פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהנחה שיש לי ברכב את כל ההגברה שאני צריך, תוכלו לתת לי הצעות מחיר לרדיו דיסק נחמד וזול שאני אוכל להתקין (אם יש לכם אפילו משומש למכירה), לא צריך להיות משהו מתוחכם, רק שינגן לי דיסקים ויהיה עם פונקציות בסיסיות של כל מערכת, ושיהיה אמין.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
מגבר מגרמניה
מאת B.R- 2 תגובות
- 910 צפיות
חבר שלי טס לגרמניה ורוצה לקנות מגבר עד 300 אירו. שיהיה 4*100 RMS. שווה לקנות שם מערכת בכלל? חשבתי על מגנט.. איזה סדרה הכי טובה שלהם?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
איזה סאבים אלה ?
מאת RADI- 5 תגובות
- 902 צפיות
איזה סאבים אלה ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 5 תגובות
- 971 צפיות
בהנחה שהוא הולך לשבת בגולף סי אל ששם התושבות של הרמקול יחסית נמוכות ושהוא הולך להיות מחובר למגבר שיתן לו 75 אר אם אס ליציאה?
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 2 תגובות
- 856 צפיות
הבאתי מגבר לפני שהבאתי אותו בדקתי שהוא עובד והכל אחרי שהתקנתי אותו המגבר נידלק והכל אבל כשמחברים את הרמקולים יש רעשים ברמקולים כמו פק פק פק כזה מהרמקול זה יכול להיות פאק של המתקין ? המתקים עצמו אמר לי שהוא מוציא וולט במקום וואט או ההפך הגיוני ? בבקשה זה דחוף!
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כשהייתי ב EMMA היום דיברתי קצת עם אנשי מורל... על הפולס 6 כתוב Power Handling 120 watt ו PEAK 200 watt מה ה RMS שלו, 120??
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב יש לי ברכב מערכת של קנווד מאוד יקרה...לא זוכר דגם....אבל היא צבעונית ותלת מימד וכול שאר החארטות...בנתוני המערכת כתוב שהיא מוציאה 4.5 או 5 וולט למגבר... גם על הפאנל כתוב... השאלה שלי היא מה זה נותן לעומת מערכות אחרות? שמעתי שיש מגברים שלא עומדים או יכולים לקבל מתח כזה כי הם נשרפים או שורפים את הרמקולים? מישהו יודע משהו??? *ועוד שאלה מה דעתכם על המגבר 400W JBL מסדרת POWER ?? שני יציאות? +מה יותר עדיף?? 2 מגברים כאלו לרכב, אחד לרמקולים ואחד לסאב? או מגבר אחד 800 וואט 4 יציאות ברמה דומה להכול? תודה על התשובות ! *****להבא כתוב כותרת אשר תעיד על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת alfred10, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה המידות של הרמקולים מקדימה ביונדאי אקסנט 1500 סמ"ק מודל 95 , 5 דלתות ?? - פשוט אני מתכוון לקנות את המורל דוטק, ורציתי לדעת עם ה- 6.5 אינצ' יכנסו , מבחינת הגודל של החור בדלת וגם מהבחינה שהרמקול לא יפריע לשמשה. כיום יש לי קומפוננט של לייטינג אודיו (סטרייק) 5.25 אינצ' , שאני מתכוון להחליף. והוא יושב על הגבהה כלשהי. ונראה לי שאם נוריד את ההגבהה אז יש מקום ל- 6.5 אינצ'. מישהו יודע אולי ????????
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת אם 1.5 מ"מ זה מספיק?
