Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול פיאט פונטו ספייס 2003.. :beerchug:

אבל זה הדגם הפחות מאובזר (למי שמכיר) ולדגם זה אין מקום בדלתות וכמובן שלא בדשבורד לרמקולים. בכלל. אז עזרה פלוס המלצה מה לעשות מקדימה תבורך..

למרות שיש בדלת עיגול כאילו לרמקול אבל השימוש שלו בדגם הזה הוא בתור תא אכסון.

אני מעביר סאב קנווד 600W מהאוטו הקודם ומגבר לאנזר 4ערוצים Vibe411.

מעבר לזה אני מתכוון לקנות הכל..

בקשר ל HU האפשרויות הם ככה : pioneer

או DEH4500 או DEHP450 או DEHP4600 או DEHP460.

מה ההבדל בין המערכות ומי הכי מומלצת מבין הנ"ל? או שתמליצו לי על אחר (רק פיוניר) בתקציב של עד 1250 שקל לHU. חדש לא משומש.

במגש האחורי אני אשים 6*9 כי כבר יש חורים מוכנים ולא בא לי לקנות מגש חדש.

אז האפשרויות שלי הם או פיוניר 260W או 300W. מכיוון שיש לי סאב נראה לי שיספיקו לי ה260W מה גם שממה שקראתי פה הבנתי שזה הדגם היותר מוצלח של פיוניר ב6*9.

התקציב שלי לא עובר את ה800 ש"ח..מקסימום 900.

אני יודע שבעקרון הכי טוב זה לשים קופוננט איכותי מקדימה ופחות להתייחס לאחוריים.

אבל מכיוון שמקדימה אין לי מקום. לפחות כרגע.. ומאחורה יש לי חורים ל6*9, אני בכ"ז אשים מאחורה רמקולים..השאלה היא איזה. ומה לעשות מקדימה כי אין מצב שאני לא שם כלום מקדימה.

מוכן לשמוע לכל אפשרות.. :agrue:

אפילו אם זה לא ממש תואם את בקשותיי..כמובן שעד תקציב 900 שקל. כרגע.

ואפילו עם זה יכלול קצת עבודה קשה..מוכן לנסות לפחות :)

תודה רבה רבה לכל מי שעוזר..ביומיים האחרונים מאז שגיליתי את הפורום הזה אני לומד מלא..מתרשם ממנו רק לטובה לא האמנתי שקיים פורום כזה מקצועי בארץ.

:ladysman::ladysman::ladysman:

פורסם

קודם כל, מזל טוב על רגל קניית הרכב :!:

אז ככה, לגבי Hu

אני שמח להודיעך שתוכל למצוא Deh - p550 במחיר של 1300 ש"ח

דבר שני, בכך שתוריד את הקנייה של הרמקולים האחוריים תוכל להשקיע בקיק פאנלים לפרונט של הרכב

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-02-2002-DIY-Kick-Panels.html

או שתבנה בעצמך לפי מה שהאתר מלמד, או שאפילו לפנות לבעל מקצוע..

לפי ההספקים של המגבר, אין לך בעיה לקחת קומפוננט ברמה.. (הספק רשום של 100 אראמאס לכל ערוץ בלנזר)

זאת אומרת שכל קומפוננט בסביבות ה 80 אראמאס יהיה מוגבר בלי בעיות

עכשיו השאלה שלי אם ה900 ש"ח זה מה שרצית להשקיע גם בקדמיים וגם באחוריים?

כי אם כן.. קומפוננט בסכום הזה תוכל לקנות את ה מורל דוטק (אולי להוסיף 50 ש"ח)

זה מה שאני הייתי עושה.. 8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

ה900 שקל זה כולל האחוריים..וכפי שכתבתי, האחוריים לא ניתנים לוויתור. מכיוון החורים שכבר הגיעו במגש,

אני יודע שמוראל זה -ה- חברה לקומפוננטים.והלוואי שהיה לי אפשרות להשקיע עכשיו 1500 שקל פלוס בקומפוננט כזה ובאחוריים 6*9 טובים.

אבל..בגלל שקניתי מעט לעבר לתקציב. אאלץ לקצץ קצת באודיו. לצערי.באמת.

ולכן אחזור על בקשותיי : אני מדגיש. בתקציב של עד 900 שקל כולל קדמיים ואחוריים.

הצעות איך בכ"ז לשים רמקולים מקדימה ואיזה?

איזה מאחורה . ה260\300W של פיוניר ? 6*9 כמובן.

ובקשר לHU : איפה אני קונה את ה550 ב1300 ומה ההבדל בינו לבין הדגמים שאני רשמתי? והאם הבדלים האלו באמת חשובים ?

