פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, לאחר שהוציא מספיק כסף על האוטו.. חבר שלי כעת מעונין לרכוש מערכת וכמובן.. נעזר בי אז ככה, האוטו המדובר פיאט קופה הרכיבים המדוברים, הד יוניט, קומפוננט, מגבר 4 ערוצים וסאב הרעיון הכללי: הד יוניט - pioneer deh 550 מגבר rockford 501x / kicker 300.4 קומפוננט mb quart dsd 216 / kicker k6.2 סאב Cerwin Vega Hed12 עכשיו הלבטים הם.. איזה מהמגברים יותר מומלץ.. ? סה"כ הקיקר קצת יותר חזק ונותן תמורה יותר טובה למחיר, אבל השאלה אם זה ככה במציאות.. קומפוננט.. אומנם ענין של טעם ברמקול, אבל לצערי לחבר שלי יצא לשמוע רק את הקיקר.. היות וחוץ מלשמוע אני לא מכיר את הקיקר.. אשמח אם תתנו תגובות לגבי הסאב, סה"כ די אהבנו את הסאונד של הסאב המדובר.. אבל.. הוא לפי דעתי …
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
מישהו מכיר את המגבר V12 1000 וואט הציעו לי אותו אבל אני לא מכיר אותו אשמח לשמוע את דעתכם...
הודעה אחרונה מאת or_pelta, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי אתמול פיאט פונטו ספייס 2003.. אבל זה הדגם הפחות מאובזר (למי שמכיר) ולדגם זה אין מקום בדלתות וכמובן שלא בדשבורד לרמקולים. בכלל. אז עזרה פלוס המלצה מה לעשות מקדימה תבורך.. למרות שיש בדלת עיגול כאילו לרמקול אבל השימוש שלו בדגם הזה הוא בתור תא אכסון. אני מעביר סאב קנווד 600W מהאוטו הקודם ומגבר לאנזר 4ערוצים Vibe411. מעבר לזה אני מתכוון לקנות הכל.. בקשר ל HU האפשרויות הם ככה : pioneer או DEH4500 או DEHP450 או DEHP4600 או DEHP460. מה ההבדל בין המערכות ומי הכי מומלצת מבין הנ"ל? או שתמליצו לי על אחר (רק פיוניר) בתקציב של עד 1250 שקל לHU. חדש לא משומש. במגש האחורי אני אשים 6*9 כי כבר יש חורים מוכנים ולא בא לי לקנות מגש חדש. אז האפשרויות שלי הם או פיו…
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי סאב וופר של פיוניר 600W יהלום אני רוצה לדעות איך אני יכול לנקות אותו או לפי מה שהבנתי אפשר לשמן אותו. יש את הגומי של הרמקול והוא נראה לי ממש יבש. תודה רבה לכל מי שעוזר לי או שיעזור.
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שווה?
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
מה זה קבל כח?
מאת before- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יכול לנחש את האמת אבל אני בכל זאת מעוניין לדעת. חיפשתי בפורום אבל יש איזה 37 דפים... ניסיתי לחפש חיפוש מדוייק יותר ו.. לא מצאתי כלום
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
MTX
מאת ADRIANFARINA- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני 8 שנים כשהיתי בן 18 קניתי סט של MTX THUNDERPRO (האדומים), אני מבסוט עד השמיים , חוץ מהתפוררות הגומי (שהוחלף) מסביב למימברנה לא היו תקלות. אבל אני לא מוצא את הסאבים ברשת, אני מוצא דגמים מקבילים , דגמים מעל דגמים מתחת , אבל לא אותם... מישהו יכול לעזור ? הקומפוננט : http://www.mitekfactoryoutlet.com/products/product.cfm?PN=RTP64R התיבה של הסאבים : http://www.mitekfactoryoutlet.com/products/view.cfm?Img=BP208_210.jpg&PN=BP208 הסאבים הם 8 אינץ' עם גומי אדום (כמו במידים) ,הם 400 וואט כ"א מסדרת ה THUNDERPRO והם נראים ככה,
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
מפגשי אודיו
מאת ebari- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו - איכן, מתי יש מפגש ואיך אני אדע בעתיד מתי יש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה איזה רמה הוא .האם הוא מקצועי.שמעתי שזה חברת בת של רוקפורד תודה מראש אנשים....? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB004105
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 4 תגובות
- 979 צפיות
וחברה בכלל והאם שווה את הכסף אמו להרים 6"9"פיוניר סט phase מקדימה וסאב crewin vega hd 200rms http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=535
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
אז ככה הנגן דיסקים שלי באוטו הוא - sanyo fxd-780gd 50*4 וואט רציתי לדעת אם אני יכול לפצל אותו לשני רמקולים קדמיים כל אחד שיהיה 100 וואט ומאחורה לשים 9*6 שיהיה מחובר בנפרד למגבר 4 יציאות ? אם כן אז על איזה רמקולים אתם ממליצים לקדימה ? ואם אני ירצה לחבר סאב מה עדיף לאותו המגבר של הרמקולים או למגבר של יציאה אחת ? ועל איזה מגבר יציאה אחת אתם ממליצים ?- לא מחיר בשמים
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 3 תגובות
- 854 צפיות
קניתי קבל כוח של לאנזאר 1 פאראד יש לי מערכת עם מגברים של רוקפורד סאב JBL קומפננטים ו טיטניום פיוניר האם הקבל ישפר את איכות סאונד בווליום גבוה בכל תחומי התדרים ???
