Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשת הסבר אז כך :

לא . אני לא עצוב ממש לא. לגבי העינים - זה נובע משתי סיבות עיקריות:

1. ניסית פעם לשייף כמויות גדולות של פיבר ? זה מאוד לא נעים בעיניים ... כמו כן שאר השיופים השונים גם הם לא עושים טוב לעיניים ואני לא מסוגל לעבוד עם משקפי מגן ( יותר מדי מציק לי).

2. עיפות. פשוט כך , חוסר שעות שינה שנובע מבחנים שהיו לי לאחרונה ומבחנים שקרבים ובאים.

ולא . אני לא חולם על הרכב של אייל , אבל אני בהחלט מקווה לסיים את ההתקנה . גם אני סקרן לראות איך יצא בסוף הכל , לשמוע את הרכיבים האיכותיים שאייל בחר , ביחד עם ההתקנה והאיטום האיכותי שיוסי עשה , בהחלט יש למה לצפות. ( וגם שנסים עם אייל אולי יהיה זמן לעבוד ולסיים את הרכב הצנוע שלי :wink: )

עניתי על שאלותיך מר דיאבלו :wink: ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
תאמין לי אדי רק אתה לבד זה סיבה למפגש :!::!::!:

סיבה למסיבה.. השם של אדי עולה כל פעם מחדש במפגשים..

מעניין למה??

ושייקה אם השאלות שאתה שואל בפורום אתה עוד עוזר לאנשים חחחח :screwy:

פורסם

מעניין למה??

אני שואל את מה שאני לא יודע,ועונה על מה שאני יודע.

הבנת?

8)
פורסם

עונה בהחלט! איך הקיק-פאנל מסתדר עם הגודל של המיד? לפי התמונה המיד נראה מאד ארוך. זה לא דורש קיק-פאנל די עצום בהתחשב עוד בנפח הנדרש?

פורסם

מעניין למה??

אני שואל את מה שאני לא יודע,ועונה על מה שאני יודע.

הבנת?

אאאה ברור ברור אז הסאב והרמקולים של פיוניר זה לא אותו הספק שרשום זה 20RMS ומאיפה אתה יודע את זה?? :roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...