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
זוית התקנת המגבר 1 2
מאת ofir106- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התקנתי היום רוקפורד 501x אצלי ברכב על גב המושב האחורי ורציתי לדעת אם הזוית שהמגבר תפוס היא טובה מבחינת פיזור החום(ואני אסביר)? אם הייתי מתקין אותו על הריצפה, החום של המגבר היה מגיע לצלעות הקירור שנמצאות מעל הרכיבים האלקטרונים, והחום היה מתפזר ביעילות דרך צלעות הקירור. אבל כאשר המגבר מותקן על הגב של המושב האחורי (שנמצא בשיפוע), נוצר מצב שצלעות הקירור מופנים מעט כלפי מטה(ריצפת הרכב) והחום לא רק שלא מתפזר ע"י צלעות הקירור ( חום עולה כלפי מעלה) אלא "נאגר" בצד של הרכיבים האלקטרונים ומקצר את חייו של המגבר... קצת ארוך, אבל תקנו אופי אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי בחירה מאוד קשה אני רוצה ליקנות מערכת של פיוניר עכשיו יש לי שניי דגמים שאני מיטלבת בינהם האחד זה פיוניר דגם PIONEER דגם DEH-1500/1530R ב 800 שח והשני זה DEH-1650 מבית PIONEER שהוא דגם יותר חדש 200 וואט ועולה 700 שח מה אתם מציעים לי ואם תוכלו להמליץ לי על מערכת אחרת טובה אני ישמחח מאוד תמונות שלהם ונתנים http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2221170 והשנ י http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2062749
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה איזה רמקולים מבין השתיים כדי לי לקחת ואם יש רמקולים יותר איכותיים מהם המליצו פלוס מחיר גם רציתי לדעת כמה יעלה לי בערך הפיוניר 330 וואט או הקנוואוד תודה אלי
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 7 תגובות
- 988 צפיות
יש לי מגבר 5 ערוצים של JL 500\5 שאלתי בחור אחד הוא אמר שלי שזה לא משהו ברמה. המגבר הוא 100RMS לקדימה 25RMS לאחוריים ו 250RMS לסאבוופר. דעתכם חשובה לי נורא כדי לדעת אם לקנות את המגבר הזה. תודה לכם.
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.techtronics.com/uk/shop/6932-sony-cdx-c5000r-car-cd-tuner.html חבר רוצה למכור לי אותה מה אתם אומרים שווה להתעסק??????
- 5 תגובות
- 815 צפיות
לא שאני מומחה גדול אבל בתערוכה האחרונה הבנתי שלדוגמא על סאב של 200W RMS צריך לחבר מגבר שנותן לו 200W RMS ,או אפילו קצת יותר וכך הלאה עם 400W והלאה אם זה ככה אז איך זה שלפני שנתיים 'נשרף' לי סאב של סרווין ווגה 250W RMS שהיה מחבור על מגבר של 100W RMS ? תודה..
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה, שלא במזיד טעיתי והטעתי וברצוני לתקן. לפני כמה זמן הועלתה שאלה בפורום על הספק RMS מול הספק MAX. כמו פיסטון עניתי (ורק אתמול זה קפץ לי לראש שבכלל טעיתי) שהספק RMS מהווה שורש 2 של הספק מקס'. אם כך - זה לא נכון ואנצל את ההזדמנות לתקן - הספק RMS הוא חצי מהספק MAX. אני בתשובתי התייחסתי לאות ברמת מתח (חישוב דומה בהתיחסות לזרם) ולא להספק אף עפ"י שרשמתי הספק. נוכיח: אז ככה, כדי לקבל מתח אפקטיבי כלומר מתח RMS זה אכן לכפול את המתח בשורש 2 (0.707) . RMS = Root Mean Square. כלומר - שורש (ל)ממוצע הריבועי של אות וזה למעשה ערך אקוולנטי לרמת מתח שהיינו רוצים לקבל ב D.C. אותו כנ"ל גם לזרם. מכאן, שאם הספק הוא מכפלת הזרם במתח אזי שנקבל מתחXזרם חלקי שורש 2 כפול ש…
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סליחה על הבורות אבל אני רואה שמחברים קבלים למערכות הכבדות ... א.למה צריך את הקבל ב.מתי צריך לשים קבל תודה ...לעוזרים
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=JCD9000MP3&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=60# זה זבל סיני? ואם כבר.. אז מה אתם אומרים על הבלאופונקט הזה http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=670
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
יש לי דיסק של nakamichi הוא דורש תיקון של בולמי זעזוים אם יש ל מישהו אמלצות למעבדה תודה
הודעה אחרונה מאת makc, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 958 צפיות
שלום. אני מחפש מערכת פשוטה , יד שניה אבל שתהיה חזקה.... אני לא מחפש באופן אקטיבי ז"א שאני מחפש יותר מידע לפני קניה. בזמן הקרוב מאוד יהיה לי טסט ב"ה ואם אני יעבור אני יקנה איזה רכב זול בסביבות ה13 אלף ומערכת יד שניה .... השאלה שלי היא כמה תעלה לי מערכת פשוטה נגיד 4 רמקולים ורדיו דיסק טוב, ואולי גם מגבר (אני ממש אבל ממש לא מבין בדברים האלה .....) אמרו לי בסביבות ה1000 ש"ח אני מחפש משהו פשוט ולא יוקרתי. תודה.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אצלי זה הולך ככה: האחוריים מחוברים למגבר .ישירות ל RCA במכשיר ה HU הקידימים מחוברים רק למכשיר HU כרגיל עם הטוויטרים האם ניתן לתת לרמקולים הקידמים עוד עוצמה על ידי חיבור מהיציאה שבמכשיר לרמקולים האחורים במכשיר HU בנוסף לחיבור הקידמי? (מקווה שהבנתם.)
