Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזור השרון...

מוכרים בד בסיגנון באוטו דיפו לדוגמא?

תודה.

כל בד מחורר יתאים לי, עדיפות לצבע אפור במרקם צימרי כמו המשטח שעליו יושבים הרמקולים בחלקו האחורי של הרכב.

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

בד אקוסטי אתה יכול לקנות בכל חנות בדים, ועדיף כך שכן בחנויות כמו אוטו דיפו או אביזרי רכב אחרות זה יעלה הרבה יותר.

אני קניתי ב 35 ש"ח למטר (2 מטר רוחב - שזה הסטנדרט בכל יריעות הבדים, על מטר אורך - שזה ניתן לבחירה - יגזרו לך כמה שתרצה)

יש גם מגוון של צבעים.

אם אני לא טועה עדיף גם לגזור את הבד עם מספרי זיג-זג כי הוא מתפורר בגזירה רגילה (בוודאות - הקצוות מתפוררים) או לחילופין לתפור מכפלת על הבד (מה שלא נראה לי שתעשה :lol: )

*** עריכה - קיבלתי את התיקון של KICKER :D

פורסם

בדים אקוסטיים האמורים מצד אחד להגן על הרמקול מפני חדירת אבק והשפעה הרסנית של השמש,ומצד שני לא להפריע לסאונד,וגם לשמש כגימור מתאים לרכב,אני ממליץ לרכוש אך ורק בחנויות המתמחות במתן שירותים לרכב,ולא מכל שמציע לכם שטיח זול(ולא מתאים ברוב המקרים) גם אם הכוונה שלו טובה בדרך-כלל.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

אזור השרון - אם אתה יכול להגיע לקניון אילון בר"ג, ממול הקניון יש חנות שנקראת "אבנט", שמוכרת בדים. שם קניתי ב 35 ש"ח למטר.

כנס תבקש בד אקוסטי ויראו לך איזה צבעים יש.

אני הייתי צריך יריעה ברוחב של סה"כ 20 ס"מ.

אני עשיתי טעות ושאלתי כמה המינימום שאפשר לקנות והמוכר אמר לי חצי מטר.

אז אם אתה צריך קצת - אל תשאל כמה מינימום אפשר לקנות אלא פשוט תבקש איזה רוחב שאתה צריך.

20 ס"מ אורך על 2 מטר רוחב (שוב, הרוחב הוא מידה קבועה) יצא לי 8-9 ש"ח בערך.

• תוכן חדש...