Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hybrid ovation

נעםבב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטוויטר הוא אותו הטוויטר. הקרוס שודרג לכזה שמכיל אופציות משחק רבות יותר הוופר עוצב מחדש אך אינני בטוח שחלו בו שינויים גדולים בנתונים.

בכל מקרה שמעתי את החדש, הוא נשמע טוב מאוד אבל לא שמתי לב להבדל גדול בינו לבין סט ההייבריד הישן שהיה ברשותי במשך כשנה (יש לציין שההשוואה לא נעשתה ראש בראש ככה שיתכן שהזכרון מעט מתעתע בי).

פורסם

אני מבין שהיו לך את הקומפוננטים של המורל הייבריד,

ורציתי לשאול האם הייתה מרוצה מהם ?

האם זאת תמורה טובה למחיר (היום אפשר להשיגו ב-1600 ש"ח) ?

ואם ניתן להשוות אותם עם הקומפוננטים בסדרות הגבוהות של

rockford

mb quart

focal

infinity

וכד' ...

ושאלה נוספת ואחרונה.... מה אתה חושב על הקומפוננט של המורל דוטק ???

תודה מראש.

פורסם

אני מבין שהיו לך את הקומפוננטים של המורל הייבריד,

ורציתי לשאול האם הייתה מרוצה מהם ?

האם זאת תמורה טובה למחיר (היום אפשר להשיגו ב-1600 ש"ח) ?

ואם ניתן להשוות אותם עם הקומפוננטים בסדרות הגבוהות של

rockford

mb quart

focal

infinity

וכד' ...

ושאלה נוספת ואחרונה.... מה אתה חושב על הקומפוננט של המורל דוטק ???

תודה מראש.

פורסם

תראה חדש ראיתי אותו ב2200

במחיר הזה יש לך שלל אפשרויות להביא כגון :mb quart,focal,dls תחשוב טוב אם אתה מביא את ההיבריד זה נראה לי דיי יקר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הייתי מרוצה ובהחלט אפשר להשוות אותו לחברות שציינת. בשביל להחליט אם הוא טוב או לא תצטרך אתה לשמוע אותו. לא קשה למצוא בארץ מישהו עם הרמקולים האלה (במפגשים יש הרבה).

גם הדוטק הוא סט טוב מאוד אבל שוב, תצטרך לשמוע בעצמך. תריץ חיפוש עליהם ותקבל הרבה חוות דעת שנרשמו בפורום.

פורסם

סבבה

כמו שאמרתי זה 2 way

זה לא 3

אני לא יודע אם בארץ אפשר להביא משהו במחיר כזה

אבל ב1800 דרך אי ביי כולל משלוח לארץ אפשר למצוא משהו טוב.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תלך לחנות המפעל גם יתנו לך לשמוע וגם המחיר זול בסביבות ה1700 שקל להייבריד ל1000-1100 לדוטק הכול עניין של ויכוחים אפשר להוריד את המחיר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...