פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 910 צפיות
שלום, כמה זמן בערך המצבר של הרכב (פולו 97 לצורך העיניין), יוכל להחזיק 4 רמקולים+מגבר כשהמנוע סגור? וכנ"ל לגבי הנ"ל ללא מגבר. תודה
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע דוד שלי התקשר מארה"ב ! הוא אמר שהמערכת עולה 220$ ! אז כנראה אנחנו מזמינים !
הודעה אחרונה מאת ebari, -
4" של mb quart
מאת B.R- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.sounddomain.com/sku/MBQRSC210 הסט שווה את המחיר שלו? כמה יעלה בארץ? אני רוצה לחבר אותו ללאנזר 431. מישהו יכול לתת פרטים? הוא באמת 80 ארמס? אני מחפש סט של לפחות 80 ארמס ועד 100 דולר בארהב. יש הצעות? זה דיי דחוף אני צריך להחליט עוד 9 יום
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי היום סאב 8 אינץ' שמתלבש בול על הטנדר שלי, של חברת y s (יורק משהו...), איך הוא והאם הוא שווה משהו? ואיזה מגבר אני צריך רק בשבילו?(בלי רמקולים - יענו 2 יציאות) תודה.
הודעה אחרונה מאת הצדיק, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה עולה רק כבל מתח 2G 5-6 מטר וכנל 4G. תודה
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
למי שהיה באוטו מוטור קיבל שובר לטווטרים . אמרו שזה עולה רק משלוח קרוב ל30 שקלים. על פי מה שאמרה לי המזכירה הטוויטרים עולים בחנות כ 150 ש'ח. מישהו שמע על זה משהו??
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי שאלה בקשר למסך של די וי די השאלה היא האם במסך של די וי די יש קבל חיבור לחשמל באוטו? או שרק הrca מתחבר אליו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ובכן היום הרכבתי את הסט, כאשר הוא מקבל ברידג' של 200 וואט ממגבר רוקפורד 400.4 המגבר היה פתוח שליש, כאשר הרדיו דיסק כוון בווליום נמוך ואחרי כן גבוהה. אחרי אולי 2 דקות נשרף הרמקול הימני. השאלה שנשאלת היא, איך הדבר יכול לקרות אם יש הגנה של הקרוס ? שהרי יש פיוז שאמור להגן עליו. חוץ מזה, אני משער שזה דפק בייצור שהרי אין סיבה ממשית שהרמקול הנ"ל ישרף , ההספק ממש רחוק מ 200 וואט. אני יכול להעריך שבאיזור ה 100. כמו כן נתוני הרמקול כפי הידוע או שלא הם 200\100 וואט. מזל שהסוכן היה בעיר וישר נתתי לו את הרמקול להחלפה. שבוע הבא אני משער שאני יקבל את הרמקול החדש. חצי נחמה. בכל אופן, חבל רציתי כבר להנות מהסט אני משער שאני ימתין עוד שבוע . אם יש הע…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 4 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם אני חדש פה. אני עומד לקנות רדיו דיסק אמפי3 לאוטו. עכשיו כל מי שאני שואל אמר לי משהו אחר ורק בילבלו אותי עד היום. חלק אומרים רק פיוניר חלק אומרים דברים אחרים. בנתיים קפץ לי לעניים המכשיר הבא: JVC kdg-300 http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=806 מחיר של 800 שקל...נראה לי קורץ. השאלה אים זה שווה את המחיר..האים מדובר במכשיר איכותי.. (ואני לא מתכוון בהשוואלה למכשירים של 7000 שקל אלא ברמה שלו. והאים הוא ידוע בתור אחד שעושה תקלות אולי או משו כזה.) ראיתי גם את הדגם 400 אבל אני מעדיף שיש כניסת דיסק מהפנל ולא פנל נופל..(כן אני עצלן מה לעשות). תודה רבה לכל מי שמבין ויכול לעזור. בנוסף עוד שאלה. יש לי אוטו שמאחורה ה…
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
חיבורי מערכת !
מאת T.s.R- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר'ה ! למערכת שעומדת אצלי מתחבר חוט של האנטנה ודוע כבל של 16 פינים שבו כל החוטים ! אז איפה לעזאזל ה- RCA ? ה- REMOTE ? איפה הכבלים של המתח ? איך אני אוכל לחבר מגבר ????????????????????????? תודה מראש על העזרה !
