פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! במידה ואתם מתכוונים להתחרות - באיזה קטגוריה (sq/spl) אתם מתחרים ועם איזה ציוד? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת DBD, -
פתח איורור ברמקול
מאת B.R- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למה פתח האיורור ברמקול רגיל סתום אם המדבקה ובסאב הוא פתוח. אני מתכוון לפתח שבמגנט מאחורה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 881 צפיות
בעקבות הויכוח לגבי סידרת מוצרי מילניום בגודל "5 " 6 מוצרים אלו יצאו מגיוון במפעל מוראל לפני מספר שבועות חשוב לדעת שאת המוצר הנ"ל חברת מוראל מייצרת חלקו בסין וחלקו בארץ הוופרים של המילניום מיוצרים בסין תחת השגחה ופיקוח מלא של אנשי מוראל הוופרים תוכננו ועוצבו בארץ ואיכותם לא נפגע כתוצאה מיצורם בסין . לגבי הטוויטרים הם מיוצרים במפעל בנס- ציונה ומסופקים בכל הסטים . מילניום "6 הופסק היצור והמכירה , והוא יצא מהמגוון ולא ניתן להשיגו בחניות ולא באינטרנט מילניום "5 הופסק היצור אך נשאר מלאי מוגבל מאד שנמכר לשניי ספקים מורשים שמשווקים ומרכיבים אותו .המחיר הממולץ לסט הוא בסביבות 450-550 ש"ח ומחיר הנמוך ממחיר זה נובע מאתרים מתחרים שלא נמצא ברשותם המצר . …
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 1 תגובות
- 951 צפיות
בקשר לרדיו דיסק kenwood kdc-ps9018r מה דעתכם עליו ? ניתן עוד להשיג? כמה המחיר?
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המצב אנשים? יש לי שתי שאלות. 1. יש לי רמקולים אחרויים של פירלס אדומים כאלה.. 400 וואט... אתם בטוח מכירים... אז מה אתם חושבים עליהם? 2. הרמקולים עבדו עם מגבר יפה במשך חודשיים בערך ופתאום שניהם ביחד באותו זמן התחילו "להפליץ" אבל משהו רציני... ממש גרוע... בקיצר מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לפעמים עובד טוב לכמה שניות אם אני משחק במגעים... בבקשה תעזרו לי....
אומים בסאב וופר
מאת 620SI- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכם..... יש לי באוטו סאב ומגבר..... המגבר 1000 וואט והסאב 600 וואט ו4 אום... מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הקטע בלהוריד את האום בסאב??? למה זה גורם??? ואיך עושים את זה??? תודה רבה רבה לעונים.
- 5 תגובות
- 993 צפיות
יש מגבר שמצאתי ואני לא יודע איפה לשיג אותו בארץ. אם אפשר רק בחול אז זה קצת בעיה. KOLE AUDIO HK1920-2 ומה הכתובת של אתר הבית שלהם? בעיקרון זה המגבר : לינק:http://www.discountave.net/hkkolaud2cha5.html תמיר
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 5 תגובות
- 937 צפיות
סאב של רוקפורד 200 דולר מישהו יודע כמה וואט אר אמ אס הוא מספק? ומה הקוטר שלו? והאם הוא שווה 200 $ ? התיבה נראת בסדר? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5&prod=64038&saleNo=239909
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונה מצורפת
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתלבט האם לקנות מגבר (למשל) בארץ או בחו"ל, מבחינת אחריות, ואם המוצר מגיע עם פגמים או משהו כזה. מי שיודע אולי יוכל לפרוס בפניי את כל הסיכונים והיתרונות/חסרונות (או פתרונות) של לקנות בארץ או בחו"ל? מבחינת מחיר כבר ברור לי שחו"ל מנצח
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מראש מבקש סליחה אם כבר היו שאלות דומות בעבר. אז ככה, ת'אמת אני די לחוץ בתקציב עכשיו, ואין באפשרותי לרכוש עכשיו קומפוננט ומגבר. לכן אני רוצה להגביר את האחוריים שלי (צירפתי תמונה). אני יודע שהבמה צריכה להיות מקדימה וכל זה, אבל אין מצב לזה עכשיו. ואני בכל זאת רוצה קצת "לשפר" את המערכת שלי. אל איזה מגבר תמליצו? זול ואיכותי (יש דבר כזה? ) ועוד שאלה, אחרי שאני יתקין מגבר, ואחבר אליו את האחוריים, האם אני יוכל לשמוע את המוסיקה בפול ווליום?? כלומר עכשיו אני שם HU 22 מקסימום, האם אחרי זה אני יוכל לעלות עד הסוף?? (אגב, כמה זה הסוף?) האם הצליל יהיה נורמלי?