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
DEH-p560/50mp
מאת ebari- 0 תגובות
- 643 צפיות
האם הדגמים האלו מגיעים עם RDS? אני מדבר על אלו שניתן לרכוש באתרים כמו פומפה וכאלו...
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
שלום חבר קנה את הדגם הנ"ל בארה"ב ותדרי תחנות הרדיו אינם מתאימים. הוא לא מצא כלום בmanual. מישהו מכיר דרך להפוך את התדרים לתדרי ארופה ? אם לא קיימת דרך לעשות זאת דרך המכשיר ( קינפוג ) מה ניתן לעשות ? תודה אריק
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה ההבדלים בינהים?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! לחבר שלי יש רדיו דיסק של קנווד 2023 ורמקולים פיוניר 6.5 אינטש 160 וואט, הוא שקל לקנות רמקולים אחוריים 6*9 ומגבר 4 ערוצים שיגביר לו את 4 הרמקולים ובשלב מאוחר יותר להוסיף סאב ומגבר, הסברתי לו שהפיוניר 160 וואט חלשים ועלובים מבחינת איכות והצעתי לו את המפרט הבא: קומפוננט של מורל מילניום 6- 470 שקל רמקולים אחוריים קנווד 200 וואט (שיחוברו לרדיו דיסק)- 300 שקל מגבר פלטיניום אודיו 1200 וואט- 700 שקל סאב 305 של פיוניר-450 שקל הוא רוצה לעשות את הדבר הבא רמקולים קדמיים 160 וואט- יש לו כבר... רמקולים קנווד 280 וואט- 500 שקל מגבר פלטיניום אודיו 1200 וואט-700 שקל סאב פיוניר 305 - 470 שקל בעתיד להוסיף עוד מגבר 2 יציאות לסאב-- 700 שקל הסב…
- 6 תגובות
- 977 צפיות
האם בווליום 0 אני אמור לשמוע מוזיקה? כי ב-0 אני שומע מוזיקה מנגן הדיסקים ומהרדיו בעוצמה יותר חלשה. 1. האם זה תקין? 2. יש מה לבדוק לפני שפונים לחאפרים למיניהם? תודה
התקנה ב-206
מאת koyote- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע אם אפשר לדחוף (להתקין) רמקולים 6.5 בדלת קדמית של 206?
- 3 תגובות
- 904 צפיות
רמקולים 6X9 יושבים לא מוברגים בחורים גורמים לי לרעשים הברגים נתלשו מהמקום ואני לא יודע מה לעשות כי החורים התרחבו... האם אני צריך מגש חדש הסיבה שזה כול כך מפריע לי כי יש לי סאב מאחורה ושיש באס אני שומע את הרמקול קופץ וזז... רעש של פלסטיקים... מה אתם יכולים להציע לי.............
