Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר זה הסיפור(משעמם לי אז תקראו קצת)

יש לי קומפוננט סרווין ווגה ופיוניר 300W 6X9 (נעזוב לרגע את הסאבים בצד)

וצמד זוגות הרמקולים יושבים על מגבר רוקפורד 301X

ביום בהיר אחד חשקה נפשי בשעשועים במערכת כי הפיוניר היו נשמעים גרוע כל כך ששקלתי להחזיר את הרמקולים המקוריים של החברה(נשבע......)

לאחר משחקי כיוונים ושעות נוספות של פנאי הגעתי כבר למצב שאני משחק עם החיבורים במגבר

לבסוף המשחקים הניבו תוצאה

חיברתי את הקומפוננט להד יוניט,ואת הפיוניר בברידג' לכל אחד על המגבר של רוקפורד (שכאמור מוציא 150RMSX2 בברידג')

ואיזה פלא,,נהייתה לי שמיעה מדהימה ברכב עד שאני מקנא בעצמי...עוצמה+איכות כמה רמות מעלה

אז עכשיו שמישהו יסביר לי איך זה ייתכן?הרי כולם פה זורקים שעדיף להגביר את הקומפוננט ותיראו את התוצאה שיצאה אצלי במערכת......יש למישהו תשובה?(דרך אגב הרכב הוא טראנו ארוך וכל הרמקולים יושבים בדלתות)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

יש לך מגבר חלש.

שחיברת את האחוריים בברידג' ניצלת אותם יותר ושומעים יותר טוב.

ובגלל ששומעים באחוררים יותר טוב אז אתה חושב שנתון זה מושפע מהתוצאה שהקומפננט מחוברים לHU. אם היה לך מגבר חזק לדוגמא 100WRMS. לכול ערוץ אפילו של סתם חברה הייתה שומע יותר טוב גם מעכשיו בגלל שהאחוריים מקבלים הרבה הספק וגם הקדמייים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

יש לשמוע רק עם קדמיים כי זו הדרך היחידה לנסות ולשחזר את החומר המוקלט על הדיסק בצורה נכונה. יכול להיות מאוד שאותך זה לא מעניין או שאתה לא מודע לאיך זה אמור להישמע באופן נכון ושעם הציוד הנוכחי שיש לך זה ישמע לך טוב יותר כשהאחוריים מוגברים.

פורסם

דרך אגב אייל שומעים לא רק יותר חזק,אמרתי גם שאיכות עלתה והבמה לא כל כך נמשכה אחורה....עדיין יש טיפה יותר משקל קדימה (לא יודע אפילו איך זה יצא ככה)

אהה יש לי שאלה קטנה שאולי תוכל לעזור בנושא שאנחנו כבר פה,,,אני יכול לחבר את הקומפוננט להד יוניט בגישור(בלי לגרום נזק)?

פורסם
דרך אגב אייל שומעים לא רק יותר חזק,אמרתי גם שאיכות עלתה והבמה לא כל כך נמשכה אחורה....עדיין יש טיפה יותר משקל קדימה (לא יודע אפילו איך זה יצא ככה)

אהה יש לי שאלה קטנה שאולי תוכל לעזור בנושא שאנחנו כבר פה,,,אני יכול לחבר את הקומפוננט להד יוניט בגישור(בלי לגרום נזק)?

אין מצב לחבר את הקומפננט בגישור. יש מכשירים שתומכים בחיבור של 2 ערוצים במקביל כדי להפעיל רמקול יותר חזק אבל זה לא נקרא גישור ואם תעשה את זה במכשיר שלא תומך בזה אתה עלול לשרוף את הגו'ק הגברה.

** אני אוהב לשמוע באוטו שלי את הבמה קצת יותר לאחור. יש לי אוטו ארוך וזה נותן תחושה כאילו אתה שמה... סוף הדרך.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

יש לשמוע נכון ויש לשמוע כמו שאתה אוהב, הרבה פעמים שני הדברים חופפים והרבה פעמים לא.

כמו כן ספציפית במערכת שלך למשל אין סאב ככה שיכול מאוד להיות שה6X9 שיש לך נותנים יותר באס מהקדמיים וזה לבד יכול לגרום לכך שאיכות הצליל תהיה טובה יותר. בנוסף אין לדעת, אולי אתה אוהב יותר את הצליל של ה6X9 על פני הקומפוננט.

פורסם

היי הגעת למצב שבו שומעים לדעתך מעולה ! זה מה שחשוב , תשאיר את זה כך ותהנה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אייל דווקא יש סאב(ים),רוקפורדים 150RMS 12 אינץ' והם יושבים על מגבר 301M

• תוכן חדש...