פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה... ברשותי עכשיו דיהטסו שרייד ונפח תא המטען שלה כמו שאתם יודעים הוא לא גדול בלשון המעטה. יש לי הד יוניט של jvc שעל ההגברה שלו יושבים פיוניר 340 W אחוריים וזוג לנזארים 100W קדמיים. אני רוצה למצוא מגבר 4 ערוצים וסאב משומשים במצב טוב אבל ושלא יעלו יותר מ 700 שקל ביחד. חשבתי על איזה פלטיניום אודיו או pyle בתור מגבר וpioneer 450W בתור סאב... עכשיו ראיתי את התיבות של הסאבים והם ממש גדולות...אז איזה סאב כדאי לי לחפש שהתיבה שלו לא תתפוס לי חצי בגאז'?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 885 צפיות
רוקפורד 801x רוקפורד 551x אם מישהו יודע מחירים של המגברים הנ"ל שבבקשה ירשום לי ויגיד לי גם מאיזה חנות זה....
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 8 תגובות
- 882 צפיות
מה המצב אנשים אני חדש בפורום הזה סוף סוף עד שהצלחתי להיכנס... בכול מקרה הבעיה שלי היא כזו, יש לי אוטו גדול!! ניסאן סירנה , ויש לי מגבר 1000W קליפורניה בום שמגביר פיונייר 240 W אחוריים ,וסאב 700W גם קליפורניה בום. בכללי אני מרוצה ממנו אך הבעיה היא שאני מגביר גבוה כדי לשמוע את הסאב שירעיד תאוטו המגבר נכנס להגנה אחרי חמש דקות בערך זה אמור לקרות? או שהסאב הוא הבעיה?
הודעה אחרונה מאת subbb3, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש מגבר של אודיו באן שהדגם שלו הוא a6004t למגבר מחובר סאב שכמובן לוקח 2 יציאות מן המגבר, השאלה שלי האם המגבר הזה מסוגל לעבוד בגישור על 2 אום- כלומר מונו?????? תודה לעונים!! קובי. ** הנה קישור למגבר http://www.sounddomain.com/sku/ABNA6004T
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיצר זה הסיפור(משעמם לי אז תקראו קצת) יש לי קומפוננט סרווין ווגה ופיוניר 300W 6X9 (נעזוב לרגע את הסאבים בצד) וצמד זוגות הרמקולים יושבים על מגבר רוקפורד 301X ביום בהיר אחד חשקה נפשי בשעשועים במערכת כי הפיוניר היו נשמעים גרוע כל כך ששקלתי להחזיר את הרמקולים המקוריים של החברה(נשבע......) לאחר משחקי כיוונים ושעות נוספות של פנאי הגעתי כבר למצב שאני משחק עם החיבורים במגבר לבסוף המשחקים הניבו תוצאה חיברתי את הקומפוננט להד יוניט,ואת הפיוניר בברידג' לכל אחד על המגבר של רוקפורד (שכאמור מוציא 150RMSX2 בברידג') ואיזה פלא,,נהייתה לי שמיעה מדהימה ברכב עד שאני מקנא בעצמי...עוצמה+איכות כמה רמות מעלה אז עכשיו שמישהו יסביר לי איך זה ייתכן?הרי כולם פה זורקים שעדיף להגביר את …
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הביאו לי שלט למערכות לרכב של פיוניר. אין לי מה לעשות איתו כי אצלי ברכב מותקנת מערכת של קנווד. אני מעוניין למכור אותו אבל אין לי מושג מהם המחירים לשלטים כאלה. כמה בערך אני יכול לדרוש על השלט? הנה הדגם: cxa7390 יותר מזה אין לי שום מושג. בתודה.. אמיר.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! מה אתם אומרים על הסאב האקטיבי של סוני? (זה שאפשר להכניס מתחת למושב). אני יכול להשיג יד שניה, בסביבות ה 200-300 ש"ח. יש לי רדיו-דיסק פיוניר 740, קומפוננט BOSS (מסידרת RIOT), רמקולים 6*9 של קנווד. ארבעת הרמקולים מחוברים לשני מגברים פשוטים. תתחשבו בעובדה שאני לא מעוניין להכניס סאב גדול לבגאז', המגברים לא חזקים דיים להחזיק סאב והתקציב ממש קטן (עד 300 ש"ח). דימה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, התקנתי מערכת ברכב של חבר. הרדיו דיסק מאוד מאוד ישן, של פיוניר. הכל סבבה, ושומעים מעולה! אבל משום מה אין את החוט של האנטנה החשמלית. יכול להיות שאין?!? השתמשתי בכל החיבורים שיש חוץ מהחוט של השלט בצבע כחול לבן. מה אמורים לעשות?!? איך לגרום לאנטנה להיתרומם?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
