Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לרכב של Lanzar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בדרך לקנות מגבר לרכב, וכרגע אני מאוד מתעניין ב- Lanzar, גם בגלל ששמעתי שהם מגברים טובים (אולי אפילו מאוד) וגם מחירם מאוד אטרקטיבי.

שאלתי היא למי שמבין, איזה מבין הדגמים של Lanzar הוא הכי טוב: VIBE/HERITAGE ?

יש את שתיהם בהספק של 1200W וכמו כן 4 ערוצים (אני מחבר רמקולים אחוריים + סאב)

שאלה אחרונה: האם באמת כדי להשקיע במגבר הזה (משהו כמו 1500-2000 ש"ח), או שכדאי ללכת על מגבר אחר?

תודה מראש

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

המגברים שלהם דיי זולים יחסית לשאר הם ברמה בינונית+ לי יש לאנזאר וייב הוא נמוך בסדרה מהיירטאג אבל הוא טוב לאנזאר הם מגברים ממש חזקים אך לא כול כך מדוייקים אבל אתה תהנה ממנו מגבר טוב מאוד שוב לי יש את הוייב 421 ה1000 וואט והוא ממש סוס

עם כדאי להשקיע את הסכום הזה? זה כבר שיקול שלך אלפי דעתי הוא מגבר משתלם ולמכור אותו במחיר יפה מאוד לא תיהיה לך בעיה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני לא יודע מה ההבדל פרקטית בין ה-וייב להריטג' אבל לדעתי כדאי ללכת על הוייב כי הוא זול יותר ועדיין מאוד אמין.

431 בדרך כלל הולך טוב עם הכל 8)

פורסם

431 עןלה היום מקסימום 1200 שקל ואפשר למצוא בפחות.

ולא ראיתי רוקפורד או קדנס בעוצמות כאלה במחיר כזה.

הלאנזר 431 חייתי בשביל המחיר שלו ואני מאד מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...