Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליגה ג' אולי אם זה מה שאתה מתכוון אחרי שתשמע חברות כמו בלאופונקט פנסוניק קלריון וכו' לא תסתכל יותר על פיוניר הבטחה שלי !!!

פורסם

למרות שאני בעליו של alpine ה-"ההיד-יוניטים" של פיוניר נחשבים כמאוד אמינים וטובים ההבדלים בין ה-פרימייר 460 ל-4650 הם קטנים באותו מחיר קח את ה-4650 שמגיע עם אחריות של עוזי רדיו אם ה-460 זול יותר לך עליו ללא היסוס

יש לי חבר בצפון שמוכר רדיודיסקים של פיוניר קנווד ועוד חברות שטוען שמתוך אלפי מכשירי פיוניר שהוא מכר ממש בודדים חזרו לתיקון לעומת פירמות אחרות

ןמשהו קטן ליואב:

נראה שקמת היום במצב רוח לוחמני זה שמוצר מיוצר בסין או סינגפור או מקסיקו זה אינו אומר שאנו איכותי הכול תלוי בבקרת האיכות של המפעל רוב החברות המכובדות (כגון אלפיין רוקפורד dls ועוד רבים )מייצרות היום במדינות העולם השלישי בגלל העלויות הנמוכות של העובדים במדינות אלו

פורסם

זוכת האמינות הכי גדולה בכל הסקרים בעולם....והרכב היחיד לדעתי שיש עליו קונצנזוס לאמינות מוחלטת (יחסית מוחלטת) בוחרת לייצר בטורקיה כדי להוזיל...אז מה ? עכשיו טויוטה לא אמינה - הריי זה רכב תורכי נכון ? לא....זה רכב יפאני תחת ביקורות יפאניות שמיוצר עם ציוד יפאני וידע יפאני ע"י כח עבודה זול בתורכיה

כנ"ל ההד יוניטים

פורסם

ממש לא עצבני היום פשוט אני נדהם כל פעם מחדש איך אנשים מנסים למכור את כל הזבל פה בארץ ואומרים שזה טוב החל ממגברים עלומי שם שהאינטרנט פשוט מוצף מהם בתיאורי וואטים שמגיעים לשמיים כגון מגברים 1000W שמוכרים אותם שלא מוצאים אפילו 40W RMS זה לא שקר ?

אני כבר 10 שנים מחליף מערכות ברכב וכמובן היה לי גם פיוניר באוטו 4 שנים רצוף בלי לעשות שום בעיה מכשיר שנקנה אצל עוזי רדיו ב-1996 והחזיק יפה מאוד עד שנת 2000 כמובן MADE IN JAPAN אבל מה לעשות המכשירים של השנתיים האחרונות אפילו לא מתקרבים לאיכות ולאמינות של פעם ואנשים פשוט לא מבינים את זה ראיתי הרבה אנשים בזמן האחרון שפשוט מאוכזבים מפיוניר הן בסאונד והן באמינות ואני מבין גם למה !

מישהו אמר בת'רד אחר שגם עוזי מוכר מכשירים שלא תוצרת יפן ויש בזה משהו רוב הדגמים שמחזיק עוזי רדיו הם תוצרת יפן אבל עקב השוק הפרוץ והחיקויים הרבים שרצים פה בארץ על הפיוניר הוא נאלץ להביא מספר דגמים פשוטים המתאימים לשוק הפרוץ בארץ בשביל לא ליפול !!! ואני מדבר מנסיון ואני מכיר את החנות ואת האנשים אישית בעוזי רדיו !! :mad:

פורסם

יואב: אנחנו לא יודעים עם איזה רקע הגעת לכאן, אבל ההודעות שלך מוגזמות.

לא רק שאתה לא מחדש לנו כלום, אתה גם מעלה ויכוחים מיותרים.

כפי ש-magic אמר, כל עוד בקרת האיכות במפעל בקוריאה או בסינגפור קיימת ופועלת לפי אותה בקרת איכות ותקנים שבמפעלים ביפן - המוצר יהיה טוב, אמין ושווה את הכסף.

ובינתיים כך נראה הדבר.

וזהו.

• תוכן חדש...