Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים? יש לי שתי שאלות.

1. יש לי רמקולים אחרויים של פירלס אדומים כאלה.. 400 וואט... אתם בטוח מכירים... אז מה אתם חושבים עליהם?

2. הרמקולים עבדו עם מגבר יפה במשך חודשיים בערך ופתאום שניהם ביחד באותו זמן התחילו "להפליץ" אבל משהו רציני... ממש גרוע... בקיצר מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לפעמים עובד טוב לכמה שניות אם אני משחק במגעים... בבקשה תעזרו לי....

פורסם

הבעיה היא שהרמקולים גרועים, וחלק כלשהו או מספר חלקים נהרסו מבלאי (מאוד קצר ברמקולים מסוג זה)

אין טעם לנסות ולנתח את הבעיה או לתקן אותה.

תזרוק את הרמקולים וקנה חדשים הייתי ממליץ לך לא לחזור על אותה טעות ולקנות רמקולים של חברה מוכרת בעלת מוניטין.

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

היי,

דיי ענית על שאלה 2 לבד, אתה משחק עם המגעים וזה עובד...

ז"א, תבדוק אותם ותסדר אם צריך.

לגבי הרמקולים עצמם...אם אתה מרוצה, עזוב מה אחרים אומרים. :)

פורסם

תודה לכם... אשמח לשמוע עוד תגובות עד שאתקן אותם... :wink:

והשאלה האמיתית היא האם יכול להיות שהרמקולים נהרסו אם בכל זאת יש מצב שהם עובדים טוב אם משחקים עם המגעים?

פורסם

יתכן שהמובילים שמוליכים מהמימברנה לטרמינל איבדו מגע תבדוק עם רב-מודד את ההלחמות ואם יש צורך תעבור עליהם,בנוסף תצתרך לפי דעתי פילטר לסנן את התדרים הנמוכים והלא רצויים

Quality, thats what it alll about !

פורסם

יש לי פיוניר 300W 6X9 על המגש האחורי ..

פיתאום יום בהיר אחד הם מתחילים להפליץ להשמיעה באסים נוראיים ונישמעים חרא!

אני פותח את תא המיטען מיסתכל מימתחת ואני קולט הפלוס של הרמקולים עומד ליפול מה שהחזיק אותו היה הכיסוי השקוף של פלוס על החוט..

אוקי סידרתי את החוטים במקום ופיתאום הכול ניהיה בסדר גמור וחזר לקדמותו הטוב :D

ד"א

הרעיון של DODO מצויין תיקנה רמקולים חדשים!! ואני בטוח ב100000 אחוז שהם לא 400W אלה כולה 100W... :?

• תוכן חדש...