פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
מה זה 12G או 4G
מאת ariKk- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רואה אתכם מדברים על זה כאן בפורום ואין לי מושג מה זה. עובי/גודל של חוט או משהו כזה ?
הודעה אחרונה מאת איתי vr6, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השגתי סקופ לכיול המערכת ואני רוצה לכייל את ה-GAIN של המגבר. השאלה שלי היא, כשאני מחבר את הסקופ למוצאי המגבר (עם הרמקולים כמובן) האם אני אראה שינוי מתח על המוצאים (כי בד"כ המגבר מוציא זרם גבוה לסלילים), כלומר אם אני אתחיל להגביר את ה-GAIN, האם אני אראה עיוות מתח או שהכל תלוי בזרם ואין מה למדוד בכלל על המוצאים? שאלה שניה, האם ההספק הגבוה לא יהרוס לי את הסקופ למרות ההתנגדות הגבוהה שלו?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי מגבר של פירלס http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3&prod=63323&saleNo=139862&comp=1 אני יודע הפרצוף שלכם בטח אומר "למה????" אבל מניסיון קודם עם החברה(DVD רמקולים) יצאו יחסית טובים ויעילים. עכשיו לשאלתי המגבר הוא 4 יציאות כל אחת 2-4 אוהם עם אפשרות לגישור השאלה היא: 1)האם אני צריך להוציא שני כבלים של RCA למגבר או אחד כי יש שני כניסות(FRONT REAR?) ויציאה אחת מהטייפ? 2)האם אני יכול לגשר שני יציאות FRONT (מהמגבר) ולשים סאב?(הציור על המגבר מראה אופציה לגישור רק לצדדים ימין או שמאל). 3) האם שווה לשים קומפוננט בדלתות האחוריות?(מוגברים כמובן). ואם אחת מהתשובות היא כן אני פתוח להצעות לגבי סאב פשוט וטוב ולגבי קומפוננט טובים.
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם משהוא יודע איפה אני יכול ליקנות ניאונים קטנים לא גדולים שמיתחת לאוטו אלה בתוכו משהוא בין ה16-10 סנטימטרים משהוא לא יקר. אני מחפש המלצה על מקום.. ואם זה בניגוד לפרסם פה איזה מתקין או חנות אז אני ממש מיצטער פשוט אין פה פורום פתוח אז אני כותב כאן. תודה רבה אדי
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי פיז'ו 206. חתכו לי את הצמה כשפרצו לי לרכב. כעת אני לא יודע כל חוט מהו. האם מישהו יודע? מדובר בשנת ייצור 2001 ללא מערכת מקורית של היצרן. ממש חשוב לי לדעת מה כל חוט מייצג ע"מ להתקין מערכת. תודה.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רמקולים לא מפוארים מדי שיקנו לי צליל מספק... מצאתי סט רמקולים במחיר זול מאד ורציתי לקבל עליהם דעה. הנה הלינק למוצר: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1087096 תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי בגאז' שהגובה שלו 30 ס"מ עד הפלטה ואני רוצה לקנות את הסאב של PIONEER והוא 12". האם יש דרך להכניס אותו בבגאז'?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
עדיפות-(מגברים)
מאת SUB- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על איזה מגבר כדאי ללכת המגבר אמור להפעיל 2 סאבים איזה מגבר ייתן לי יותר RMS בבריג'? הפלטיניום 1200? http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1033 או הבוס 2900 http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=53
הודעה אחרונה מאת SUB, -
הבדלים במדידת וואט 1 2
מאת SUB- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין RMS לPMPO? ****להבא תן כותרת נורמלית שתעיד על תוכן ההודעה******
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכשתי תמול רדיו דיסק Alpine CDA-9815. מישהו קצת יכול לשפוך יותר אור על ההתקנה שלו? חיבור לסוללה ישירות? חיבור לסוויץ'? מישהו מכיר את קידוד הצבע של חוטי האודיו בפיז'ו 206? גנבו לי את המערכת הקודמת וכרגע נשארו רק החוטים. איך ניתן לדעת מה כל חוט מייצג? האם למישהו יש קונקטור לאלפיין שמחבר אותו למתאם האירופאי? תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
מישהו יכול לתת חוות דעת על החברה הזו? מישהו מכיר את הדגם:Sacramento-CD33 BLAUPUNKT ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
יעוץ לגבי מגבר 1 2
מאת Tweet- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנשים, יש לי שאלה לגבי מגבר מסויים, תנו דעתכם בקשה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product/z_16749.jpg ואגב, כן! אני מחפש מגבר זול - הוא קיים כדי לדחוף סאב, הכי רחוק שמצאתי במחיר הזה...אם אתם מכירים מגבר אחר שידחוף 305C של פיוניר יותר רחוק או אולי יותר איכותי אני מוכן לשמוע אני גפ פתוח ליד שניה בה"פ
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני ממש מחפש מחפש תמונה עם הסמל הזה של רוקפורד רק הסמל ושיהיה בתמונה גדול מישהוא יכול לעזור לי? בידיוק סמל כזה אני מחפש http://www.soundcityoutlet.com/prod_images/544_rfp2415.jpg
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, הייתי מעוניין לדעת על הרמקולים ברכב... פשוט אני רואה יותר מדי רמקולים [צדדים, אחוריים, קדמיים, 6/9], הייתי מעוניין לדעת מה זה כל רמקול ומה מהם צריך בשביל... לשמוע בצורה הכי בסיסית. תודה רבה!
