Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיק פאנלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא דווקא מתקין בסדר.

אני מדבר על רדיו העמק אם מישהו מכיר..ברמת ישי

ואייל. אולי תיתן גם אתה איזה דעה? קיקר או אינפיניטי?

פורסם

אייל אם אתה מכיר אותו כל כך טוב אז אולי הוא יעשה עוד הנחה.. :lol:

בוא נלך אליו ביחד ותראה שהוא יבקש 450 בהתחלה ובסוף 400.

איך אלי?? יודע לעבוד?

אני מקווה שהוא לא כמו בסאם ביפיע. למרות שברדיו דיסקים DIN1 הוא תותח.

הוא אפילו לא יודע להתקין HU 2DIN הוא מביא מתקין אחר. :roflmao:

פורסם

אני לא יודע אם יצא לראות פעם תהליך של יצירת קיק פאנל,בוא נאמר שבמחיר הזה למתקין זה ממש לא כלכלי.לא מבחינת הזמן ולא מבחינת עלות החומרים.אני לא מכיר את המתקין כך שאני לא יכול לחוות דעה על איכות העבודה,אבל זה ממש לא נישמע לי.

פורסם

אם כבר מדברים על חומרים אז כמה הם אמורים לעלות לי?

אפוקסי מקשה ופיבר ודבק עץ?

פורסם

200 שקל איפה? בהום סנטר? אם כן אז אפשר להשיג ב120 גג. ידוע שהמחירים שם יקרים.

אולי זה נשמע לא הגיוני ולא בדקתי עוד מחירים חוץ מאצלו כי רק הוא יודע לעשות את זה באזור שלי. אבל זה מה שהוא אמר. אני רציני.

פורסם

ריפוד יש לי. עור אמיתי שחור.

ו2 שכבות יספיקו. אם אני יעשה לבד אז הפנים של הקיק יהיו מMDF. ורק האחורי יהיה פיבר.

שוב אני אומר אני צריך משהו הכי פשוט וזמני. האוטו הוא ישן והוא של אבא שלי. כשיהיה לי אוטו פרטי אז אני ישקיע יותר. בינתיים אני יצבור קצת נסיון.

פורסם
ריפוד יש לי. עור אמיתי שחור.

ו2 שכבות יספיקו. אם אני יעשה לבד אז הפנים של הקיק יהיו מMDF. ורק האחורי יהיה פיבר.

שוב אני אומר אני צריך משהו הכי פשוט וזמני. האוטו הוא ישן והוא של אבא שלי. כשיהיה לי אוטו פרטי אז אני ישקיע יותר. בינתיים אני יצבור קצת נסיון.

מה הכוונה את האחורי יהיה פיבר והקדמי מעץ?

קיק אמור להיות גוף אחד אטום...

פורסם

הכוונה שלא יהיו שתי טבעות. אחת לטויטר ואחת למיד. הם ישבו על פלטה אחת ומסביב יהיה פיבר.

• תוכן חדש...