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם במזל טוב קניתי היום את הרוקפורד 501X... אחלה מגבר... עכשיו... האם לחבר אותו בעצמי, או שמא כדאי לי ללכת למתקין, לשלם לו ולשכוח מהכל? אני חושב שעדיף לי להתקין את זה.. גם יותר מהנה, גם אשקיע בטח יותר בכל מיני שטויות שאתקל בהם בדרך וגם בגלל שזה טוב לדעת... אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. מישהו יכול להסביר צעד אחרי צעד? (באתר אוטוסאונד) אין ממש הסבר מפורט... אה, וכמו כן, מה אני צריך לקנות לפני שאי מתחיל בהרכבה... שאני לא אתקע באמצע בגלל איצע כבל או משהו קטן כזה... תודה רבה רמי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פיוניר 1650 200 וואט פלוס רמקולים של פיוניר 330 וואט ב1100 כדי ליקנות??
הודעה אחרונה מאת Emanuel, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
המצבר כנראה מת אבל הרדיו נדלק! הנעתי באמצעות כבלים מרכב אחר. קניתי באוטו דיפו מצבר חדש והם הרכיבו אותו. לאחר זמן (פשוט לא ניסיתי קודם) ראיתי הרדיו לא נדלק- שלפתי אותו החוצה אחרי יום (פשוט לא ניסיתי קודם) ראיתי גם הדיבורית לא עובדת מדובר ב BX יתכן שיש חוט שלא חובר או פיוז שנשרף??
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 934 צפיות
שוו לי ליקנות ב 1100 פיוניר 1650 ב 700 ועוד רמקולים 330 ב ב400 שחח ???
הודעה אחרונה מאת atar, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאשר ההיתי אצל מתקין אז הוא שם במכונית ההדגמה שלו דיסק עם טרקים מיוחדים לסטריאו. (לא מערכת-סטריאו אלה הסטריאו עצמו) כול מיני אפקטים של סטריאו והוא אמר שבעזרת הדיסק הזה הוא מכוון ובודק. אז השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד דברים כאלה?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
hybrid ovation
מאת נעםבב- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה ההבדלים בין הנ"ל לסדרה הישנה ? מישהו שמע אותם, ויכול לתת את דעתו ?
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.clarion.com/usa/product/index.php?mod=details&category=proaudio&product=DXZ745MP צריך חוות דעת של מבינים ! כי אני ממש נדלקתי על המערכת הזאת ומת כבר להזמין אותה מארה"ב !
הודעה אחרונה מאת soundDomain, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
בגודל 5.25 איכותי אבל לא עוצמתיים במיוחד ולא עם באס חזק כדי שלא יתחרפן על הסאב. תקציב ... אמממ לא סגור עדיין אז תנו הצעות לדברים איכותיים אבל לא יקרים מדי. טנק'ס
הודעה אחרונה מאת RADI, -
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
אך יודעים אם מערכת שקנינו לא משופצת ?
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אני רוצה להחליף רמקולים בדלתות של הניסאן סאני. אך צריך לפרק את כול הדופן. וזה בעייתי כי יש כפתורים של החלונות החשמליים על הדופן וידית הפתיחה. מישהו יודע איך מפרקים את הדלת? או שכדאי ללכת למתקין? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי את המגבר של פלטיניום אודיו 12v 1200 וואט האם הוא יציב ב2 אום בגישור? אני רוצה לחבר לו סאב בגישור והסאב עובד על 2 או 8 אום תודה!
הודעה אחרונה מאת or_pelta, -
- 5 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם. אני בדרך לקנות מגבר לרכב, וכרגע אני מאוד מתעניין ב- Lanzar, גם בגלל ששמעתי שהם מגברים טובים (אולי אפילו מאוד) וגם מחירם מאוד אטרקטיבי. שאלתי היא למי שמבין, איזה מבין הדגמים של Lanzar הוא הכי טוב: VIBE/HERITAGE ? יש את שתיהם בהספק של 1200W וכמו כן 4 ערוצים (אני מחבר רמקולים אחוריים + סאב) שאלה אחרונה: האם באמת כדי להשקיע במגבר הזה (משהו כמו 1500-2000 ש"ח), או שכדאי ללכת על מגבר אחר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
רדיו דיסק פיוניר - בירורים...
