Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מקדימה קומפננט של מגנט 5 ורבע אינץ ומאחורה פיוניר 300 וואט 9*6

ומערכת 5500 של פיוניר...ויש לי מגבר 2*200 בינתיים המגבר מגביר את האחוריים...ואני כל הזמן שומע את הבאס בא מאחורה!....מה כדי לי לעשות?...לחבר את המגבר לקומפננט??

פורסם

יש די הרבה אפשריות שלא ממש יעזור באופן דרסטי

עם הציוד הקיים :

1. לכוון במידה ואפשר את הקומפוננט מהרדיו דיסק

2. לחבר את הקומפוננט למגבר ולחתוך מחדש ככה שהבאס שבא מאחורה ישתלב טוב עם הקומפוננט

להוסיף ציוד:

מן הסתם מגבר או ש ל 2 או של 4, בהנחה שאתה לא מכניס סאב לתמונה אז פשוט לשחק עם הכיוונים של המגבר והרדיו

והמומלץ שלי זה כמובן להפטר מה6X9 ולקנות מגבר 4 ערוצים וסאב שיעשה לך את העבודה בצורה טובה

יובל

פורסם

אם בא לך לא לשמוע בס בכלל או לשמוע את הרמקולים הקידמיים נשמעים כאילו והם מפליצים...

תקנה עוד מגבר - שים סאב נחמד, את הרמקלים הקידמיים תעביר על HPF -תכוון לפי מה שנשמע סבבה ואת האחוריים תדחוף על ה-HU שלך ותכווןב EQ אתה - GAIN נמוך לבאס, גבוה יותר למיד וHIGH נמוך אך טיפה גבוה מהבאס ( כמו פנים עצובות). כך תקבל אפקט במה והחזר במידה ואתה אוהב את האפקט של החזר...

או שפשוט תשאיר את המע' AS IS...

פורסם
יש די הרבה אפשריות שלא ממש יעזור באופן דרסטי

עם הציוד הקיים :

1. לכוון במידה ואפשר את הקומפוננט מהרדיו דיסק

2. לחבר את הקומפוננט למגבר ולחתוך מחדש ככה שהבאס שבא מאחורה ישתלב טוב עם הקומפוננט

להוסיף ציוד:

מן הסתם מגבר או ש ל 2 או של 4, בהנחה שאתה לא מכניס סאב לתמונה אז פשוט לשחק עם הכיוונים של המגבר והרדיו

והמומלץ שלי זה כמובן להפטר מה6X9 ולקנות מגבר 4 ערוצים וסאב שיעשה לך את העבודה בצורה טובה

יובל

לא אחי אין לי כח להתחיל למכור ולקנות אני רוצה להסתדר עם הציוד שקיים

אז עם אני מחבר את המגבר לקומפננט נגיד אז בניגוד לעכשיו שאני שם נגיד שרק הקומפננט יעבדו אני מגביר ל-50 ככה ואני שומע אותם כבר מתפוצצים

אז עם אני מחבר את המגבר לקומפננט עכשיו אני יוכל להגביר מעל ל-50 וישמעו טוב?

פורסם

עדיף לחבר את המגנט למגבר

מה שעוד אתה יכול לעשות זה לחבר את הרמקולים האחוריים והקדמיים למגבר

אבל אז אין לך שליטה על פדר ככה שיכול להיות שהבמה תמשך אחורה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

במקומך הייתי מחבר את המגבר לקומפוננט ובכול מקרה קוטם את התדרים הנמוכים - תדר נמוך=באס, לקומפוננט הוא שגורם לרמקולים שלך כאילו להתפוצץ ואם תשים מגבר עליהם מבלי לקטום את הבאס אז מן הסתם שהמצב יהיה יותר גרוע. את הרמקולים האחוריים תשים על ה-HU תן להם שיתנו קצת באס כדי להשלים את מה שקטמת מהקומפוננט, בכול מקרה באקולייזר של המכשיר שלך חוץ מבאס לערוץ האחורי הייתי קוטם תדרי HIGH כדי לפגום כמה שפחות באפקט הבמה- שהקול בא מקדימה כמו באולם הופעות...

• תוכן חדש...