Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר איטום לתיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניתי תיבות לרמקולים לשימוש ביתי.

עד כה הכל עבר בסדר, מה שנשאר לי זה לסיים אטימה פנימית ואז להתקין את הפלטה הקדמית ואת הרמקול.

את האטימה של כל הפלטות שכבר מורכבות אני עושה עם אקדח דבק חם.

בגלל שהרמקולים הם 5.25" אז לאחר חיבור הפלטה הקדמית (זו עם החור) לא תהיה לי גישה עם האקדח בשביל לאטום את החיבורים בין הפלטה הקדמית לשאר.

כמו כן אני לא אקנה טובה של סיליקון, אלא אם אני אמצא משהו קטן ובזול כי חבל לבזבז הרבה כסף על טובה שלמה שאני לא אנצל את כולה ובסוף 3/4 יזרק לפח.

יש איזה חומר אחר שניתן להשיג בכמויות קטנות ובזול ?

או לחילופין מישהו פעם ניסה ליצור לבד איזה חומר איטום (או שזה לפורום בישול /שפים???)

פורסם

אין לי נסיון בבנית תיבות, לכן אני לא אמליץ על החומר, אבל לגבי הסיליקון- לא חייבים לזרוק גם אם השתמשת בכמות קטנה. אתה פשוט אוטם את החור טוב-טוב, כדי שלא יכנס אוויר וזהו. אצלי יש סיליקון, שאני משתמש בו כבר שנה והוא לא מתייבש, כי אני אוטם את החור.

סתם, שתדע יש גם סיליקון באריזות קטנות (ממש כמו אריזה של משחת שיניים).

*ושוב! אני לא ממליץ עם איזה חומר לעבוד. רק מציע כיצד לשמר את החומר לאורך זמן.

• תוכן חדש...