Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היתה כזאת באוטו הישן (תיתחשב שהיא הייתה בלי מגבר ובלי כלום רק 4 רמקולים ) שלי תלוי כמה הוא רוצה עליה

Im too fast for u

פורסם

הייה לי אותה!!!!!!

שומעים פצצה!!!

רק בעיה אחת... אחרי שנה הלכה העיין הסוני המחורבן הזה לא היה קורא כלום!!!

היא עוד בארון שלי!!!

אין לי איך למכור אותה!

ROVER=~~

פורסם

אני חייב את הפאנל שלה

נדפק לי הכפתור של הסאונד(המסתובב)

רוצים על התיקון 150 שקל

אומרים צריך להזמין פוטנציומטר מיוחד מסוני

אז מה אתה אומר יש מצב???????.....

אהלן מה נישמע???.

פורסם

גם לי יש סוני באוטו..רק דגם ישן יותר.וגם לי הלך הפונקציומטר..כוסשילירבק סוני האלה.

אני מסובב 2 דקוצ עד שהוא מעלה לי את הווליום.

אבל חוץ מזה איכות סאונד סבבה

פורסם

אם יש משהו שאני באמת שונא זה סוני, החברה הזאת תותחים בטלויזיה ושישארו בזה

עוד לא ראיתי משהו אחר שהם עושים שהוא ברמה ממש גבוהה

במיוחד הצורבים הזבל שלהם

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
אם יש משהו שאני באמת שונא זה סוני, החברה הזאת תותחים בטלויזיה ושישארו בזה

עוד לא ראיתי משהו אחר שהם עושים שהוא ברמה ממש גבוהה

במיוחד הצורבים הזבל שלהם

אז תיסתכל שוב!

אולי הצורבים חרא אבל שאר הדברים מאוד איכותיים וטובים

לדוגמה

מינידיסק (מימיצר יותר מיהם), מערכות סטראיו לבית (ממש טובות) ,אוזניות, וידאו ועוד דברים טובים

פורסם

סוני במוצרים ביתיים - לא משקיעים יותר מדיי ולוקחים הרבה כסף על השם שלהם.

במוצרים תעשייתיים - הם אחת מהחברות המובילות בעולם במכשירי VCR, מצלמות מקצועיות לאולפנים, אוזניות וציוד ל-DJs ומוצרים אחרים שמיועדים לשימוש בתעשייה (ולא ביתיים).

בתעשייה גם המחירים שלהם תואמים את השוק והם מתחרים בחברות אחרות כמו JVC ו-PANASONIC (ובדרך כלל מנצחים אותם).

פורסם

התייחסתי לשוק בארץ כמובן... כי מספיק להיכנס לכל אתר מכירות בארץ ובחו"ל ואפשר לראות את רמת הפירוט של מוצרים - שבארץ היא לוקה בחסר ובנוסף לזה מנסים למכור מוצרי זבל (סיני) בכל תחום ותחום ועושים מהם "מעולים", "מצויינים" ו-"הכי טובים בעולם".

אהה ואיל - אחרי סקר שוק בכמה תחומים מצאתי שסוני (אולי זה רק בארץ אבל אנחנו עדיין חיים כאן) אכן לוקחת מחירים יותר גבוהים משאר החברות במוצרים דומים או נחותים יותר אפילו. על כל החברות מוטל אותו אחוז מכס ומסים בכלליות אבל סוני בוחרת לגבות מחיר יותר גבוה משום מה.

בתחום התעשייתי אני מתמצא בתחום התיקלוט ובתעשייה בנוגע לאולפני טלויזיה למיניהם (אני עתודאי לתקשורת 8) ) ואני יודע שהם המובילים בתחום כיום, אבל זאת כבר סטייה מהנושא.

panter: בכמה הוא מציע למכור לך את הרדיודיסק הזה?

פורסם

ישפאר "היבואן הרישמי" כמעט מכפיל את המחירים!

יש לי ניסיון קטן עם מוצרים של סוני, ותאמינו לי זה חתיכת יבואן שאין לו בושה.

סוני באמת חברה טובה אבל יקרה, ועוד עם כל הסינים שמסתובבים אצלנו... אז בטח שתופסים מסוני כמו מלכה ויקטוריה במזרח התיכון.

• תוכן חדש...