Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במזל טוב קניתי היום את הרוקפורד 501X... אחלה מגבר...

עכשיו... האם לחבר אותו בעצמי, או שמא כדאי לי ללכת למתקין, לשלם לו ולשכוח מהכל?

אני חושב שעדיף לי להתקין את זה.. גם יותר מהנה, גם אשקיע בטח יותר בכל מיני שטויות שאתקל בהם בדרך וגם בגלל שזה טוב לדעת... אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה..

מישהו יכול להסביר צעד אחרי צעד? (באתר אוטוסאונד) אין ממש הסבר מפורט...

אה, וכמו כן, מה אני צריך לקנות לפני שאי מתחיל בהרכבה... שאני לא אתקע באמצע בגלל איצע כבל או משהו קטן כזה...

תודה רבה

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אם קנית את המגבר באניטרנט ואתה לא מתקין אצל מי שקנית אז תתקין לבד.

אם אתה קנית בחנות כדאי לך להתקין שם כי תהיה לך אחריות. במיוחד אם אין לך שום ידע.

אתה צריך לדעת אם אתה יכול להתקין או לא. בעקרון זה פשוט אבל יש פרטים קטנים וחשובים שמשתנים מאוטו לאוטו.

תתקין עם חבר כי אתה תצטרך עזרה.

פורסם

קודם כול אתה צריך ליקנות חיוט למגבר של 4G לפחות !

למרות שצריך 8G אבל מומלץ 4G אתה צריך כבל RCA לך לחנות סטריאו תיקנה את כול זה

שמעה לדעתי יותר כדי לך להתקין אצל מתקין אלה יש לך חבר שבעבר התקין שיוכל לעזור לך

ההתקנה זה עבודה רבה וצריך להיזהר לא לישבור חלקים באוטו (נישמעתי כמו מיקצוען :D )

אני אישית בפעם ה1 קראתי לחברים שיש להם נסיון בהתקנות והם לימדו אותי ועזרו לי.

ככה למדתי להתקין לבד את ה501X המלאך שלי!

מסקנה

הכי טוב לעשות עם חבר שיש לו נסיון או ללכת למתקין!

פורסם

פעם ראשונה מומלץ לא להתקין לבד. אם אין לך חבר בעל ניסיון להעזר בו מומלץ שתלך למתקין. אם המתקין מסכים (למרות שזה מעצבן את רובם) תראה מה הוא עושה וככה גם תוכל ללמוד איך להתקין להבא.

פורסם

אתה יכול להתחיל בהעברת הכבלים מתחת לכל הפלסטיקים ברכב מבלי לחבר אותם למגבר ולרדיו-דיסק, בינתיים. העבודה מהנה ושום מתיקן לא יתייחס לרכב שלך באהבה כמו שאתה מתייחס אליו.

את כבל ה RCA תעביר בצד אחד של הרכב ואת כבל המתח בצד השני. כבל המינוס צריך להיות כצר עד כמה שאפשר ולחבר אותו צריך לשילדת הרכב.

יש פה הסברים:

http://autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

פורסם
אתה יכול להתחיל בהעברת הכבלים מתחת לכל הפלסטיקים ברכב מבלי לחבר אותם למגבר ולרדיו-דיסק, בינתיים. העבודה מהנה ושום מתיקן לא יתייחס לרכב שלך באהבה כמו שאתה מתייחס אליו.

את כבל ה RCA תעביר בצד אחד של הרכב ואת כבל המתח בצד השני. כבל המינוס צריך להיות כצר עד כמה שאפשר ולחבר אותו צריך לשילדת הרכב.

יש פה הסברים:

http://autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

לדעתי זה הקטע הקשה בהתקנה !

באיזה אוטו אתה רוצה להתקין אותו?

פורסם

חבר'ה!

תודה רבה!

הרכבתי את המגבר בעצמי, הרכבה פשוט מדהימה, וזה בכלל לא קשה כמו שתיארתם.

איכות הסאונד מצויינת, כמו כן, עשיתי בדיקות CLIPPING וכיווני GAIN בעזרת סקופ, לעוצמה מקסימלית וללא עיוותים!

כל מה שנשאר עכשיו זה לקנות סאב ולחבר אותו גם כן.

תודה רבה על כל העזרה.

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...