Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגודל 5.25 איכותי אבל לא עוצמתיים במיוחד ולא עם באס חזק כדי שלא יתחרפן על הסאב.

תקציב ... אמממ לא סגור עדיין אז תנו הצעות לדברים איכותיים אבל לא יקרים מדי.

טנק'ס 8)

פורסם

תשיג רמקולים כמו שיש לי עם תמצא בכלל סרווין ווגה SS-262 עולים בסביבות ה1500 שקל 8)

תקנה של חברות כמו סרווין רוקפורד ועוד הם יהיו טובים מאוד

ותגיד מה יש לך עכשיו באוטו?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

היא לא בנוייה ... אני עובר ובודק רכיב רכיב ...

בתכנון המקורי לא היו אמורים להיות רמקולים אחוריים אבל אני לא בטוח כל כך לגבי זה אז אני רוצה שלמקרה הצורך אני אדע בדיוק איזה אחוריים טובים להביא.

בכל מקרה הם לא יהיו מוגברים, רק הקומפוננט והסאב יהנו מהגבר 8)

פורסם

פיוניר 260 כמובן! אן תצליח להשיג מה שאני בספק.

לא כדאי את ה300 למרות שהוא יותר טוב כי הוא 80 אר אם אס והוא לא נציל מספיק בשביל להיות מוגבר על ידי ההד יוניד.

שמעתי את המורל 9\6 פולס ומאוד אהבתי!

פורסם

אז מה כבר העלית בחכתך, מה נראה לך תהיה התצורה וכמה אתה מוכן להשקיע?

בשביל האפקט החזרה ממש לא צריך ללכת על 6X9. כל רמקול נורמלי עד 6.5 יעשה עבודה נפלאה, כך שהכיוון הראשוני שלך על 5.25 הוא מצויין לטעמי.

איזה רכב זה, יש מגבלות מקום?

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה לצאת מזה ממש בזול אז זוג טוויטרים יעשו את העבודה, הטוויטרים שיספקו את הגבוהים בקלות ימשכו את הבמה אחורה, ועם כיוון פיידר נכון תקבל צליל היקפי/מלא...

פורסם

5.25 כי זה הגודל שאפשר ...

האוטו הוא פג'ו 309 :yum:

הרמקולים לא יושבים על המגש אלא בקורות האחוריות (רק צרפתים יכולים לחשוב על זה).

כל מה שאני יכול לומר לך על המערכת זה שכנראה יהיה מקדימה קומפוננט של מורל שיהיה מוגבר, יהיה סאב (בעזרת השם W6) והרדיו דיסק יהיה של פיוניר, אני יודע שזה לא הרבה אבל בעצמי לא יודע יותר מזה נכון לעכשיו ...

עכשיו בקשר לHP פילטר ... לקנות ? לבנות לבד ?, יש לי ידע באלקטרוניקה אבל הוא בסיסי ותיאורטי בלבד ... HP פילטר זה קבל, לא ?

פורסם

כן, אם אתה עושה ניסוי במעבדה בבית ספר, עבור מערכת זה קצת יותר מורכב מזה ומכיוון שהוא אמור לתת פלטיות בכול התחום שממנו תחתוך עד ל-20Khz נניח, רצוי שיהיה בנוי טוב וע"י חברה ולא על מטריצת חיבורים או אילתורים ב- Wire-Wrap וכיוצא בזאת.

אין טעם לקנות, HPF - שיש במגברים טובים בד"כ ועושים עבודתם נאמנה. אם תלך על דגמי פיוניר שיש להם גם קרוסים פנימיים אז בכלל אין מה לדבר על לבנות אחד לבד.

אני לא מכיר את הרכב שלך יותר מידי אבל לא צריכה בעיה לשים רמקולים מאחור (על הדש)או שאני טועה?

פורסם

EBARI סיבכת את הבחור (WIRE-RUP, לבנות לבד, 20 KHZ).

:lol:

פשוט אמרתי שאתה לא צריך לדאוג שהבאס מאחורה יפריע לסאב, כי אתה יכול לכוון ברדיודיסק של פיוניר את ה-HP לאחוריים. אם זה יותר ברור בשבילך -> אתה מכוון במערכת את האקוולייזר כך שהאחוריים לא יקבלו באס (HP מלשון HIGH PASS, להעביר את התדרים הגבוהים או "המוזיקה", ולא את הבאס שזה ב-LP LOW PASS).

אין צורך לבנות שום דבר :D .

אל תיקח אחוריים ממש איכותיים ויקרים, משהו בסביבות ה-30 RMS.

אם תמצא משהו ספר גם לי, כי אני גם מחפש.

פורסם

אני רואה שכל הודעה הגיל שלי יורד ...

הבנתי טוב מאוד כל מילה שאמרת, בקשר לפילטר במגבר, האחוריים לא יהיו מוגברים זאת הבעיה ... אם יש בHU אז מצויין.

אז תודה לכולם!

• תוכן חדש...