Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ל- SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב איכותי יחסית ( SQ ולא SPL ) אתם יכולים להמליץ לי, כאשר התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח (כולל תיבה) :?:

כיום, יש לי מגבר עם 4 יציאות של 85 וואט RMS .

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי על ADIRE AUDIO SHIVA שהמחיר שלו נע בסביבות ה-1000 שקל. ל-RAFAEL AZI יש את הסאב הזה, כך שאתה יכול לשאול אותו או להתרשם ממנו במיפגשים.

פורסם

אני חיברתי סאב כפול של רוקפורד פאנצ' HE 200/400 דגם מעל ה Z

בתיבת SQ, שומעים מעולה - מדוייק , חזק , ופשוט עושה את העבודה בתצורת SQ. למרות שגם SPL הוא לא יבייש. אבל התיבה האטומה שבניתי עושה את עבודת הדיוק.

אני יעלה תמונות מחר של המערכת שלי ברכב - למרות שהיא לא גמורה, אבל הגיע הזמן אני חושב :)

פורסם

אני מעולם לא שמעתי על ה- SHIVA ...

מאד אשמח אם יש למישהו פרטים טכניים או לינק לאתר מתאים.

תודה מראש.

פורסם

אייל,

על-פי הלינק שנתת פה, אני רואה שמתהדרים שם בעד כמה SPL הסאב מוציא, לא מודגש עד כמה הוא מתאים ל-SQ . :?

נ.ב: איפה ניתן להשיג בארץ סאב כזה, הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל המחיר הנדרש.

פורסם

למה שלא יתהדרו? אין שם דבר רע בסאב SQ שיכול להגיע גם לSPL נאה :wink:

המחיר הוא באזור ה1000 יש פרטים על היבואן באתר, יש לו גם אתר משלו אבל אין לי את הכתובת (אולי רפאל יוכל לעזור בעניין):

http://www.adireaudio.com/dealers/dealers.htm#ASIA

פורסם

מישהו שמע את הסאב של ADIRE AUDIO SHIVA , עם מגבר כמו שלי שמספק

ל- 4 ערוצים 85Watt RMS לכל אחד, שהוא לא חזק במיוחד, כך שבגישור של 2 הערוצים האחוריים, יהיה משהו כמו 170 וואט RMS סה"כ בשיא הווליום.

ע"פ הנתונים שהיצרן מספק, הסאב מגיע ל- 650Watt RMS ...

• תוכן חדש...