חומר איטום לתיבה
מאת Guest gonen- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בניתי תיבות לרמקולים לשימוש ביתי. עד כה הכל עבר בסדר, מה שנשאר לי זה לסיים אטימה פנימית ואז להתקין את הפלטה הקדמית ואת הרמקול. את האטימה של כל הפלטות שכבר מורכבות אני עושה עם אקדח דבק חם. בגלל שהרמקולים הם 5.25" אז לאחר חיבור הפלטה הקדמית (זו עם החור) לא תהיה לי גישה עם האקדח בשביל לאטום את החיבורים בין הפלטה הקדמית לשאר. כמו כן אני לא אקנה טובה של סיליקון, אלא אם אני אמצא משהו קטן ובזול כי חבל לבזבז הרבה כסף על טובה שלמה שאני לא אנצל את כולה ובסוף 3/4 יזרק לפח. יש איזה חומר אחר שניתן להשיג בכמויות קטנות ובזול ? או לחילופין מישהו פעם ניסה ליצור לבד איזה חומר איטום (או שזה לפורום בישול /שפים???)
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
את האמת אני לא מבין גדול אבל אם יש כאן מישהו שמוכן להמליף על חברה או למכור זוג קומפוננט טובים באמת אני מעוניין. היתי באיזה חנות טובה מאוד באמת בפתח תקוה, בחור בשם אלי, יש לו אחלה מקום בסגולה והוא נותן שירות מעולה. הוא מתקין ומוכר ציוד במחירים מעולים. הוא אמר לי שיש לו גם זוג קומפוננט ב1000 וב1500. אני מעוניין לדעת למה זה כזה יקר? אם יש למישהו יד שניה דברו איתי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 4 תגובות
- 840 צפיות
האם לדוגמא, סאב 1000 וואט שמחובר למגבר 500 וואט עלול לגרום נזק למגבר??? או שרק הסאב לא ינוצל במלואו???
הודעה אחרונה מאת נימי נים, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים עלייה? לבנאדם ממוצע ששומע רדיו ומידי פעם דיסק או שניים היא מספיקה או כדי להחליף?
הודעה אחרונה מאת starik, -
- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה כפי שכתבתי בהודעה הקודמת שלי אני מחפש מערכת טובה!! ורמקולים מינימום 300 ואט אז אחרי שהציעו לי הרבה דברים הגעתי לבחור שמוכר את את הדברים הללו התקציב שלי עד 1600 1.מערכת של פיוניר 5500MP 2.רמקולים אחוריים 9*6 פיוניר 300w 4way http://www.pioneerisrael.co.il/uziradio/display_speaker.asp?ModelID=45 מה דעתכם כדי לקנות את כל זה??(והמערכת היא לתוםקאר שלי! ואם יש לכם הצעות אחרות אני ישמח!
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המגבר הזה שווה משהו? הוא ידפוק חזק על סאב פיוניר 300W RMS? http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=434 תודה
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 3 תגובות
- 930 צפיות
DEH-P550MP http://www.electronicsbonanza.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=EB&Product_Code=PIODEHP550MP&Category_Code=2001 או DEHP560MP http://www.electronicsbonanza.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=EB&Product_Code=PIODEHP560MP&Category_Code=2001 ??? הבנתי ששווה לי יותר להזמין מחו"ל מערכת חדשה, מאשר לקנות משומש בארץ...
