Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כידוע לכם הנושא מאד מקושר למערכות השמע באוטו :( , ולכן החלטתי לעשות קצת סקר שוק לגבי שיטות המיגון הכי טובות והעלות שלהן בכללי.

מהן השיטות הכי מקוריות והכי יעילות והכי אמינות למיגון ומה עלות ההתקנה?

בבקשה אל תהפכו לת'רד של הצעות למי לפנות ולאיזה טלפון (רק בפרטי :) ), אלא את הידע שלכם ומה יותר טוב ומה פחות ועל מה ניתן להתפשר במקרה הטוב.

נ.ב: אני לא מנסה לברר מה מותקן אצלכם באוטו או איך אפשר ליפרוץ לשכן! :D

פורסם

האזעקה הכי טובה שיצא לי לראות

זה עם כל מיני חיישנים באוטו ושלט שיש לו קשר עם האוטו בשידור FM

כאשר פורצים לך לאוטו , האזעקה משדרת לשלט ואז השלט רוטט ומראה לך באיזה איזור פרצו לאוטו שלך

זה בטווח של קילומטר, משהו טוב

עלות שראיתי זה 1200 כולל התקנה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בתור התחלה גש לסוכן הביטוח שלך ותבקש ממנו שישלח לך טופס דרישות מיגון כדי לדעת בפני מה אתה עומד?

ישנם עשרות סוגים של אזעקות שונות ומשונות שיודעות לעשות הכל חוץ מקפה (אין חיבור מים ברכב), אבל אין טעם בכלל להתחיל לפרט עליהם לפני שאתה יודע בכלל מה אתה צריך.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני יודע מה ערכת המיגון שלי (היא בסיסית ביותר, ומספקת את חברת הביטוח) ואני יודע מה היכולות של האזעקה שלי. לאור הפריצות הרבות באיזור מגוריי אני מעוניין להתקין חבילה יותר רצינית שתענה על מבוקשי. חוץ מזה אני בנאדם שאוהב להתעניין בדברים והשאלה שלי היא לא רק עבור עצמי אלא בכלל על איזה דברים קיימים בשוק.

בפרט על אלה שיודעות להכין קפה!

פורסם

השאלה מה הם רוצים:

חד רכיבית\דו רכיבית?

גלאי שטח\נפח\זעזועים\כל התשובות נכונות?

ניתוק דלק\הצתה\סטרטר

ROLING CODE ?

פורסם

לא כנגד גניבה האוטו, אלא בעיקר נגד גניבת מערכת.

פרט בבקשה איך החיישנים עובדים (אם זאת לא טירחה בשבילך).

פורסם

נגד גניבת מערכת מדובר בתוספות חיצוניות שלא קשורות בכלל לאיזה אזעקה יש לך(רק אם אתה חולה כמוני).

מדובר על הוספת חיישנים (גלאי שטח+זעזועים)בחלק האחורי של הרכב שמגלים קירבה לרכב מטווח של 1.5 מטר וזעזועי קלים.

2 סירנות נוספות בעלות סוללות גיבוי פנימיות.

קח בחשבון הרבה ריבים עם השכנים בכל פעם שהאזעקה עובדת בגלל חתול שהחליט לשבת לי על הרכב (שיקפצו לי :lol: )

פורסם

וכשיש גשם האזעקה מופעלת?

כמה זמן האזעקה יכולה לפעול על סוללות הגיבוי והאם הן נטענות ע"י מערכת החשמל של האוטו?

פורסם

אפשרי לחבר את הצופר עם האזעקה,לא מומלץ ע"י ייצרני הרכב\האזעקות.

לגבי השאלה השנייה ,בגשם חזק ורעמים האזעקה עובדת אבל עשיתי אפשרות לנתק את גלאי הזעזועים לבד וושאר הגלאים ימשיכו לעבוד (באזעקות שונות הפונקצייה מגיעה עם שליטה מהשלט).

סוללת הגיבוי אמורה לעבוד כ 20 דקות והיא נטענת כל הזמן ע"י המצבר.

כל מה שאני צריך כשהאזעקה עובדת זה 2 דקות ואפילו פחות :2gunfire::2gunfire::2gunfire:.

פורסם

איזה אלה???? גלוק 17!!!!

אי אפשר לקבוע עלות בלי לראות את מערכת האזעקה\הרכב שלך.

אבל קח בחשבון שזה כמה מאות שקלים :roll:

גם אם תחליף מערכת אזעקה עדיין לא תפתור את הבעייה היות ומערכות אזעקה מתוככנות למנוע את גניבת הרכב ולא את גניבת המערכת(מגינות לרוב על החלק הקדמי של הרכב).

פורסם

אם זה מאות שקלים אז זה עוד בסדר, העיקר שלא נעבור לאלפיות.

אזעקה בסיסית של גלאי זעזועים עם אימובילייזר של סליל במחזיק מתחות - לא משהו רציני לצערי. :roll:

כשאתה מתקין מערכת אזעקה חדשה אתה מתחבר לקיימת או מוסיף בנפרד?

פורסם

המיגון הכי טוב זה לא לישמוע את המערכת בשכונה שלך!

לא לספר לכולם באיזור ווואי איזה מערכת בת זונה יש לי כי שמועות עוברות מהר מאוד ומגיעות למקום הלא נכון(פורצים)

לעצב את המערכת שתיהיה כמה שפחות בולטת לעין (בד אקסוטי וכו')

ליקנות אזעקה של MVP רב בריח (אני לקוח מרוצה :D ) ממש טוב עולה בין 800-1200

לעשות פלטה בין גב המושבים לתא מיעטן לא להבריג את המגברים על הגב המושבים כי זה מטרה קל לפורצים (מינסיון).

והעיקר DIABLO למערכת שלך הייתי עושה ביטוח :idea:

הינה האזעקה

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1183140

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1183140

• תוכן חדש...