Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי חבר שאבא שלו מוכן להשקיע עד 10000 שקל בציוד למערכת לא כולל HU

יש אפשרות לעלות עוד טיפה אם צריך

זה יהיה מותקן ב הונדה אקורד שנת 2004

רצוי באס חזק ועמוק ( מה שחבר שלי רוצה )

שיהיה כולל מגבר(ים) קומפוננט רמקולים אחוריים סאב

DVD במחיר של 5000 שקלים אם יש אפשרות במחיר הזה שיהיה מסכים מאחורה זה יהיה ממש מושלם...

שוב אני אומר שיש אפשרות לעלות במחיר ולא ב 100 מאתיים...

אבל רק אם זה משמעותי.....

תודה רבה למי שיעזור...

נ.ב לא כולל כבלים והתקנה

מתן ( וחבר שלו...)

פורסם

רק בארץ בלי הרבה שטויות או רוצה מערכת מוכנה כמה שיותר מהר אפילו תוך שבוע....

תראה התקציב ולכך גדול שאני חושב שאני יכול לקבל גם איכות וגם עוצה אז נלך על שניהם ביחד...

פורסם

DVD של חברה איכותית אני לא בטוח שתוכל למצוא ב-5000 שקל (אבל אל תתפוס אותי במילה כי לא התעניינתי יותר מידי, אם אני זוכר טוב DVD של פיוניר או קלריון נע בסביבות 10000 שקל ומסכי תקרה בסביבות 6-7 אלף).

סאב של JL AUDIO W6 (לבנות תיבה לבד-סגורה) = 2000 שקל.

קומפוננט של מורל הייבריד, MB QUART REFERENCE, CANTON. או סדרה Q של MB אם יספיק התקציב. אפשר גם סט 3 חלקים אבל זה כבר אצל מתקין מומחה.

מגבר של ROCKFORD או של ALPINE.

אחוריים להשלמת הסראונד של 4" או של 5.25".

אני לא מתמצא עד הסוף במוצרים בסכומים גבוהים, אז תתייעץ עם עוד אנשים אחרים.

פורסם

אני בדעה של דיאבלו בקשר לקומפוננט ולסאב. הייתי קונה מונובלוק של רוקפורד ומגבר CADENCE לקומפוננט ובכסף שנשאר לעשות עיצוב יפה לכול המערכת.

לדעתי שווה להשקיע בעיצוב למערכת כזאת. (בניות מפיבר ותאורה...) הרבה דברים אפשר לעשות עם 10000 שקל...

פורסם

האמת היא שאי אפשר לעשות הרבה ב10000 ש"ח עם רוצים לבנות מערכת מולטימדיה. מה שבטוח הוא שמולטימדיה של מותגים כמו פיוניר, אלפיין וקנווד לא תוכל לשים במחיר הזה. תצטרך לקבל המלצות למוצרים שהם זולים יותר אבל מספקים איכות נאותה.

ליוסי ALPINE יש ניסיון רב עם מולטימדיה, אולי הוא יוכל להמליץ על חברות מסויימות.

פורסם

כמו שאייל כתב מותגים כמו אלפיין.פיוניר.קנווד יחרגו מהתקציב שלך(לא מדבר על מציאות ויד שניה)מה שמאוד מומלץ במקום זה מסכים של NECVOX שמאוד נפוצים בשוק, המומלץ מבין המסכים שלהם הוא ה-6.5 החדש מסך באיכות גבוה מאוד(3000 שקל בערך).לגבי DVD יש את ה-SOUNDSTORMקטן יחסית בגודלו הפיזי(2000 שקל).

פורסם

תודה לכם חבר שלי אמר לי עכשיו שאבא שלו כבר סגר עסקה עם איזה חנות בחיפה הכול ביחד כולל התקנה 18500 את האמת אני עדיין לא יודע מה הוא בחר שם

שוב תודה

• תוכן חדש...