פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
מגברים של לנזר 1 2
מאת Mi16- 26 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אתה מגבר LANZAR VIBE 431 אךי החברה במגברים .? ומה ההבדל בין הדגם 431 ל 430 ?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מביאים לי רמקולים בגודל 69 אבל באוטו אין חורים בשבילהם והאוטו די זמני, אפשר להתקין אותם בלי לעשות חורים ? אולי להצמיד אותם פשוט למגש ? אפשרי ? זה ישמע טוב ?
-
- 1 תגובות
- 817 צפיות
ידידי היקר רוצה להתקין ברכבו קומפוננט של מורל , מסדרת מילניום . הוא מחפש המלצות למגברים שיתנו איכות טובה ועוצמה אשר תספק את הסט הנ"ל . המגבלה היא התקציב ... 400-600 ש"ח . מקווה לשמוע המלצות , אביב .
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין תקציב אז מה אפשר לקנות במחיר הזה? ואולי לא כדי קומפוננט אלה סתם רמקולים קדמיים
-
- 1 תגובות
- 958 צפיות
שלום רציתי לדעת אם יש ל PIONEER DEH1600 יש MUTE תודה
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לשאול לגבי עלות התקנה. אני מתכונן להתקין רמקולים 6X9 קומפוננט קדמי מגבר פאנל וסאב.(אולי מגבר נוסף) מה העלות המשוערת שלכם לגבי ההתקנה. הרכב שבו תתבצע ההתקנה הוא גולף. כמובן שאני רוצה התקנה באיכות גובה ואכותית ובנוסף להתקנה כמובן שאני צריך חיווט. ואם למישהו יש המלצות על מקום באזור המרכז להתקנות אכותיות שיפרסם כאן.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי כלום על 2027... מוכר בחנות הציע לי אותו מחיר עבור קנווד 2027, בטענה שהוא יותר מתקדם מה-2023... אבל אני רואה שכמעט ולא מוכרים את הדגם הזה וגם ההספק שלו יותר נמוך, איזה מהדגמים יותר טוב? מנסים לעבוד עלי? תודה
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
ניתוקים בסאב... 1 2
מאת Itsik-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, יש לי אקסנט שנת 96 שרכשתי לפני חצי שנה. לפני ארבעה חודשים התקנתי מערכת ברכב כמפורט בחתימה. עד שבוע שעבר הכל היה בסדר ואז התחילה לי בעיה, כשאני שומע בעוצמה גבוהה הסאב מתנתק וחוזר, למיטב הבנתי זאת בעיה באספקת הזרם למגבר, לצורך העניין למגבר הולך כבל ישירות מהמצבר בעובי של 4 Gauge. שמעתי שיש אפשרות להוסיף ליפופים לאלטרנטור, זה מומלץ? זה יפתור את הבעיה? או שאולי קבל יפתור אותה? להזכירכם שהבעיה החלה רק בשבוע שעבר לאחר שארבעה חודשים הכל היה בסדר, המצבר של האוטו בן שנה בערך... אשמח להוסיף עוד פרטים ותודה על העזרה. איציק. - אגב, ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי...
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי סאב 12 אינצ' של פיוניר מהסדרה של פרימייר זה הסאב הזה: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=piotsw125dvc&store=&catid=369 עכשיו אתם יכולים בבקשה להגיד לי כמה ליטרים בתיבה הסאב צריך? הנתונים: VAS, 33.9-FS. VAS-רשום לי בשתי שורות אחת מעל השניה 1.794 50.796 אם צריך עוד פרטים בבבקשה תבקשו
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
משלוחים מארה"ב
מאת ebari- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה זו פונה לאלו שהביאו/מביאים דברים מארה"ב, נניח שהזמנתם פריט דרך MUSTOP והוא הגיע תקול - מה עושים? האם ניתן לשלוח את הפריט ולקבל חדש? על מי יכולו עלויות המשלוח? באם הפריט עבד בדרך - על מי האחריות, הרי משלמים גם ביטוח - האם פונים לMUSTOP? ועוד משהו קטן - מי אלו בכלל MUSTOP, זאת אמרת האם יש גוף רציני שעומד מאחוריהם או שהם סתם איזה מישהו שיושב לו מול איזה PC ושיש לך בעיות אתה יכול להפנות אותם אל הלמפה?