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני יודע שצריך פיוז לפלוס . אבל למינוס??? ויש לי פיוז של 80A הוא יהיה טוב לכבל של 4G ולמגבר של רוקפורד(501X)?? תודה אנשים!
הודעה אחרונה מאת unix, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מגבר אבל אני לא יודע מה יותר כידי מצאתי 3 מגברים במחירים טובים (אין לי הרבה כסף להשקיע) ורציתי לדעת מה עדיף המגברים הם : Red Box RBL1000W . (עם אפשר גם פירוט עליו בבקשה) Boss BA2900 1000W . Platinum Audio 1000W . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת gad99, -
- 2 תגובות
- 989 צפיות
אחרי הרבה התלבטויות נראה לי שאני ילך על סדרה 750 פרימייר, אבל אני עדיין רוצה לברר מחירים-אני מאיזור המרכז (אשדוד ראשון...) אם יש למישהו כתובת של חנות זולה באזור-תתקבל בברכה. תודה
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 5 תגובות
- 989 צפיות
אז ככה אני לוקח + מהמצר מחבר בית פיוז +פיוז באמצע מושך את הכבל + עד איפה שאני רוצה להרכיב את המגבר זה ברור עם זה אין בעיה. מינוס אני לוקח מהשאסי בקירבת המקום בו אני מרכיב את המגבר גם פה אין בעיה. remote שהולך בדרך כלל בצבע כתום מאיפה אני לוקח?מהפלוס של הפנל שלי? עכשיו אחרי שחיברתי את המגבר השאלה שלי היא כזאת: אני מושך כבל רמקול למגב מאיפה? יענו כרגע זה מחובר על הפנל עצמו אז אני פשוט מחבר כבל רמקול לחוט שמחברת לצמה של המערכת,(אני יודע שסיבכתי קצת) ומושך עד המגבר? יענו זה נשאר מחובר גם על הפנל ומושך את זה עד המגבר? או איך זה הולך? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אצה של מגבר V12 1000 W ב400שקל האים זה שווה את המכיר בתודה מראש ארתור.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 677 צפיות
http://www.showyoursound.nl/Public/Wallpapers/Default.asp
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם קיימת תוכנה למחשב לבדיקת עוצמת המערכת (SPL), ברור שזה לא יהיה מדויק אבל סתם לקבל אינקציה יחסית למערכות אחרות?
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מקווה שזה הפורום המתאים לדון בנושא כי לפי דעתי זה דיי קשור לפורום יש לי שם + - חיבור לטלפון ועוד אחד שכתוב עליו: car keybox on מה זה אומר? זה הסוויץ' יענו? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני צריך המלצה לבניית מערכת מלאה ברכב משפחתי (סדאן, 6.5 מקדימה). המילה החשובה פה היא איכות. לא צריך אנימציות על הHU. רק איכות איכות איכות. צליל נקי מאוד, חלק וחם. באס מדוייק, רך ונעים. התקציב הוא 8000 שקל ולא אגורה יותר. כולל התקנה חיווט והכל. מוצרים מישראל. תמליצו
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לקנות את המגבר הזה, ובמקום שרציתי לקנות אמרו לי ששומעים מאוד לא יפה במגברים של LANZAR (כנראה מכיוון שעברו לייצר אותם במקום אחר... ולכן גם המחירים שלהם ירדו), הבנתי שהקרוס אובר הפנימי שלהם לא מי יודע מה ולכן לא שומעים טוב (ועם קרוס חיצוני אפשר לפתור את זה)... יש אמת בעניין?
