Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני קומפוננט קדמיים של MB QUART DSD-216 גם באותו מקום (אמרו לי 950 ש"ח לסט). אתה מחבר את שתי הקומפוננט במקביל על היציאות במגבר ומוריד אותו ל-2 אום וכך אתה יוצר כאילו רמקולים של 100 RMS מקדימה שמאד איכותיים. אם תשקיע ברק סט אחד שמאד איכותי (כמו שהמליצו לך על מורל הייבריד או MB QUART יותר יקר) לא תוכל לנצל את העוצמה לסט אחד, כי המגבר נותן עד 65 RMS ב- 4 אום.

את האחוריים תחבר ל-HU של המערכת ותחפש איזה CLARION או FOCAL או MB QUART עד 30 RMS. אם אתה מסכם את הכל עם התקנה, חיווט ועוד קבל של 0.5 FARAD יוצא לך יותר זול ממה שאמרת

אם הוא ילך על ההייבריד (המאוד איכותיים) הוא יצטרך לגשר מגבר 301X במקרה של רוקפורד (כי הוא מתאים להגביר הייבריד בגישור), ואז הוא יכול לקחת עוד מגבר מונובלוק קטן בנפרד לסאב. וזה מאוד פרקטי. הסט של ה-MBQ שאתה מדבר עליו הוא נחות כמה וכמה רמות מההייבריד ושניים כאלה לא יתרמו לאיכות אלא רק לווליום...

ובנוסף לזה - ההשלמה מאחורה ע"י עוד קומפוננט או רמקולים למיניהם לא ממש עקרונית אם יש לך סאבוופר שמשתלב טוב עם הקומפוננט מבחינת עוצמה וגוון צליל - כי הוא ימשוך מעט את הבמה אחורה (יחסית למצב בו יש רק קומפוננט מקדימה) ויתן מילוי יותר טוב לכל חלל האוטו.

RADI: באיזה אוטו מדובר (לצורך העניין) ?

פורסם

איזה אוטו זה עוד לא ברור, רק התקציב סגור 8)

תודה לכל מי שעוזר ... אשמח לעוד המלצות, דעות וכל מה שבא לכם ... זה הרבה כסף וכל עזרה אפשרית תתקבל בשמחה ...

פורסם
אני יכול לספר לך אבל אני יושב עכשיו על סיום הפרוייקט שלי באלקטרוניקה עד הבוקר אז תהנה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

O.K, אז צדקתי...

שוב אני שואל, למה אנשים בכל זאת ממליצים על רמקולים כאלה מאחור בתור רמקול למערכת איכותית?

מובן שלמערכת פשוטה בלי הרבה השקעה ובלאגנים הם יכולים לשמש פשרה טובה..

פורסם

RADI .. אז ככה.

לדעתי ומנסיוני אני אתן את ההמלצה הבאה:

רדיו דיסק:אלפיין [רצוי משומש כדי שיכנס בתקציב] מהסדרות הגבוהות ,עדיף DAC

המראה שלהם ממש לא משהו כך שהם לא מזמינים פריצה.

מגבר: אתה יכול לנסות לאנזר אבל יש לי הצעה אטרקטיבית מגבר 5 ערצים של אינפיניטי ש- "קיקר " מוכר בפורום קניה ומכיה ב-1700 שח,וכך אתה סגור מבחינת ההגברה.

סט קומפוננט: XTANT ניתן להשיג אצל סאונדבלסטרס[064333111]

סט ברמה גבוהה מאוד לדעתי גבוהה מההיבריד.

סאב: JL AUDIO או קיקר [אתה תצטרך לשמוע אותם ולהחליט]

רמקולים מאחור ההיתי הולך על הדוטק או VELOCITY [יש לי חבר שמוכר ,ממש מציאה!]

וההתקנה הו!... ההתקנה אל תתפשר על חיווט וחומרים.

זהו. זו ההצעה שלי ואני בטוח שלא תתאכזב :D

נ.ב

*** הנ.ב. נערך

דודו.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...