוס של הראשון. אין שום בעיה תשובתו היתה.

"כן. בעתיד זה גם יקרה לטוויטר השני"

כמובן שהשאלה הבאה שלי היתה האם הוא חוזה עתידות.. אבל הוא היה מאוד עסוק אז לא רציתי להוריד מרמתו של בן אדם עם המלצות ועם וותק שכזה.

אז שאלתי היא כזו. האם אני צריך להתייחס לרמאי שכזה בצורה אחרת?

או שיש היגיון מאוד הגיוני במה שהוא טוען. והבעיה אכן לא בטויטר והוא מקבל "מידים" על טבעיים ?

פורסם

ענית לעצמך גבר גבר...

אם החלפת את הטוויטרים (1 לקרוס של 2 ו 2 לקרוס של 1) והטוויטר שהיה בתיקון כבר לא מזייף אזי הקרוס המקורי שהוא ישב עליו (לפני ההתקנה) כנראה לא תקין. אם הטוויטר שלא עבר תיקון נשמע טוב בשני הקרוסים אז הבעיה היא ב"תיקון" (אבל לא ציינת איך הטוויטר שלא עבר תיקון נשמע בקרוס של זה שכן עבר תיקון).

אם עשית את ההצלבה הזו ובדקת בשני המקרים (חיבור כמו לפני התיקון, והצלבתו) אתה אמור לעלות לבד האם התקלה היא בטוויטר או בקרוס.

פורסם

הטויטר שעבר תיקון. מזייף עם שני הקרוסים.

הטויטר הטוב. עובד טוב עם שני הקרוסים

אני פשוט לא הבנתי מה לעזעל הוא חשב כשהוא ענה לי:

"הוא מקבל מידים"

ואז התשובה השניה

"בעתיד גם הטויטר השני יישמע ככה"

אני לא מעקל עדיין

מחר יהיה לי דיבור איתו נראה בידיוק את ההסבר הזה.. מקווה בשבילו שהוא לא יהיה עסוק

• תוכן חדש...