Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה.

אני עומד לקנות רדיו דיסק אמפי3 לאוטו.

עכשיו כל מי שאני שואל אמר לי משהו אחר ורק בילבלו אותי עד היום.

חלק אומרים רק פיוניר חלק אומרים דברים אחרים.

בנתיים קפץ לי לעניים המכשיר הבא: JVC kdg-300

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=806

מחיר של 800 שקל...נראה לי קורץ.

השאלה אים זה שווה את המחיר..האים מדובר במכשיר איכותי.. (ואני לא מתכוון בהשוואלה למכשירים של 7000 שקל אלא ברמה שלו. והאים הוא ידוע בתור אחד שעושה תקלות אולי או משו כזה.)

ראיתי גם את הדגם 400 אבל אני מעדיף שיש כניסת דיסק מהפנל ולא פנל נופל..(כן אני עצלן מה לעשות).

תודה רבה לכל מי שמבין ויכול לעזור.

בנוסף עוד שאלה.

יש לי אוטו שמאחורה המגש בנוי לרמקולים 6 וחצי אינץ' ...בנוי מפח משו רציני שאני לא יכול לחתוך או לשנות.

השאלה שלי היא כזאת.

יש לי 2 רמקולים של קנווד 6על9 100 ואט ...האים שווה לקנות 2 תיבות ולשים באיזושהיא צורה מעל הרמקולים הקיימים. או לקנות 6וחצי אינץ לאחורי.. כאשר בזמן הקרוב לפחות אני לא מתכון להוסיף מגבר.

פורסם

מכשיר פיצוץ. יש לאבא שלי באותו את ה400 שכמו שאמרת הם בערך אותו דבר.

שמע מילה שלי הוא לא רואה שום מכשיר באותו מחיר וגם לא את הפיוניר שפורסם פה למעלה

• תוכן חדש...