מאת Guest gonen- 5 תגובות
- 888 צפיות
הבירור הוא בשביל אח של חברה שלי. הדגם המדובר : deh P3600MP http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=6971&taxonomy_id=25-121 כמה שאלות, אם אפשר הסבר קצר וקולע. 1. מה זה BMX (לא האופניים... משהו שקשור שם לאקולייזר) 2. wired remote control - שלט רחוק מוזר ? או הכוונה לשלט להגה (מחווט) ? 3. ה AUX-IN המדובר - האם ניתן לחבר MP3 חיצוני בבננה רגילה (דרך היציאה של האוזניות במכשיר) ? 4. ה IP-BUS המדובר - יכול להתחבר ליציאת USB במכשיר MP3 החיצוני (ולשלוט עליו כמובן) ? 5. ISO CONNECTOR - מה זה בדיוק ? הכוונה לפלאג עם כל החוטים שמתחבר לרדיו דיסק ? תודה.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום יש לי חבר שאבא שלו מוכן להשקיע עד 10000 שקל בציוד למערכת לא כולל HU יש אפשרות לעלות עוד טיפה אם צריך זה יהיה מותקן ב הונדה אקורד שנת 2004 רצוי באס חזק ועמוק ( מה שחבר שלי רוצה ) שיהיה כולל מגבר(ים) קומפוננט רמקולים אחוריים סאב DVD במחיר של 5000 שקלים אם יש אפשרות במחיר הזה שיהיה מסכים מאחורה זה יהיה ממש מושלם... שוב אני אומר שיש אפשרות לעלות במחיר ולא ב 100 מאתיים... אבל רק אם זה משמעותי..... תודה רבה למי שיעזור... נ.ב לא כולל כבלים והתקנה מתן ( וחבר שלו...)
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה ! אני יודע ששיגעתי אתכם אבל עדיין יש לי שאלות . . . אני רוצה לחבר מגבר... איזה חוטים לקנות ? כולם אותו הדבר או שצריך משהו מותאם למערכת\מגבר . . . ? תודה מראש על העזרה !
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב כידוע לכם הנושא מאד מקושר למערכות השמע באוטו , ולכן החלטתי לעשות קצת סקר שוק לגבי שיטות המיגון הכי טובות והעלות שלהן בכללי. מהן השיטות הכי מקוריות והכי יעילות והכי אמינות למיגון ומה עלות ההתקנה? בבקשה אל תהפכו לת'רד של הצעות למי לפנות ולאיזה טלפון (רק בפרטי ), אלא את הידע שלכם ומה יותר טוב ומה פחות ועל מה ניתן להתפשר במקרה הטוב. נ.ב: אני לא מנסה לברר מה מותקן אצלכם באוטו או איך אפשר ליפרוץ לשכן!
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם......... איהיה לי קצת קשה להסביר אז תנסו להיות סבלניים! יש לי באוטו רדיו דיסק 50X4 רמקולים קדמיים של פיוניר 120 וואט ומאחורה 6X9 180 וואט של סוני ( אל תצחקו הם משרתות אותי מעל שנתיים)! יש לי סאב 600 וואט ומגבר 1 של 1000 וואט של בוס! על המגבר במצב הנוכחי מחוברים הסאב והרמקולים האחוריים והקדמיים ביחד במקביל ( אחד על השני)! זאת אומרת שעל הרדיו דיסק חוץ מ2 טוייטרים מקדימה לא מחובר כלום! קיבלתי מחבר אתמול 2 רמקולים 6X9 של פיוניר 230 וואט. החלפתי עם הסוני ושומעים הרבה יותר טוב! הלכתי לנגר ועשיתי בנייה של דיקט מאחורה! אני רוצה לחבר את כל ה4 רמקולים! אז כאילו שעכשיו אהיו מחוברים 4 רמקולים 6X9 ו2 רמקולים 6 אינץ מקדימה וסאב! איך אתם מציעים??? א…
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 תגובות
- 894 צפיות
צהרים טובים לכולם, אני מתלבט כרגע בין השניים, מישהו יכול להמליץ לי מה לבחור או להמליץ על משהו אחר באותו סדר גודל? http://www.dealtime.com/xPF-Soundstream_SoundStream_Edge_EGS6_9_6x9_Coaxial http://www.dealtime.com/xPF-Pioneer_TS_A6990R
הודעה אחרונה מאת yos, -
רמקולים AUDIOBAHN
מאת B.R- 6 תגובות
- 971 צפיות
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=14942&item=3087072282 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=14938&item=3087072276 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? עדיף פיוניר 6995 4WAY 300W במקום? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2473692141&category=38646
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי את כל הבניות היפות בתאי מטען של האנשים בתחרות הכל בנוי על הגלגל הנוסף באוטו מה קורה כשיש פנצ'ר? האם יש איזה דרך של שליפה מהירה או שיטה אחרת?
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,569 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- ברווז
- נירו72
- אלפרד חיות
- Night Driver
- shaymolcho
- Aviady001
- malcishua
- Shay Shd Dave
- מיץ פטל
- sperial
- yoav911gt2