Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד בעיה לאוסף שלי....

עכשיו פתאום שומעים הפרעות, מין כזה זמזום כאילו החוטים של המגבר ושל היציאות של הרמקולים מה-hu למגבר מחוברים באותו צד, אבל הם בעצם לא...

אני כמעט בטוח שזה רעש שנובע מזרם חשמלי, השאלה מאיפה הזרם מגיע...

למישהו יש השערה מה זה יכול להיות???

פורסם

תערוך חיפוש בפורום על:

1. רעש אלטרנטור

2. גראונד לופ או groung loop (זכור לשים את המילה AND בין שתי מילות החיפוש).

תקבל תוצאות של דיונים והסברים מפורטים על פתרון הבעיה שכן היא נשאלה ונענתה עשרות פעמים.

פורסם

אייל, עשיתי כדברייך- חיברתי את הארקה לשלדה ושייפתי את איזור החיבור אבל הרעשים לא פסקו.

דבר נוסף שבדקתי זה שכאשר ניתקתי את כבלי ה-RCA מהמגבר הרעשים המשיכו.

האם זה אומר שרוב הסיכויים שהרעשים נובעים מהחוטים מהמגבר לקומפוננטים???

אשמח לקבל עזרה...

פורסם

אם ניתקת את הRCA והרעשים נמשכו זה אומר שהHU תקין. נסה אולי נקודת הארקה שונות. עבור על הדברים שם וכמו כן על הקישור למדריך באוטוסאונד.

לבסוף יש גם סיכוי שהאלטרנטור עצמו בעייתי או המגבר (כלומר שלא תעזור הארקה טובה יותר אלא טיפול באחד מהם).

פורסם

לעניות דעתי זה אומר שהרעש מתלבש לך על כבלי ההזנה של המתח - יותר נראה לי על הפלוס (כלומר 12V)...

תבדוק את הכבל שמגיע מהמצבר.

אני יכול להמליץ לך על משהו קצת מוזר אבל די יאפשר לך לחתוך את התקלה - קח מצבר ממשהו (חבר או אם יש לך ספייר) או מקור 12 וולט אחר שמסוגל לספק זרם די הצורך למגבר שלך, וממש תחבר אותו למגבר ישירות ועם כבל הכי קצר שרק תוכל... תראה אם זה ממשיך - לדעתי זה יפסק. נפסק - תריץ חיווט או לפחות תבדוק טוב טוב את החיווט.

מה שהצאתי לך פשוט יחסוך לך להרים את כל הפאנלים וכל הבלאגן כדי לראות מה מצבו של הכבל...

אם יש לך מגבר נוסף שאתה משרשר אליו מתח, תבדוק שהוא מסוכך טוב ולא עובד כאנטנה לרעשים שמתלבשים עליו ונכנסים למערכת שלך...

עכשיו שאני חושב על זה, אם ידך משגת קח קבל של1ננו, 10ננו 100ננו 10 מיקרו ותחבר בין הפלוס למינוס ובמקביל למגבר... כל פעם אחד אחר, אתה יכול גם את כולם לשים במקביל ביחד...

ללא שם.JPG

פורסם

אוקיי אני ינסה מה שהצעתם....

אבל שאלה לפני- אם המגבר עובד אפשר שהארקה לא תהיה מחוברת וככה לחפש כל פעם נקודה אחרת בזמן שהמגבר מופעל או שכל פעם לכבות את המגבר להצמיד לנקודה ואז להדליק שוב ולבדוק???

ועוד שאלה ל-ebary: אם אני יצמיד מצבר של מכונית אחרת ליד המגבר שלי זה יהיה טוב

או שאני צריך מגבר שמנותק מכל דבר אחר???

• תוכן חדש...