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
5" מורל מילניום שיחנתם אותי איפו אפשר ליקנות באזור תל אביב.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הציעו לי קומפוננט של מורל דגם מילניום, 5 ורבע אינץ'- ב400 שקל. חדש בקופסא עם אחריות כמובן! איך המחיר ? שווה? ואיך הרמקול עצמו- מבחינת איכות? הוא יעבוד עם מגבר של 50 על 4 RMS.... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת hadardas, -
סוף סוף גם לי קרוב משפחה בארה"ב - דירוג מגברים... 1 2 3
מאת Guest gonen- 32 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז סוף סוף גם לי יש מישהו בארה"ב שייתכן ויוכל להביא לי מגבר... באתר http://www.carstereoexpo.com מצאתי כמה דגמים שמבחינה תקציבית מתאימים לי והן מבחינת הנתונים המוצגים באתר. המגבר אמור להפעיל קומפוננט 50 RMS ואח"כ (או אולי גם בהזדמנות זו) סאב שכנראה הבחירה שלי תהיה HED 12 של סרווין (200 RMS) האופציות הן: soundstream EGA4160 - 140$ lanzar vibe438 - 133$ boss k880 - 135$ phoenix digital pd394 - 133$ kole audio Q4-960 - 99$ אם תוכלו לדרג לי אותם מבחינת: איכות החברה תמורה מול מחיר איכות המוצר (אם ניתן) עוצמה אם למישהו יש גם זמן פנוי ויכול להציץ ולמצוא אולי משהוא יותר טוב באתר שלא חורג מגבולות ה 150$ זה יהיה נחמד. ולשם שינוי - אני…
בעייה ברמקול
מאת nis1- 1 תגובות
- 816 צפיות
שלום רב. יש לי ברכב מאחור שני רמקולים פיוניר איני יודע איזה דגם. אך זה לא קשור לעניין. אחד מהם עובד רגיל ואילו השני עובד לו רק הטוויטר וחוץ מרעש בתדר גבוהה הוא לא משמיע באסים ומיד. איך אוכל לפתור זאת. או שאולי הרמקול הלך. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עוד בעיה לאוסף שלי.... עכשיו פתאום שומעים הפרעות, מין כזה זמזום כאילו החוטים של המגבר ושל היציאות של הרמקולים מה-hu למגבר מחוברים באותו צד, אבל הם בעצם לא... אני כמעט בטוח שזה רעש שנובע מזרם חשמלי, השאלה מאיפה הזרם מגיע... למישהו יש השערה מה זה יכול להיות???
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
איך מתבצע בפועל הגישור? האם לוקחים חוט מכל יציאה ומחברים אותם יחד אל הסאב??
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 2 תגובות
- 783 צפיות
חבר'ה, קניתי את המכשיר הזה ואני לא מוצא ב-pioneerelectronics את ההוראות שימוש. (כשאני חושב על זה אין שם שום דגם שהסיומת שלו היא 50) בקיצור: יש למישהו איזה קישור שיש בו את ההוראות
הודעה אחרונה מאת גדליה, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תראו... יש לי hu עם שני יציאות למגבר שהם 4v כל אחת.אחד ל"פרונט" ואחת ל"ריר" כרגע ה"ריר" מחובר עם אר סי איי למגבר שמרים שני רמקולים אחוריים. אני תיכף מביא סאב שיישב על השני הערוצים האחרים של המגבר. הקטע הוא שאני רוצה שמבחינת איזון הרמקולים(כי יש לי גם 2 קדמיים שמחוברים להד יוניט) גםהסאב וגם הרמקולים האחוריים יחשבו כ"אחוריים" אז חשבתי מהיציאות אאוט פוט של הריר אחרי שהכבל מגיע לבאגז'-לשים מפצל שיפצל את האר סי איי לכל ה4 הערוצים. האם תהיה בעיה? האם מתח הפרי אאוט ירד מ4 ל2?