- 6 תגובות
- 894 צפיות
יש לי אפשרות להביא מארצות הברית ... על מה אתם ממליצים ? אבל אני צריך אחד לא מפלצת כי הוא יעבוד בלי מגבר. תקציב ? 200 דולר גג. עדיף פחות !!!
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי בעיה עם המערכת שלי... כאשר הווליום מוגבר יותר מידי, כל האוטו ברכב מתחילים להבהב עם הבאסים. כאשר אני אומר הבהוב אני מתכוון גם של האורות מחוץ לאוטו... כמו כן הסאב לפעמים מתנתק כמה פעמים וחוזר לעבוד. איפה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 5 תגובות
- 998 צפיות
אנשים יש לי שאלה מישהו יודע היכן אני קונה קיט של סאב 15 אינץ זול וטוב אני מאזור המרכז.... (אולי מורל)?
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה להזמין אחד מהם דרך האתר של /ETRONICEMUSTOP ( מישהו קנה משם ) ולהחליף בשעה טוב אתה הפיוניר שלי (750) 1. איך המכשירים כול אחד לעצמו, ואחד נגד השני 2. ההבדל די גדול במחיר בנייהם, 7995 417$, לאומת ה 7897 590$ (כולל משלוח ) יובל
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מקדימה קומפננט של מגנט 5 ורבע אינץ ומאחורה פיוניר 300 וואט 9*6 ומערכת 5500 של פיוניר...ויש לי מגבר 2*200 בינתיים המגבר מגביר את האחוריים...ואני כל הזמן שומע את הבאס בא מאחורה!....מה כדי לי לעשות?...לחבר את המגבר לקומפננט??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
עזרה בבחירת מגבר 1 2
מאת Oxcide- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תציעו לי מגבר 2 ערוצים ניתן לגישור 300W RMS שידפוק חזק עם איכות סאב פיוניר 300W RMS תודה לכולם זה מגבר טוב? http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=674 אבל הוא 2 אוהם איך אני מוריד תסאב ל 2 אוהם?
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, התקנתי מערכת של פיליפס. מראש נאמר לי שהמערכת קוראת צרובים אבל לא MP3. צרבתי AUDIO CD דרך נרו על דיסקים של אופיס דיפו (אני מניח שאיכות די ירודה). המערכת לא הצליחה להפעיל את ה CD. הבחור אמר שהוא צרב על CD שמיועדים למוזיקה כמו של BENQ וזה עבד לו. לפני שאני עושה מעצמי צחוק - מישהו נתקל פעם בדבר דומה?
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
- 1 תגובות
- 841 צפיות
חבר שלי רוצה לדעת איזה מערכת נמצאת ברכב של אבא שלו. ואם יש צ'ינג'ר מתאים למכירה? הוא אומר שהוא בדק ובשנים הקודמות יש פיליפס שונה 4050 או משהו כזה וזה לא אותו דבר בכלל. הבעיה היא שהוא רוצה להשאיר את הטייפ לטובת העיצוב הפנימי ברכב מחשב הרכב והשלט בהגה. אם יש צ'ינג'ר למכירה תודיעו לי....
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה ההבדל בין סאבים כאלה הכוונה לקופסא שהם בתוכה) http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=pylplsq210&store=&catid=375 לבין סאבים שנמצאים בתוך קופסאות רגילות??? והאם לדעתכם הסאב שמצורף בלינק טוב??
- 0 תגובות
- 818 צפיות
המערכת: HU פיוניר DEH-1550 קדמיים פיוניר 150W אחוריים פיוניר 330W 6*9 +(זוג טוויטרים קדמיים) סאב לייטנינג אודיו 12", 150W RMS, 750W מגבר V12 X5 4 ערוצים 1000W עכשיו לשאלות... איך אתם ממליצים לכוונן את המערת בHU ובמגבר עצמו, כדי שיהיה לי את השמיעה ההכי טובה שאפשר במסגרת המערכת הזו עד כמה להגביר את הבאס, מיד והטוויטר? הרכב שלי הוא סדאןף והסאב אטום בתוך תא המטען...אתם חושבים שכדאי לי לפתור פיר במגש האחורי בין הרמקולים? (עוד שאלה לא קשורה..כל המערכת+התקנה עלתה 3700 שח, מחיר סביר?)