ושוב תודה תודה אני באמת מרוצה ושמח שעוזרים לי. :oops:

פורסם

אני מבין שתקציב גדול במיוחד אין לך אז הייתי מציע לך דבר כזה-

סאב ומגבר יש לך אז תקנה את הפיוניר 260 הוא עולה 500 שקל בערך-תתתקין אותו ותחבר אותו בינתיים למגבר ***בינתיים

קנה את הרדיו דיסק premier 550 ב1300 שקל כמו שהציע לך קודמי, בינתיים תשמע בצורה הזו! חסוך קצת כסף ותקנה קומפוננט חדש של מורל כמו שהציע לך כאמור קודמי ואז את האחוריים חבר לhu ואת הקומפוננט חבר במקומם למגבר!

תהנה

קובי.

*מזל טוב אגב!!!!!!!! :lol:8)

** לקומפוננט תבנה קיקפנלים ככה שתוכל למקמם אוותם בצורה הטובה ביותר והאיכותית ביותר!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אוקי אז ככה..

אחוריים, פיוניר 240 3way

http://www.stereo4car.co.il/Stereo4car/details.asp?num=252&type=19&store=1000&OrN=332111

אם אתה מתעקש על אחוריים..

קדמיים, שוב אני ממליץ קומפוננט.. בתקציב שלך, מורל פולס

http://www.stereo4car.co.il/Stereo4car/details.asp?num=254&type=19&store=1000&OrN=332110

וכבר בהודעה הקודמת הראיתי לך איך כן למקם אותם..

הד יוניט

http://pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^325,normal_sales

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

תנסה ללכת על ציוד משומש . אני עשיתי את זה , ואני לא מצטער על כך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קראתי פה איפהשהוא או אולי במקום אחר. שכל דגם של פיוניר שלא מסתיים בספרות "50" הוא דגם שנפתח בארץ והותאם ידנית לרדיו בארץ ולכן האחריות שלו היא רק לשנה ולא לשלוש שנים.

האם זה נכון ? האם יש מה לחשוש ? ומה יותר טוב בדגם של ה560 מאלו שרשמתי ? 4600 ? 460 ?

האחרון הגיב לי שאקנה את ה240W. למה? זה מהסדרה החדשה יותר מאשר ה260\300 ..נכון ?

הבנתי פה.. לפי הרבה תגובות..ש2 הרמקולים הנ"ל..ה260 וה300 הם הדגמים הכי מוצלחים של פיוניר. במיוחד ה260..

אוקי, בקשר לקיקפאנל..אני בנאדם עם חוש טכני..לטעמי..ומאוד יצירתי.

בניתי כבר 3 תיבות לסאבים, ולרמקולים ביתיים..עץ זאת לא הבעיה שלי..

אך בחיים לא יצא לי לעבוד עם פיבר..ולכן אני מעט חושש להכין קיקפאנלים.

איפה אוכל למצוא עזרה? ולא כתובה. אלא מעשית.פיזית לא וירטואלית..

או עזרה כתובה בעברית פשוטה עם מספיק תמונות ואל תפנו אותי לאוטוסאונד..לא הכי עזר לי

או מצד שני.מתקין שיעזור\יבנה לי ? וכמה זה אמור לעלות ?

ועוד שאלה. פחות קשורה.

הסאב שלי, מן הסתם ימוקם בבגאז', והבגאז' ישמש גם כתיבה לרמקולים האחורים שישבו על המגש, הבנתי שהבאסים שהסאב יפיק עלולים לעוות מעט את הצליל הבוקע מהרמקולים.

האם זה נכון ? ואם כן עד כמה זה משפיע/ קריטי על השמיעה ?

מי שמכיר את המגש בפונטו יודע מה הוא שווה (לא הרבה)..

יש מצב לרעידות נכון ? במיוחד בסאב הזה. שמנסיון הוא מפציץ..יותר מהפיוניר הקודם שהיה לי..גם 600...

ואיך אוכל "לעזור" למגש.. לקבע אותו איכשהוא...למנוע רעידות פוטנציאליות ועוות צליל?

פורסם

אמנם אתה לא מעוניין לוותר על האחוריים אבל -

מכיוון שכבר העלת את האפשרות של עיוות הסאונד של האחוריים בגלל הסאב, אם זה אכן נכון, אתה יכול לעשות מה שהציעו לי (אצלי יש בעיה אחרת אבל הפיתרון זהה) שים רק גרילים של רמקולים 6*9 ותוותר על הרמקולים עצמם. כך לא יהיה לך סאונד שאולי מתעוות בגלל הסאב וגם תחסוך כמה שקלים ותוכל כן להגיע מהר יותר לתוצאה הנכונה של במת סאונד קדמית.

אני יודע שזה מעיק מאוד שאומרים לך "עכשיו אין, אז תתפשר כרגע, ותחסוך עד שיהיה לך יותר" כי למי שאכפת לו זה בלתי אפשרי לנסוע עם סאונד גרוע באוטו, ולכן העליתי לך את ההצעה הזאת על אף שאתה לא מעוניין לוותר על אחוריים.

