Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, אולי תוכלו לעזור..

הבעיה: רעשי מתח בצד אחד של הקומפוננט.

אז ככה, יש 2 מגברים ורדיו דיסק מעפן וישן של פיוניר עם יציאה למגבר אחד.

הכל עובד פיקס, 2 המגברים עובדים סבבה..

הבעיה היא ככל הנראה מהכבל של הREMOTE וזאת בגלל שכאשר אני מפעיל רק מגבר אחד הרעשים נעלמים (לא משנה איזה מגבר, הראשון או השני) אבל ברגע שאני עושה גשר בכבל REMOTE ומפעיל את 2 המגברים הרעש מופיע!

זה משגע אותי!!!

רעיונות למישהוא???

תודה,שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

מאיפה לקחת מינוס למגברים? - אחד מחובר לגוף של האוטו והשני למינוס של הראשון?? - אם כן חבר את שניהם לגוף - כי יש לך לולאה..

אם לא, תבדוק מה עובר ליד הכבלים של הRCA שלך ותבודד אותם מהכל..

פורסם

2 המגברים מחוברים במינוס בנפרד, כלומר מגבר אחד מחובר במינוס לנקודת עגינה של חגורת בטיחות אחת, בעוד שהמגבר השני מחובר במינוס לנקודת עגינה של חגורת בטיחות אחרת..

הדבר היחיד שמשותף לשני המגברים הוא שיש כבל + אחד שיוצא מהמצבר ישר למגבר אחד בעוד המגבר השני מקבל את + מהמגבר הראשון.....כלומר עשיתי מעין גישור...

זה יכול לגרום לרעשים???

תודה,

שי.

פורסם

אתה חייב לעשות שהמינוס בשני המגברים יהיה אחד

ושהפלוס בשני המגברים יהיה אחד

תקנה מפצלי מתח לפלוס ולמינוס והרעשים

אמורים להיעלם

פורסם
אתה חייב לעשות שהמינוס בשני המגברים יהיה אחד

ושהפלוס בשני המגברים יהיה אחד

תקנה מפצלי מתח לפלוס ולמינוס והרעשים

אמורים להיעלם

לא הבנתי אותך כל כך..אם תוכל להסביר שוב אני אודה לך מאוד...

אני כל היום חושב על הבעיה ובגלל שהאוטו לא שלי (אלא של חבר) הוא לא אצלי ואני לא יכול לעשות ניסויים...

עוד אפשרויות? מישהו?

אייל??

תודה,

שי.

• תוכן חדש...