הודעה אחרונה מאת koyote, -
קנווד 7023
מאת יוני 110- 3 תגובות
- 705 צפיות
צריך מידע לגבי המכשיר, אמינות, שווה משהו בכלל?? לא בטוח לגבי הדגם יכול להיות שזה 7020 יוני
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים קדמיים לפולו קלאסיק (מה נכנס שם בכלל??)! יש לי HU פיונייר 560 פרימייר מאחור רמקולים טובים 280W! הקטע הוא ש אני לא רוצה לשים בינתיים מגבר (אולי בהמשך)! ואני רוצה רמקולים חזקים שישמעו מצויין ובאיכות! הקטע הוא ש אני לא יודע אם לשים קומפוננט או זוג רמקולים וטוויטרים, בגלל ה HU. אמרו לי שלמערכת זאת אין צורך בCrossover בגלל שאני יכול לכוון את התדרים דרכה! בבקשה תמליצו מה היתם עושים במקומי! מה היתם קונים??? תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קניתי ארבעה רמקולים פיליפס 6.5 אינטש 3 WAY, ההספק המירבי שלהם הוא 180W אני מחפש מגבר קטן, 4 ערוצים, שאני אוכל לדחוף אותו באיזו שהיא פינה ברכב (לא בבגא'ז), אני לא מעוניין לשים בבגאז מגברים וסאבים.... חשבתי על המגברים שיש באינטרנט, סופר סאונד?... פרו סאונד... אני מעריך שאני לא צריך מגבר חזק מ 100*4.... עצות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 4 תגובות
- 915 צפיות
אם אני קונה מגבר 4 ערוצים וסאב DVC אז אני יכול לעשות 2 ערוצים לVoice Coil 1 ו2 ערוצים לVoice Coil 2 אם לא אז מה זה בעצם DVC???
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 935 צפיות
היי אני רוצה למכור את הקומפוננט שיש לי עכשיו ולהביא אחד חדש עכשיו יש מצב שאני מוכר אותם בלי הקרוסים אם אני יחבר את הקרוסים האלה לרמקולים האחוריים זה יהיה טוב ?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 11 תגובות
- 951 צפיות
קניתי סאב כפול של pyle בארה"ב, שחזרתי לארץ התברר לי שרק סאב אחד עובד והשני לא... כאשר "לוחצים" על הסאב עצמו(כלומר לחיצה קלה על הפלסטיק) אין רעש כמו שלוחצים על הסאב התקין אלא יש רעש מחוספס כזה, שמראה שהסאב לא תקין... רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי מה הבעיה והאם אפשר לתקן אותה??? אני ממש מודה לכל מי שיענה זה ממש חשוב לי...
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אין לי ממש תקציב גדול , 850 מקסימום 900 שקל בכסף הזה צריך לקנות רדיו דיסק + רמקולים(קדמי + אחורי). דרישות מהסידי שיקרה צרובים ורמקולים שהם ניתנים לשמיה נורמאלית באיחות ו בלי מגבר. טוב אז אני פתוך להצעות. אפשר גם לא חדש . ואין לי מקום מאחורה ל 9*6.
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Pioneer TS-A6960 שבו בעצם אין את ה E מה זה אומר כאילו ש E זה לאירופה ?? זה ההבדל ?
הודעה אחרונה מאת tomcat383, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתם מכירים איתו אמין ? http://www.netactive.co.il
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברצוני לבנות מגש לרכב האם מישהו יכול להמליץ לי על עץ מסויים לבנות איתו את המגש , ושאלה נוספת היא מאיפה אפשר לקנות בד אקוסטי הכי בזול ? חנויות וכדומה .