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על אלו: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1164659 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם הנני מתכוון להחליף את הרמקולים ברכבי.. כרגע מה שיש זה הרדיו-טייפ המקורי של הרכב (הונדה) ומשם מפוצל לזוג קדמיים וזוג אחוריים. כולם גודל של 6.5 ואני גם מתכוון שישארו ככה (לא מעוניין לקדוח חורים חדשים)... מקדימה יש זוג רמקולים של קנווד (לא יודע איזה דגם, אבל כתוב עליהם 150WATT) ומאחורה יש איזה סוג ממש לא מוכר שעליהם הצלחתי לזהות 20 או 30 וואט RMS, אני לא בטוח מה זה היה) האם יש צורך להחליף גם את הקדמיים או שמא רק את האחוריים? אני מעוניין בכמה שיותר צליל נקי וכמו כן עוצמה לא תזיק, מה שיש עכשיו לא ממש מרצה אותי... על איזה רמקולים אתם יכולים להמליץ לי? האם שווה בכלל להשקיע בקומפוננט? איפה אני אמקם את הטויטר והקרוס? יהיה הבדל גדול בשמיעה? מהו טווח המחי…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הזה של קדנס...? על הרוקפורד כבר קיבלתי דעה.. מי משניהם יותר טוב ואיכותי??? תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמונות מטורפות... אם אתם רוצים עוד רק תגידו... תהנו...
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי בדיוטי פרי טויטרים של מורל(39$)מהסדרה החדשה. יש לי 626 ורציתי לדעת איך אתם חושבים שכדי לי להתקין אותם.אני רוצה שהם ישבו פשוט על הדשבורד. בשביל זה אני צריך לפרק את כל הדשבורד? או פשוט לשלוף את הרדיו ולחבר מאחורה? זה סופר מסובך? או שכדי ללכת למתקין?וכמה לוקחים בדרך כלל על כזאת התקנה? תודה רבה מראש.טמיר
הודעה אחרונה מאת tamir3, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מהרמה שלך המכוניות ומה ההתקנות וכו'?? אני אישית רוצה להגיד שהיה ממש יפה וחמוד מערכות יפות וחמודות היה שווה לינסוע מחיפה נהנתי אנשים!!!
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 909 צפיות
אוקי... אחרי תקופה ארוכה מאודדד שלא כתבתי בפורום, היום מצאתי קצת זמן.. צבא... כל הבאסה ! בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי חברת DRAGSTER, באוטומוטור ראיתי את הביתן שלהם והבנתי שהם קיימים כבר הרבה זמן... אבל זאת הפעם הראשונה ששמעתי אליהם... ניסיתי לעשות קצת חיפוש בפורום אבל לא מצאתי ממש דעות עליהם או אנשים שיש להם מוצרים שלהם... אז, תגידו, למישהו יש ניסיון איתם ? איזה רמה המוצרים שלהם בערך... לאנזר ?... פחות \ יותר ?.... ובכלליות אם יש למישהו לספר לי על החברה... המגברים... הרמקולים... יש דברים מומלצים ? איזה סדרות ?... ובגדול, אם מישהו יודע בערך מחירים.... וסתם לידע כללי, אני שואל את זה כי מתוכנן בעתיד הקרוב אוטו חדש, ואני כבר מתכנן על מערכת לאוטו…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
איך המגבר הזה
מאת ArBk- 1 תגובות
- 973 צפיות
עם יש מישהו שמבין ויכול לחוות דעה על המגבר הבא אני יודע מאד http://www.kenwoodusa.com/product/product.jsp?productTypeId=11&sortBy=price&pageId=2&productId=2480
הודעה אחרונה מאת ArBk, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באתי לקנות פיונירוהמוכר בא לחבר לי אותם באוטו שלו לרגע כדי להראות לי איך הם עובדים ופתאום אני רואה את הרמקולים של מיק הזה אצלו.......התענינתי והוא הסביר לי שזה בדיוק כמו פיוניר אבל לא פיוניר...... אז הוא השמיעה לי גם אותם ושמעו פצצה!!! בקיצור קניתי אותם במקום הפיוניר......עלו 250 והפיוניר של 330 וואט עולים 400......והוא אמר גם אם אני לא יהיה מרוצה או משהו אז אני יבוא להחליף אותם בתוך שבוע.....כאילו זה נתן לי בטחון שהם באמת טובים........
הודעה אחרונה מאת RADI,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,589 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוב המערות
- yahaga
- SurfHigh
- garicho
- Froyne
- dinnnn
- motior
- guy.a
- Supertigre
- samg
- nglancer
- discoTD5