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עד 500 שקל משהו טוב וחזק.... אם תוכלו לתת לי קישור אני אשמח\ תודה מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
התחדשתי עם מגבר 1 2
מאת Eddy-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים לפני שבועיים הזמנתי מגבר מי ארצות הברית והיום סוף סוף קיבלתי אותו !! המגבר הוא רוקפורד 501X 1500W 600RMS והוא יוצר בארה"ב!! יש לי שאלה בספר הוראות כתוב שב60A הוא מיתפקד 4X100RMS זה נכון???
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו שמע על החברה ALPHASONIC זאת חברה אמריקאית שלפי הנתונים של המצרים שלה היא מאוד איכותות מי ששמע את החברה הזאת ויכול להביע את דעתו ששיגיב תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 2 תגובות
- 892 צפיות
מוכרים ברשת רדיודיסק של audiotec האם יש למשהו המלצות? תודה! *הכותרת נערכה, נא לקרוא את כללי הפורום ולהבא לספק יותר מידע בכותרת*
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא חשוב המחיר...חשוב שיהיה נציל מספיק בשביל מגבר שמוציא ביציאה מגושרת 200 אר אם אס שיהיה גם 10-12 אינץ'
בחירת סאב לאוטו.... 1 2
מאת TTAALL- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה להחליף סאב עכשיו ישלי שני סאבים פיוניר 600 ויש לי בעיה עם מקום באוטו אני צריך סאב שתופס פחות מקום אבל שיהיה חזק מאוד אני אוהב הרבה באס התקציב שלי זה 1500 שקל מה אני יכול להביא במחיר הזה ?????
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא ממש הולך לקנות כרגע, סתם מתעניין. מה דעתכם על סדרת פולי קוולאר? האם יש הצדקה למחיר האסטרונומי של סדרת אוטופיה?
- 1 תגובות
- 921 צפיות
המערכת שלי היא של קננוד והרמקולים הם גם של קוונוד שאותם אני רוצה להוסיף לרכב... עכשיו יש לי באוטו כבר 4 רמוקלים כל אחד 25 ואט ושומעים לא רע בכלל עכשיו כתוב על המערכת שזה 4X45 עכשיו מה זה בדיוק אומר שאפשר לחבר עד 4 רמוקלים? האם אני יכול לשים 6 רמוקלים ברכב? עכשיו אך אתם ממליצים לי להוסיף את הרמוקלים את הכי חזקים(160) לשים מאחורה או מקדימה או בדלתות? האם זה קשה להתקין רמוקלים בדלתות? http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/6952770.JPG
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה קומפוננט כדי במחיר הזה??? ואני רוצה לחבר אותו לרוקפורד 501X 65RMS X4 בתקציב של 600 שקלים גג.. הצעות יתקבלו בברכה..
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכיוון שאני מוצא את עצמי נועל ומוחק יותר מדי הודעות ולחינם אני אכתוב כאן מספר כללים קצרים על מנת למנוע אי הבנות כאלו ואחרות. 1. אין להקפיץ הודעות בפורום אלא אם כן עבר יום מאז שנכתבו. כלל זה נועד על מנת למנוע הצפה מיותרת של הפורום ומקרים שונים שאנשים מקפיצים לאחר 20 דקות שלא ענו להם. 2. אם נזכרתם בדבר מה ששכחתם לכתוב בהודעה יש לכם אפשרות עריכה עד 60 דקות, השתמשו בה. 3. אם יש לכם מספר שאלות, השתדלו לרכז אותן באותו הת'רד במקום לפתוח ת'רדים מרובים. כמו כן אם הת'רד עצמו גרם לכם לחשוב על שאלה נוספת השתדלו לשאול אותה באותה הת'רד (במידה והיא קשורה אליו כמובן). את שאר כללי הפורום ניתן למצוא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
סוני הזה http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonxmd1000p5 סוני הזה http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonxmds1600p5 או המגבר הזה של jbl אבל הוא 2 יציאות בניגוד ל2 של סוני שהם מונובלוק http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=jblbp6001 תודה קובי.
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם,