Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר 501X

מאחורה יש את ה6X9 של פיוניר הצהובים מהסידרה הגבוה

ואת הרמקולים הנוספים אני רוצה לקדימה

פורסם

בקטע של הקומפוננט אני יכול להבין אותך.......

ובקשר לרמקולים אני יכול להגיד לך שאני גם מאוד אוהב צליל חם ואינפיניטי יענו לך בידיוק על הדרישה שלך... לי יש ג'יי בי אל טובים אבל אני הייתי מעדיף אינפיניטי.....

פורסם

סתם לידע הכללי רמקולים מסוג זה שהם 2WAY צורמים הרבה יותר מסט קומפוננט כאשר אתה מחבר אותם למגבר , זוהי טעות אשר תעלה לך בהרבה רעש ללא איכות שכן אין לרמקול 2WAY את ההפרדה המקצועית שיש לסט קומפוננט עם קרוס אובר קח בחשבון את כל הנתונים האלה ותשקול שוב לקחת סט קומפוננט במקום רמקול 2WAY !!!

פורסם

שני הרמקולים האלו הם דגמים מקבילים של שני חברות ששיכות לאותו קונצרן.

באיכות כמעט זהה. אם היית מדבר על סדרת Kappa של Infinity אז ברור ש:Infinity .

פורסם

אתה חושב שכדאי לי להוסיף ולקחת את הקאפה?

חשוב ליהסאונד מקדימה... (גם בהתחשב שאין לי סאב)

כי נראה לי בזבוז לקחת את הקאפה > אני מחפש משהו יותר איכותי מאשר עוצמה כי ממילא המגבר שלי לא ינצל את הרמקולים עד הסוף

פורסם

יש לי את האינפיניטי קפא שכרגע מופעלים ע"י הרדיו דיסק (סתם קנווד 2020) ללא מגבר ויש להם צליל נפלא נקי ומדוייק מומלץ בחום

אני ממתין שתתפנה איזו שהיא שבת להתקין את המגבר ולשמוע אותם מוגברים כמו שצריך

פורסם
אתה חושב שכדאי לי להוסיף ולקחת את הקאפה?

חשוב ליהסאונד מקדימה... (גם בהתחשב שאין לי סאב)

כי נראה לי בזבוז לקחת את הקאפה > אני מחפש משהו יותר איכותי מאשר עוצמה כי ממילא המגבר שלי לא ינצל את הרמקולים עד הסוף

למה המגבר לא ינצל את הרמקולים עד הסוף?

הוא בסך הכל מוציא 65 RMS לערוץ.

• תוכן חדש...