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 2 תגובות
- 910 צפיות
יש לי מערכת של פיוניר דגם :DEH-P5550MP רמקולים אחוריים : פיוניר 240 וואט דגם - TS-A6960E ורמקולים קדמיים : פיוניר 160 וואט דגם - TS-G1746 אני ראיתי שיש כל מיני אפשרויות תיכנות של המערכת שמשפיעים על הצליל רציתי בבקשה לדעת עם מישהו יכול להגיד לי איך לכוון את המערכת שלי כידי שתפיק את הצליל הטוב ביותר שהיא יכולה (אין לי מגבר) עם אפשר לפרט בתשובה על איזה כפתורים ללחוץ ועל איזה מיספר לכוון כל אפשרות (ממה שכתוב בחוברת הוראות לא הבנתי כלום) תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת gad99, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. כפי שראיתם, חבר שלי טס לארה"ב עוד כמה ימים. בכל אופן לי אין מושג במערכות בגרוש. למען האמת לא מבין בכלל מה זה קומפוננט(פשוט אמרו לי להרכיב) כרגע יש לי סאב של PIONEER 600WATT ומגבר של חברה לא יודעה 100*4 (כן בטח) בכל מקרה הוא טס לארה"ב ואני חייב להגיד לו שיביא לי קומפוננט אצלי באוטו הרמקולים הקדמיים יושבים על הדשבורד ונכנס שם עד 4". על המ אתם ממליצים? אני מצפה למשהו שלא יעלה על 500 שקל שם שלפי מה שראיתי בCNET.COM אפשר להביא דברים נחמדים לפי החברה והשם, לא לפי הנתונים, לכן אני צריך את עזרתכם. תודה לכל העונים. נ.ב יש לי ם 9*6 של PIONEER 260W למקרה שמישה יצטרך לדעת
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה אני רוצה לשים רמקולים קדמיים ולחבר אותם למגבר איזה רמקולים טובים איכותיים אתם ממליצים לי עד 700 שקל ? כמה רמקולים אידאלי לשים מקדימה ? ואיפה למקם אותם במכונית ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 758 צפיות
היי, אני שוקל למכור את הסאב שלי. הוא בן 3 שנים, של Cerwin Vega מסדרת ה-Vega היקרה שלהם. 12 אינטש, ומגיע בתיבה מיוחדת שנבנתה לי ע"י היבואן. אני מצרף תמונה שלו. אשמח לשמוע כמה אתם חושבים שאוכל לקבל על סאב כזה... תודה מראש! מוטי
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מקדימה ... טנק'ס
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום.. קניתי דיסקמן קורא mp3. יש לי מערכת באוטו Pioneer DEH-P3150 המערכת היא רדיו דיסק רגיל.. עכשיו אני רוצה לחבר בינהם... יש לי ידע רב באלקטרוניקה. רציתי לשאול אם יש אתר שמסביר איך... או שפשוט תענו לי על שאלה פשוטה... יכול להיות שמאחורי הרדיו-דיסק שלי יש כניסה של שתי בננות שזה ה aux... שלשם אוכל לחבר את הדיסקמן? אם לא איך אפשר?
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לHU שלי (ALPINE 9827) יש בנוסף ליציאות הRCA גם ארבע יציאות, שכ"א מהן היא 18 WRMS. ניתן לגשר שתי יציאות כאלו יחד כדי לקבל הספק גבוה יותר?
צריך עזרה...
מאת or_pelta- 1 תגובות
- 655 צפיות
אני מחפש מגבר טוב מה דעתכם על המגבר הזה? http://pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^349,'normal_sales') אם יש הצעות למגברים אחרים אני יקבל בברכה המחיר בערך בין 650-700 שקל תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
איך הרדיו דיסק הזה למישהו יש ניסיון איתו ????
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חבר שלי מחפש חנות בלוס אנג'לס לקנות שם מערכת לאוטו...... עכשיו אני לא מכיר בלוס אנג'לס אני יודע רק על הETRONICS שהם בניו יורק, אבל לפי האתר שלהם אין להם בעוד מקום... אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנויות בלוס אנג'לס, שיש להם גם אתר.....אז אנחנו מאוד נודה לו!
הודעה אחרונה מאת mc_bige, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה... ברשותי עכשיו דיהטסו שרייד ונפח תא המטען שלה כמו שאתם יודעים הוא לא גדול בלשון המעטה. יש לי הד יוניט של jvc שעל ההגברה שלו יושבים פיוניר 340 W אחוריים וזוג לנזארים 100W קדמיים. אני רוצה למצוא מגבר 4 ערוצים וסאב משומשים במצב טוב אבל ושלא יעלו יותר מ 700 שקל ביחד. חשבתי על איזה פלטיניום אודיו או pyle בתור מגבר וpioneer 450W בתור סאב... עכשיו ראיתי את התיבות של הסאבים והם ממש גדולות...אז איזה סאב כדאי לי לחפש שהתיבה שלו לא תתפוס לי חצי בגאז'?
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Roy142
- ArikB
- Mushu_
- בנא
- Night Driver
- TvrSpee12
- flytomars
- ezuf
- איס מן
- ברווז
- mikyl
- עוזי ל