Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני אומר עוד משהו שיש לי מגבר שמוציא 50 RMS נקי על דוטק ואני לא קרוב ללנצל אותם כראוי ... אז המגבר של חבר שלך שמוציא 60RMS הוציא אותם כנראה עם DISTORTION

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ושכחתי משהו עם אתה שומע אלקטרונית הדוטק עומדים ממש יפה עם המוסיקה הזאת אבל גם הרוקפורד מתמודדים יפה מאוד בעיקרון רוקפורד הם יותר לכיוון האלקטרונית

ושמעתי את שניהם לא על אותו מגבר אבל אותו השירים ואותו עוצמה אהבתי את הדוטק יותר ולא הייתי היחיד למרות שהרוקפורד הם רמולים טובים מאוד אבל הם מתכתיים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
לי יש דוטק 5 שהם 120 RMS וחיברתי אותם בגישור ללאנזאר שמוציא בגישור 250 RMS והם עובדים מצויין יותר טוב מלפני שבוא קיבלו 100 RMS

זה נכון שהרמקול שראית וחשבת שעומד לצאת מהמקום עומד להתפוצץ כי זה מה שראית אבל מה שראית הוא שהמגבר מוציא כבר זיופים ולכן הרמקול נסחף אחריו אבל עם תביא מגבר עמיד שיהיה לו יותר כוח מהקומפוננט אז אתה תשמע מצויין

טוב נתחיל מזה שאתה צודק. בן אדם ממוצע היה נותן לרמקול 30 אר אמ אס והיה אומר הנה הרמקול כבר מעוות.

אבל מן הסתם לא נתתי לרמקול 60 אר אמ אס ואמרתי הוא לא מסוגל יותר

העלתי לו את הרף .. (הרבה מעבר לרף) ולא היה שום שינוי מבחינתו הוא הגיב כימעט באותה הצורה.

עכשיו לבוא ולחשוב שלאנזר מוציאים 250 אר אמ אס בגישור זה אופטימיות לשמה

אבל לבוא ולהגיד שנתת לדוטק 100 אר אמ אס עם לאנזר... זה כבר בורות

אז כמובן שהדוטק יישמע הרבה יותר טוב עם הרבה יותר כוח

כי אני משער שהוא גם יכול לספוג יותר כוח מאשר מה שיש ללאנזר להציע ללא גישור.

זאת הסיבה ששמעת בצורה משמעותית יותר טוב

(לפי התיאוריה גם אם הוא לא היה יכול לספוג יותר וכח. הסאונד היה יותר "טוב" וללא עיוותים של ההגברה.. אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלאנזר לא "קולעים" ברייטינג שלהם..)

• תוכן חדש...