Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדי לי לקנות את הקומפוננט הזה ?

BOOM
שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הוציעו לי לקנות קןמפוננט אמ בי קואר מהסדרה הכי גבוהה QM

משהו מע אותם ויכול להגיד לי איך שומעים בהם ?

דווקא שמעתי את הדוטק והם נשמעים סבבה לא יותר מזה ..

מה אתם אומרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולה אבל מישם מה אחרי ניסיון אישי עם 3 קומוננטים כאלו אחרי שנה שרמה שלהם יורדת פלאים !!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סידרה Q של MB QUART היא אמנם הסידרה היקרה שלהם היא נשמעת טוב מאוד אבל ויש פה אבל גדול היא לא שווה את המחיר שלה מעל 4000 ש"ח אתה יכול להביא משהו לא פחות טוב בין 2000-3000 ש"ח בשקט.

בקשר למורל רמקול טוב אבל אין מה להשוות !!! :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי אתה מתחיל לזלזל בדוטק שלי אין בעיה נראה מה תביא

ועכשיו בין הדוטק לבין הQM אין מה להשוות הQM זו סדרה באמת מוצלחת ואיכותית והיא גורפת פרסים רבים לפי דעתי שמע אותם ואז תקנה עם תאהב

בקשר למחיר שאתה קונה הרמקול שווה מאוד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולה אבל מישם מה אחרי ניסיון אישי עם 3 קומוננטים כאלו אחרי שנה שרמה שלהם יורדת פלאים !!

נראה לי שמה שקרה זה שאתה התרגלת לרמקול ןאתה לוקח את איכת הצליל שלו כמובן מאליו.

אם תסע זמן מה ברכב עם רמקולים פשוטים ואז תחזור לMBQ האיכות שלהם תעלה חזרה פלאים.

לצורך השוואה זה כמו אדם שנסע במרצדס S CLASS כמה שנים התרגל אליה, לוקח הכל כמובן מאליו (טלויזיהה מערכת ניווט, מנוע 8 צילנדרים) ואז הוא מחליף ל-C CLASS. ברור שפתאום הוא ירגיש שהוא נוסע בסתם עוד רכב פשוט ורק אז שהוא יחזור ל-S הוא יחזור להעריך את הדברים הקטנים.

או לשם שינוי אדם שנסע בסובארו כל החיים (נגיד רמקולים של פיוניר) איך שהוא יישב במרצדס (ייקנה רמקולים של MB QM) הוא ישר יהיה המום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חייב לשמוע את הרמקול הזה לפני שאתה קונה אותו. כעקרון יש לו מיד טוב מאוד, מידבאס לא להיט וטוויטרים שאו שאתה שונא אותם או שאתה אוהב אותם (בעל צליל מאוד חזק ומתכתי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי יש אותם לדוד שלי במכונית והם סוף בדרך, הוא מאוד מרוצה מהם!!!

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/13-11-2002-Install-97-Renault-Clio-RSI.html (שינוי קטן - כל המערכת עברה לסובארו אימפרזה, וישנו רדיו דיסק חדש של אלפיין בדיוק הדגם המוצג בחתימה של EyalR)

Power Is Nothing Without Control

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...