Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מביאים לי רמקולים בגודל 69 אבל באוטו אין חורים בשבילהם והאוטו די זמני, אפשר להתקין אותם בלי לעשות חורים ? אולי להצמיד אותם פשוט למגש ? אפשרי ? זה ישמע טוב ?

פורסם

בטח,אחד מכם רק צריך להתהפך :twisted:

אתה יכול לבנות קופסאות זמניות ולחבר אותן למגש. אף אחד לא ישים לב לשני חורים של ברגים.

פורסם

חחח איזה כבוד, אני מדבר עם מנהל כללי 8)

תודה על התשובה, אבל למה קופסאות ? ממתי שמים ל69 תיבות ?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לשים תיבות מפני שאתה תאבד את רוב הבאס שהרמקולים מספקים. אם אתה רוצה לך תמצא מגש כמו שלך מפירוקיה תעשה בו את החורים ואח"כ תחזיר את המגש המקורי כשתצטרך להחזיר את האוטו

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

תודה לכולם אבל יש לי עוד כמה שאלות שנשארו לא פתורות ואני צריך תשובה עליהן.

1.הרמקולים מתחת למגש נכון ? כאשר התיבה עוטפת את המגנט והפנים של הרמקולים צמודים למגש ?

2.איזה גודל תיבות צריך לרמקולים 69 (אני יודע שזה 6 על 9 אבל לדעתי התיאור שלי נשמע פחות סוטה) של פיוניר ... דגם ? נגיד TSA6980S.

ושוב תודה לכולם 8)

פורסם

1. אתה לא יכול לסגור את הרמקול מכל הכיוונים, אתה חייב שיהיה חור שלא יכסה את שטח הממברנה.

2. נפח כמה שיותר גדול שכן הרמקולים יועדו לעבוד בנפח גדול.

3. כל העניין לא נראה לי בכלל. תראה אם אולי יש לך מקום להכניס אותם בתוך תיבות מתחת למושבים או משהו בסגנון.

פורסם

גם לי כל העניין הזה לא נראה ...

כל הקטע היה שאני לא אצטרך לעשות חורים במגש.

וחוץ מזה אם צריך נפח שיהיה כמה שיותר גדול נשאיר אותם בלי תיבה שישתמשו בבאגז' בתור תיבה (הוא אטום, תשאל את ידיד שלי שנזקק לטיפול רפואי לאחר שבילה שם 8) ).

פורסם

אי אפשר גם פתרון זמני וגם להתפנק בדרישות מסובכות,הפתרון שהוצע לך עם תיבות מוכנות ל 6*9 הוא הכי מתאים.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

אני הייתי מעדיף ללכת על האופציה של לקנות מפירוקיה (כמובן אם זה בגבולות הסכומים הנורמלים לדבר - 100-150 ש"ח) מגש תואם, לשים אותו לחורר אותו ולהתקין עליו וכשיצטרך להחזיר את האוטו יחליף חזרה את המגשים.

כך או כך - בוקסות או מגש - זה כרוך בהוצאה כספית. ואם כבר הוצאה כספית אז שיהיה מגש. למה ?

- בוודאות יהיה יותר יציב מבוקסות שלא יהיה פשוט לקבע אותן.

- הרמקולים בנויים לעבוד עם נפח גדול אז תן להם אותו, שים אותם על המגש ותשתמש בבגאז' כתיבה.

פורסם

משחתת רכב... כל מקום של חלקי חילוף לרכב מרכבים שהושבתו / עברו תאונות וכאלה.

ברחוב המסגר בת"א יש כל מיני חנויות כאלה של חלקי חילוף אתה יכול להתחיל לחפש שם.

דרך אגב - איזה אוטו זה ?

• תוכן חדש...