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
יש לי פיאט פונטו וברצוני לשם רמקולים מאחורה , ולאחר מכן אני יוסיף לקדימה כי קצת קצר במזומנים עכשיו . הרדיו שלי מוציא 19WRMS לכל ערוץ ואני לא מתכוון לשם מגבר השאלה שלי היא איזה רמקולים הכי כדאי לי גם מבחינה כספית . וכמובן הספק וכדומה וחברה , על מנת שאני יוכל לשמוע יותר מנורמלי ברכב עוד לפני שאני יוסיף לקדימה משהו . נ.ב היה לי מערכת קודמת אשר נגנבה KDC8017 ורמקולים 260W של פיוניר רק מאחורה ושמעו לא רע בכלל . עכשיו הרדיו שיש לי מה שקבילתי לצערי הוא JVC KD-S895 . אודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת tomcat383, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
בואו נגיד לדוגמא שאני מתכנן בעתיד הקרוב לעשות מערכת מפלצתית באוטו שכוללת 2 מגברים בהספקים של 400 אראמאס כל אחד (ב4 אום) יש כזה מצב שבו מערכת החשמל לא עומדת בעומס וככה מגיע פחות חשמל למגברים-רדיו דיסק- אורות הרכב וכל אלו! אם אני רוצה להחליף אלטרנטור שיהיה בעל כושר טעינה גדול יותר ובעל עומס מירבי גדול יותר מה אני צריך להחליף מלבד מצבר והאלטנטור כמובן..???? קובי.
- 34 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH BOSE או משהוא דומה אני לא בטוח , 600W 4 יציאות עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת …
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
אני מתכוון לקנות מגבר לסאב 350W RMS בארבע אום Infinity kappa perfect 10.1 SVC חשוב לציין שהסאב יושב בתיבה אטומה. נראה לי שמגבר שיספק בערך 400W RMS לארבע אום יעשה את העבודה אני מתלבט בין שני רוקפורדים, שניהם מגברי שני ערוצים שאני מתכוון לחבר בגישור, אחד יותר חלש והשני יותר חזק, ברור שהחזק יותר יקר אבל בוא נשים את זה בצד, מה שמעניין אותי זה מה יותר יתאים. 351S: 350W RMS 4 ohm 451S: 450W RMS 4 ohm
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם אפשר לקנות בחנות הזו dvd של פיוניר שעובד בתדרים שמתאימים לארץ
הודעה אחרונה מאת ow-polo, -
הרכבת מערכת
מאת עתיד- 1 תגובות
- 926 צפיות
Magnat XTRACT 6930 Xcentric 216 JENSEN דגם: INVADER 4000 מה אתם אומרים על השילוב הזה ? הצעות לשיפור\יעול בתור התחלה בלי סאב וופר....תקציב 1500\2000 כמה שפחות כמובן כדי שיהיה בסיס להתחיל לחסוך לסאב ומגבר
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנשים! ההרשמה נפתחה באתר של EMMA אפשר כבר להרשם http://autosound.co.il/emma/register.html
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנשים, היה פעם אתר כזה שנותן להוריד קבצים שהם למעשה "תרשמים" של האוטו החל מחוטים וכל מיני שטויות. זה קבצים ענקיים נגיד אתה מוריד של מיצובישי לנסר - אז הוא מראה לך בפנים את כל הדגמים של הלנסר וכאלה בקיצור היה לזה שם משהו כמו Etka... קיצר אני מחפש אחד כזה...עזרו לי למצוא איזה קישור או אם למישהו יש.... תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Im in the U.S now and planing to buy 6x9 speakers,in the price range of 70$-130$. i had in the past great "cerwin vega ss2693"if i remember corectly that had the sound of god and the bass that makes you believe you have subwoofer somewere. I found the cheapest store in N.Y and it belong to an Israeli guy,the website called http://WWW.ETRONICS.COM and you can see the prices for your self and compare with every website you want. dont worry im planing to buy an AMP too so its O.K to give me idea's for a really great speakers. All i need to know is: if someone know's the "INFINITY kappa 692.5/693.5"and if he do know it what does he think about it comparing to the C…
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 3 תגובות
- 765 צפיות
הכוונה שלי האם המגבר של לנזר 268 יהיה יציב בגישור ב2 אום???
הודעה אחרונה מאת EyalR,