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
- 5 תגובות
- 946 צפיות
טוב אני די חדש בפורום אז אבקש דעתכם ..אוקיי יש לי 6"9" cerwin vega מאחורה סט ai cerwin vega מקדימה וסאב jbl gti היה לי עד לפני שבוע עבד כשלוש שנים על כל המערכת הזאת מגבר (חיה) של רוקפורד punch 400.4 הישן והטוב . טוב כמו כל מגבר של רוקפורד הוא היה מתחמם אבל סחב איכות סאונד מעולה.לפני שבוע נשרף המגבר ולא ניתן היה לתקן אותו .לא התפשרתי וקניתי מגבר liginig audio s5700 5 ערוצים.(מכייוון שנודע לי שהרוקפורד נשרף כתוצאה מחיבור כל המערכת אליו.שאלותיי הם: א)מה דעתכם האם עשיתי טוב שרכשתי את הגבר הנ"ל ב)מה דעתכם על המגברים של lithing audio בכלל ועל המגבר הספציפי בפרט http://www.lightningaudio.com/latech/library/amplifiers/2001_StrikeS5700_MAN.pdf ג)איך זה לעבוד עם מגבר 5נ ערוצי…
הודעה אחרונה מאת avi0610, -
- 3 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
שלום. דובר כאן בעבר על חיבור מאווררים לשם קירור המגברים, לקחתי לתשומת ליבי ואכן רכשתי 4 מאווררים 10X10 ס"מ - 12V כמו כן רכשתי RELAY , כעת, אני רואה את עצמי כאדם מאוד טכני, אך כשהצגתי בפני שלושה חשמלאים שונים את תרשים ה - RELAY קיבלתי תשובות שונות לגבי - מה מתחבר למה !! צירפתי את התרשים (אני מקווה) - אני אודה על תשובה מקצועית 30 - ? 85 - ? 86 - ? 87 - ? 87A - ?
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי קומפוננט דוטק 5 אבל בלי הטוויטרים (נשרפו) דיי בזול , העניין הוא שבחנות המפעל אמרו לי שטוויטרים עולים 400 ש"ח , מה שהופך את העסקה ללא כל כך כדאית, השאלה שלי היא האם אני יכול לשים (והאם זה מומלץ) במקום טוויטרים של מורל , טוויטרים של חברה אחרת שיהיו קצת יותר זולים, אם יש למישהו הצעות/המלצות אני אשמח לקבל. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבחינת האיכות? אם אני קונה רדיו טייפ פיוניר 4X50W ומחבר אליו צ'נגר או קונה רדיו דיסק פיוניר 4X50W גם השאלה שלי האם בעצם שאני מחבר צ'נגר זה פוגם באיכות סאונד? בנתיים יש לי רדיו טייפ משו מעפן משנת 92 4X20W - חברה supersound עם מגבר וסאב -פיוניר תודה מראש למגיבים
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
יש לי מערכת של פיוניר דגם :DEH-P5550MP רמקולים אחוריים : פיוניר 240 וואט דגם - TS-A6960E ורמקולים קדמיים : פיוניר 160 וואט דגם - TS-G1746 הבנתי שכידי לנצל טוב את הרמקולים צריך מגבר רציתי לדעת איזה מגבר כידי לקנות (עד 700 ש"ח בערך ) כמה וואט הוא צריך להיות והאם בכלל לקנות *(האם כידי גם להוסיף סאב - עם כן אז שהמגבר יתמוך בו , וכמה וואט צריך הסאב להיות) אני חדש בדברים האלו ולכן כל עזרה ופרטים תהיה טובה - תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp,