Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שזה יספיק אבל עם תוכל להביא חוט מזהב יהיה ממש טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

חוט מזהב? איו חיה כזו, לפחות לא בחנויות אודיו לרכב (באודיו ביתי כבר אי אפשר לדעת מה יש :lol: ).

 

חוטי זהב זה יותר מיתוס מאשר דבר שבאמת נמכר ביום יום. בכל מקרה זהב היא לא מתכת שמוליכה טוב, משתמשים בה רק בקונקטורים מכיוון שהיא מתכת שלא מתחמצנת.

פורסם

מכיוון שמדובר באורך קצר זה צריך להיות בסדר למרות שלסאב בשל ההספק הגבוה יחסית מומלץ לשים כבל עבה יותר. או בקיצור, לא צריך להיות מקום לדאגה אבל אם יש באפשרותך להוציא מספר שקלים על חתיכה קצרה של כבר עבה יותר - עשה זאת ולו למען השקט הנפשי.

×
×
  • תוכן חדש...