חוץ מזה, אם יש לך תקציב אפשרי, הייתי במקומך בונה קודם את הבמה הנכונה ואח"כ אם יהיה עוד מזומנים פנויים (עכשיו או בעוד חודשיים) הייתי מוסיף גם אחוריים במידה וזה לא פוגע בסאונד.

פורסם

אוקיי אני משתלט על השרשור :evilbat:

כמה עולה לקנות ולהתקין קיק פאנלים מוכנים ? באזור חיפה ...

תודה!

נ.ב.

תתחדש על הפונטו :drinking:

פורסם

טוב חברה... עניתם הרבה תשובות..אבל לא עניתם על השאלה שלי דוגרי..

אני מתחרפן אני לא מבין מה רוצים...

שאלתי מה עדיף מבחינת רמקולים ? פיוניר 260 או 300 ?

מבחינת HU ? מהדגמים שציינתי למעלה ותוסיפו את ה560 גם. ולא סתם להגיד זה עדיף..אם אפשר הסבר קצרצר למה ?

וקישור להסבר מפורט + תמונות על פיבר...אני מתחיל..בעברית בבקשה...

ועכשיו שאלה מאוד חשובה שגם עליה לא עניתם...

האם סאב ורמקולים שמורכבים על מגש..ששניהם בעצם משתמשים באותה תיבה.= הבגאז'..יוצרים עוות בצליל ??? תענו ותסבירו..אם אפשר בבקשה...

ועוד שאלה..אם כבר HU..איפה הכי זול ואמין לקנות באזור הצפון..או שעדיף דיוטי פרי?

פורסם

אני רואה פה שכמעט לכל ת'רד ..נורמלי..

האנשים הרציניים בפורום עונים.. הוותיקים ליתר דיוק..

ולא שאני מזלזל בחדשים בפורום..חלילה..

אבל אני לא מבין למה לא עונים לי לת'רד כמו שצריך ..בגלל שאני חדש בפורום ? מה לעשות שלא ידעתי שהאתר קיים..ומאז שגיליתי אני מברך אותו..אבל אני לא חושב שזאת עובדה שצריכה להפלותי לרעה בהשוואה לוותיקים ממני...

או אולי בגלל שאני שואל הרבה שאלות..? נכון..אני שואל..הרבה..

אבל יש לי קצת ידע ..בסיסי+ וזה בטח הבנתם..אני לא מאמין שירשמו לי תגובה. שלא אבין אותה..

השאלות שלי. הם מהסיבה היחידה ..שכמו שרשמתי לעיל, יש לי ידע, אבל הוא רק בסיסי+, והגעתי לפה לפורום כדיי להתייעץ בחכמים ובמנוסים ממני..כדי להגיע לאיכות תוצאה..מקסימלית בתקציבי..

מצטער אם נשמעתי תוקפני, ומצטער אם זה לא נהוג פה ת'רדים כאלו, פשוט אני מרגיש מעט מופלה מאחרים, ללא סיבה הגיונית לטעמי..

תודה רבה בכל מקרה לכל מי שעזר לי ולכל מי שעוד יעזור לי, אתם באמת עוזרים..

פורסם

קודם כל תקרא את כללי הפורום שנמצאים בראש הפורום הכללי. בדרך כלל נושא שמוקפץ תוך 7 דקות (או אפילו באותו היום) ננעל. כמו כן אם תבוא בטענות למישהו או משהו זה בטח שלא יעזור. מי שיודע עונה ואם מי מישהו אחר שיודע לא רוצה לענות זו זכותו ועלייך לכבד את רצונו.

חלק מהנושאים שעליהם אתה שואל יש מידע רב בפורום (לדוגמא פיבר) שכל שאתה צריך לעשות הוא להרית חיפוש עליהם.

לגבי הרכיבים שעליהם שאלת אני אישית למשל לא מתמצא בהם ולכן לא עונה. אין צורך שכל משתמש "ותיק" יגיב ויגיד לך שהוא לא יודע רק כדי שתנוח דעתך.

אם יש לך עוד משהו להעיר או להציע אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ.

איל

פורסם

תרגע אחי אתה לא צריך להרגיש ככה :D אנחנו בפשוט סנובים :lol: סתם חסושלום

לעניין

שניי הרמקולים שאמרת הם די שונים ה300 יותר חזק וצעקני מאוד ( טוויטר ומיראנג' ) לכן אין יותר טוב מלנסות אותם ולהחליט, מצטער אבל ככה זה שרוצים לבחור בסאונד לרכב :D

בקשר לפיבר, זה לא כול כך פשוט ממה שזה נראה וצריך איזה שהוא חוש יצירתי כדי לבנות פיבר, היום סיימתי ובנות למיראנג' הרבה עבודה הרבה סבלנות ולדעת איך לעבוד וגם קצת עזרה מהשמש :D

מקווה שעניתי לך על כמה שאלות

יובל

• תוכן חדש...