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, אז ככה, החלטתי שאני בונה תיבה כפולה לחבר שלי , לאחר שהוא חיפש לקנות אחת מוכנה והוא לא מצא,או שהמחירים היו בשמיים.... בכל אופן, הנה ההליך: שעה 8.30 בבוקר אנחנו מתייצבים בחנות לעץ, 110 שקל ופלטה ע-נ-ק-י-ת של MDF 19(אפילו לא מדדתי כמה על כמה ) מועמסת אחר כבוד על גג הפונטו הקטנה (דווקא היה מצחיק..) שעה 9.00 -הום סנטר, קונים צינור שפכים בקוטר 3 אינץ' עולה 15.99 מספיק באורכו ל4 תיבות..,(לפורטים..) שעה 9.30- לוקחים מידות מתא מטען ומתחילים בתכנונים.. סוגרים על תיבה מלבנית בנפח 100 ליטר. נכנסים לאתר אוטוסאונד ומחשבים מידות ונפחים. שעה 10.00- הכל מוכן, אפשר להתחיל!! שעה 7 בערב-התיבה כמעט מוכנה!!, נותר רק לצפות אותה בלבד... זה כבר יעשה מחר.... ת…
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך קוראים לספרי הזה בכלל וכמה הוא עולה?? אני רוצה להדביק בד על התיבה והמליצו לי ספריי דבק כזה..
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים תייעצו לי לגבי רמקולים 6*9 משהו טוב... באיכות טובה וחזקים מאד. לא מדבר פה על וואטים וכל זה כי זה חארטה! כבר שמעתי רמקול של קנווד 150 וואט יותר חזק ויפה מאשר פנסוניק 300 וואט (אני מדבר על RMS כמובן). וסאב וואפר טוב. אגב מה אתם אומרים על אלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1164740 ששני אלו לא יעברו את ה-1000 שקל אם אפשר. איזה פירמה לדעתכם הכי טובה? ואיזה חנות הכי זולה אתם מכירים בנושא האודיו?? תודה.
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
פירקתי אצלי את הרדיו דיסק בשביל לנקות את העיינית (לא קרא דיסקים) עכשיו קורא דיסקים ללא בעיה אבל אם אני רוצה לשמוע רדיו - בזמן שהמנוע פועל יש הפרעות רק אם המנוע פועל ישנם הפרעות - ורק לרדיו , מהסידי שומעים מצויין (גם בזמן נסיעה) וגם מהרדיו אם המנוע לא פועל ההפרעות הן פחות או יותר לפי קצב מנוע - ולא היו לפני הפירוק בדקתי שהמינוס מחובר טוב - וגם כן האנטנה מחוברת מצויין - וכל החיבורים הנוספים .. יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה תובל
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי שאלה לא ממש מוגדרת עד הסוף. עד איזה הספק מקסימלי של מגבר יכולה סוללה ממוצעת של אוטו לספק מבלי שזה יפריע למערכות האחרות באוטו (עם קבל)? שאלה שנייה: האם אלטרנטור, גם ממוצע, מסוגל להזין שתי סוללות במקביל או שנדרש שיפצור של ליפוף נוסף?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן עד היום, הורכב אצלי מגבר נחמד של YELLOW POINT, על סאב של PIONEER 600WATT ורמקולים 9*6 PIONEER. ובכן, המגבר הרים את הסאב ממש יופי! הסאב עבד פיצוץ עם המגבר הזה, אולם הצליל היה טיפה לא נקי. טוב לקחתי את המגבר של א שלי (נתן לי אותו) שהוא PIONEER GMX 554 100 וואט כפול 4. גם אותו חיברתי לסאב ולאחוריים ומשום מה הצליל נקי לחלוטין, והסאב בקושי עובד בום ממש ממש קטן! מישהו יודע מה הבעיה? מה זה יכול להיות? איך זה שהמגבר השני דוחף את הסאב יותר טוב?? בבקשה תעזרו לי, לפני שאני אגש לחברה ויתחיל עם הריצות..
הודעה אחרונה מאת ebs,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,704 אורחים (הצג רשימה מלאה)