Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בגאז' שהגובה שלו 30 ס"מ עד הפלטה ואני רוצה לקנות את הסאב של PIONEER והוא 12". האם יש דרך להכניס אותו בבגאז'?

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם
פשוט תבנה תיבה שטוחה ורחבה (כדי להקפיד על הנפח נכון)

אבל עדיין הקוטר של הסאב הוא 12" זה 30 ס"מ, כלומר שלא משנה מה יהיה הרוחב עדיין צריך 30 ס"מ לגובה... י'ענו הסאב לפי הגובה נכנס בול בתיבה - 30 ס"מ, שזה כל מה שיש.

פורסם

הכוונה של קיקר זה כאילו להשכיב את התיבה וכך היא תוכל להיכנס..

הרוכב שבעצם יהפוך לגובה מתי שתשכיב את התיבה יהיה משהוא בין ה20-25 ס"מ גג! :idea:

פורסם

אפילו פחות, המגבלה היחידה היא העומק של הסאב 14-18 ס"מ +צריך לקחת בחשבון גם עובי של הקיר האחורי כ-2 ס"מ,אפשר לבנות תיבה שכל הגובה שלה 20 ס"מ.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני יכול לעשות את זה כל עוד הסאב נגיד פונה כלפי מעלה... זאת הכוונה?

כי ככה הקוטר שלו 30 ס"מ אז אם אני רוצה להעמיד אותו עם הפנים כלפי חוץ או כלפי פנים האוטו אני לא רואה את זה אפשרי.

אז הדבר הראשון זאת הייתה הכוונה?

פורסם
כן.. אתה מעמיד את הסאב כלפי מעלה ואין את האפשרות מן הסתם לכוון כלפי פנים או חוץ הרכב.

האם יש מצב שישמעו פחות טוב ככה מבדרך אחרת?

פורסם

תבנה תיבה עם שיפוע....וככה אם אתה כל כך מתעקש הסאב יפנה כלפי חוץ ויכנס לגובה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
תבנה תיבה עם שיפוע....וככה אם אתה כל כך מתעקש הסאב יפנה כלפי חוץ ויכנס לגובה

מה שיפוע יעזור לי אם הגובה של הסאב עצמו הוא 30 ס"מ?

ואני לא מתעקש שזה יהיה ככה אני רק שואל האם זה יכול להשפיע על השמיעה?

פורסם

תדרים נמוכים, כמו אלה שמפיק הסאב, לא ניתנים לאיתור ... כלומר אתה לא יכול לדעת מאיפה הם באים, מה שאומר שלפחות בתיאוריה זה לא משנה ...

פורסם

מה עוזר השיפוע?תחשוב לבד,זה יוצר מצב שאתה ",,משכיב" את הסאב....הבנת?

סתם דוגמא,,זה כאילו תיקח פלטה בגובה 35 ס"מ,תשכיב אותה בזוית אחורה עד שהיא תוכל להכנס לך ברכב...זה בערך הכוונה שלי

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...