Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביצעתי הזמנה מארה"ב רדיו דיסק APLINE CDA-9825 ההזמנה עלתה 189$ כולל משלוח לארץ ע"י USPS, אני מאמין שכולל מכס זה יגיע ל1200 ש"ח

עכשיו לעצם השאלה - יש ברדיו דיסק משהו שנקרא XM SATELLITE , לפי מה שהבנתי זה רדיו לוויני

מישהו יש לו מושג מזה בדיוק, איך קולטים, האם זה בתשלוח וכו'

תודה

שניר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

טוב ה-xm מדובר בשידורי רדיו דיגיטליים בארהב בלבד ,לשם כך אתה צריך לקנות משדר לוויני ולהתחבר לשרות בעלות חודשית,

בארץ זה עדיין לא קיים אולם באירופה כבר יש שידורים דיגיטליים אבל בשיטה אחרת ובדגמים הארופאיים של אלפיין (עם סיומת r ) קיימים הכנה לשרותים אלה (DAB )

פורסם

כן שמתי לב 250$ המקלט הזה עולה בארה"ב :)

בכל זאת אני מחכה למכשיר, אמור להגיע לארץ

וגיליתי עוד משהו מאוד מעניין, עקב זה שאני חייל בשירות סדיר מגיע לי הנחה במכס בדואר חבילות , אני מקבל הנחה של 30$ וזה 50% מסכום המכס שאני יצטרך לשלם על הHU

יצא סוף הדרך!

בכל זאת אני מחכה בקוצר רוח למכשיר ולהתקין אותו באוטו

שיגיע אני יעדכן כמה עלה לי סופית 8)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...